מזל טוב לטלי(גברת אינויאשה)

ketty the sheep

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב לטלי(גברת אינויאשה)../images/Emo77.gif

14 זה אחלה גיל, תהני ממנו.

GalaxyAngel

New member
טלי צ'אאאאאאאאאאאאן

;-; אני זו שרציתי לפתוח...... וואהההה... טוב נו ניחא.. מזל טוף טלי צ'אן!!!!!! יומולדת שמח, אושר עושר יושר וכושר, הרבה הרבה אינו ונאראקו גם ^-^ עד 83572958273052 לפחות, וכמובן... שאח שלך יחזור מחו"ל בקרוב, כי אני יודעת שאת מייחלת לזה ^^

GalaxyAngel

New member
וגם.....

זוכרת ששאלתי אותך אתמול מה הרזולוציה שלך? אז זה היה כי.. אמממ.. טוב אני אשלח לך במסנג'ר ברזולוציה שרצית, כי בשביל שתפוז יעלה את זה צריך להקטין.. בכל מקרה, עד שתקבלי את הקובץ בגודל הנורמלי, הנה הוא בגודל שונה ^^

Fay Wood

New member
../images/Emo65.gifטליייי!!!!!!!../images/Emo65.gif ../images/Emo168.gif

מזל"טוב!!!!!!!! אני מאחלת לך הרבהבהבהבה מתנות מאסטרליה, הרבה בלונים, ואיך אפשר בלי עוווגההה!! עדיף שתיהיה עוגת ביסקוויטים
אזז שיתגשמו כל חלומותיך, שלא תגיעי למצב שבקושי למדת למבחן במורשת ואת צריכה ללמוד בבוקר (הלפפ....), שתיזכי למצוות (למרות שזה לא בר מצווה, אבל שיהיה...) ו...מעכשיו את יכולה לנסוע במושב הקידמי באוטו ולעלות במעלית בלי מבוגר!!!!!!
אממ מה עוד אפשר להוסיף לברכה העלובה שלי? רק יומולדת שמח ו... קאגורה
לא קשור, אבל הייתי חייבת

בובית!!!! ../images/Emo24.gif

^___________________________^ ייאיי! ילדת יומהולדת
המון המון המון המונים של מזלטים למינהם, שחייך יהיו לסמיילי אחד עצום וגדול
שתזכי להיות אוהבת ונאהבת. אנחנו אוהבים אותך מאווווווווד
מאוד מאוד מאוד מאוד, עד לעידן של אינויאשה ובחזרה ^^

blck angel1

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

אוהבים אותך כולם!!

keroit

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo97.gif

מזל טוב!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

עד 120 שנה!! גם לאחשלי יש יום הולדת היום חח אז המון מזל טוב לשניכם!

וואה ו..

אמ.. פאי ווד אתה רבה בקשר למה שכתבת באוסטרליה הזעלתי דימעה;; אני מאז שאני זוכרת את עצמי יושבת במושב בקידמי ועולה לבד במעלית D:

Fay Wood

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

וזה בסדר גמני עולה במעלית והכל... את יודעת שגם לילדה מהכיתה שלי היה היום ימולדת?
רק שהיא פקאצה/בלונדינית במסווה והיא באה היום עם חולצה כל כך מזעזעתתתת!!!!! זה היה ורוד מרקר נוראי שפשוט זהר!!!!! החולצה ממש הייתה זוהרת!!!! אני כזה עוצמת עיניים ו"העיניים!!! העינייםםםם!!!" זה היה מסנוור.... למרות שהיא נחמדה...

מית צאן

New member
טלי צ'אאאאאאאאאאאן

מזל טוב לך
אני מזה גרועה בברכות...
אני מקווה שתאנסי את מי שאת אוהבת, שהוא ינשק אותך ושכל חלומותיך יתגשמו
(אהמ וזה אני מדברת גם על הסידרה וגם בכללי...
)

מזל"טוב!!!

שתחיי לנצח (צעירה הכוונה, נערה-בחורה לנצח) *מגייסת את כל דמיות אינויאשה לקרמבו יומלדת ספיישל* כולם: היום יום הולדת לטלי!!!! נאראקו: *לא שר* כולם: למה? נאראקו: כי לשיר זה חנני, אני מעדיף לתת מתנות *מוציא מהיד שלו כמה אינסטנט בישיים* *פאניגרל מתנפלות* *מציירת תרסיס אנטי-פאניגרל שלא עובד רק על טלי* *מציירת את כל המתנות שטלי רוצה* *טלי מתנפלת על הערימה וסוחבת איתה את כל הבשיים שבא לה* זה לא יצא מוצלח אבל את המסר הבנת (ובמקרה שלא: שיתגשמו כל חלומותייך)

למעלה