מכירות/החלפות/רכישות חדשות לכאן
נ נסיכה המתוקה New member 12/10/08 #1 ../images/Emo77.gifמכירות/החלפות/רכישות חדשות לכאן../images/Emo100.gif
נ נסיכה המתוקה New member 13/10/08 #3 אני חייבת לקנות איפור חדש לפחות בורנזר,מסקרה,מסרק לשיער= סופר פארם סבון גוף ומתנה לאמא שלי= כמה חולצות חדשות ולמצוא לעזאזל את גרביון ארוך ועבה שאני חיפשתי נראה לי מספיק לפני שאני נכנסת לחוובת רצינים
אני חייבת לקנות איפור חדש לפחות בורנזר,מסקרה,מסרק לשיער= סופר פארם סבון גוף ומתנה לאמא שלי= כמה חולצות חדשות ולמצוא לעזאזל את גרביון ארוך ועבה שאני חיפשתי נראה לי מספיק לפני שאני נכנסת לחוובת רצינים
D danyo2 New member 13/10/08 #4 תחשבי מראש איזה איפור מתאים לך את צריה להתאים את האיפור לפנים ולאירוע
ש שאפולי New member 13/10/08 #7 רביונים ג* אלא אם את מדברת על נילונים כדאי לחכות קצת תכף השוק יוצף בגרביונים מכל הסוגים והצבעים כי החוןרף טוניקה+גרביון נכנס חזק.
רביונים ג* אלא אם את מדברת על נילונים כדאי לחכות קצת תכף השוק יוצף בגרביונים מכל הסוגים והצבעים כי החוןרף טוניקה+גרביון נכנס חזק.
נ נסיכה המתוקה New member 13/10/08 #8 לצערי לא דיברתי על נילונים דיברתי על יותר עבים מצמר ,לצערי אני לא מוצאת אותם בשום מקום במידה גדולה
J joy ke New member 13/10/08 #10 לפני שנה אני קניתי במשביר מצמר במידה גדולה למדי (ובגובה 1.80...). כמי שסובלת מקור אני גורבת אותם מתחת למכנסיים, והם היו מאד מחממים.
לפני שנה אני קניתי במשביר מצמר במידה גדולה למדי (ובגובה 1.80...). כמי שסובלת מקור אני גורבת אותם מתחת למכנסיים, והם היו מאד מחממים.
נ נסיכה המתוקה New member 13/10/08 #11 לפני חודשים עברתי על גרביונים במשביר באשדוד והעלאתי חרס בידי אוף!