מזל טוב לפורום

dilan angel

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב לפורום../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo110.gif

השבוע הפורום חוגג שנתיים לקיומו אני כשהוא נולד
לפנטי שנתיים, בכיתה ט', הייתי מעריצה אובססיבית לנו דאוט, פשוט הייתי מכורה ללהקה הזאת והייתי חייבת שיהיה לה פורום רישמי בארץ אז נסעתי עד לרמת גן ועשיתי את זה:] היום אני פחות נלהבת, אבל האהבה שלי אליהם תמיד קיימת, ותמיד תישאר איתי
למעשה הפורום לא באמת חי בשנתיים האחרונות, בתקופה האחרונה אפשר להגיד שהוא קצת מת אבל אנחנו, ביחדף, יכולים להפוך את המוות הזה לקליני בלבד חח אז אולי ציון היומלדת הזה, ייתן לנו סימן שצריך להתעורר ולהרים את הפורום:] אני מאחלת לפורום ימים הרבה יותר טובים ושימשיכו להיות בו אנשים מדהימים כמוכם

«Pink Girl»

New member
יאא מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

גם אני הגעתי לפורום נלהבת לגמרי ואובססיבית לנו דאוט..כיום פחות, אבל ברור שאני תמיד אוהב אותם
מאחלת לפורום שיתחיל לחיות יותר!
ולהתמלא באנשים חח..
שירי

Rowdy Girl

New member
מזלט!../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אז למה אני פה בעצם? לפני איזה חודש ומשו נורא סיקרן אותי לדעת מהזה HOLLABACK, אז באתי לכאן ושאלתי... ואז גיליתי שגוון היא בעצם חלק מלהקה שנקראת נו דאוט ואפילו אני מכירה שיר שלהם!!!
ומכיוון שאני דיי אוהבת את גוון וכמה מהשירים ששמעתי...... וגם ראיתי שהפורום שומם ומי שכאן נחמד אז החלטתי להשאר

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif מזל''ט לפורום!../images/Emo2.gif

"אז אולי ציון היומלדת הזה, ייתן לנו סימן שצריך להתעורר ולהרים את הפורום:]"
מקווה

למעלה