מחווה לאחות- רעיונות דרושים

../images/Emo77.gif מחווה לאחות- רעיונות דרושים ../images/Emo77.gif

אחותי נוסעת ביום רביעי הקרוב עם האחיינים שלי וחוזרת לחו"ל. הפעם הבאה שנתראה היא בעוד שנה כנראה. היחסים ביננו לא קלים בכלל, ומתאפיינים ברובם בהרבה מריבות ותסכול, אבל גם יש את הרגעים הטובים. אני מאוד רוצה לעשות איזו מחווה יפה למען אחותי, להכין לה משהו שלא ישקול הרבה ולא יתפוס הרבה מקום במזוודה, ויגרום לה לחייך כשהיא תסתכל על זה בדרך חזרה לארה"ב. אשמח לרעיונות

talush2005

New member
אני אציע למרות שלא כתבתי בפורום הזה כמה שנים

נזכרתי בו מהעמוד הראשי... אני אישית כמתנות למשפחה בעיקר אבל גם לחברים חובבת גדולה של כל המוצרים שמדפיסים עליהם תמונה אישית והיום יש הכל , כוסות ,כריות,ראיתי דובי שאפשר להדפיס עליו תמונה,פאזל,גביעים כאלה הכל הכל פשוט הכל היום אפשר להדפיס עליו אני חושבת שזה רעיון הכי יפה לשים תמונה של שתיכן על מה שאת בוחרת אפילו על ספל שזה הכי פשוט יכול להיות נחמד וככה היא תזכר ותחייך בכל פעם. אפשרות נוספת אבל דרוש קצת יותר זמן והשקעה בשבילה ולא יודעת אם יש לך הרבה זמן זה לוח שנה עם תמונות שלכן ,של כל המשפחה בכלל בכל חודש תמנוה אחרת או לוח שנה עם תמונה אחת שתולשים את הדפים כל חודש שנגמר שזה קל יותר לעשות. אני הכי אוהבת בעולם מתנות כאלה,כל דבר שקשור לתמונות בכלל גם קולאז ופסיפאס והכלל -זה פשוט תמיד כיף לתת ולקבל! שיהיה בהצלחה -מקווה שעזרתי =)

Jen74

New member
תמיד מזכיר את ישראל בחו"ל../images/Emo27.gif

במבה
מסתבר שבחו"ל קשה להשיג במבה. וגם קרמבו כמו שיש לנו בארץ אין בחו"ל. אני לא יודעת אם מותר להכניס מוצרי מזון לאן שאחותך חוזרת אבל אם זה אפשרי אולי לשלוח איתה כל מיני דברים שיש רק בארץ.

למעלה