משהו טעים

../images/Emo77.gifמשהו טעים ../images/Emo25.gif../images/Emo185.gif../images/Emo113.gif

חברת "ד"ר לק" נוסדה בשנת 1987 ע"י דני כותני ואביב ארן ומתמחה בייצור גלידות, שרבטים מפירות טריים ועוגות גלידה לאניני טעם. החברה החלה דרכה ביצור גלידות ושרבטים על טוהרת המרכיבים הטבעיים ורקיחת טעמים שעד אז לא נמצאו בשוק הישראלי כגון: פרג, אשכוליות וקמפרי, טרגון, נענע, תפוז וורמוט ורבים אחרים. לד"ר לק 21 סניפים ברחבי הארץ מצמח בכנרת ועד אילת. דוגמאות למוצרים שהחברה מייצרת: * מקפא (שרבט) שוקולד בלגי בעל מרקם קטיפתי וטעם עשיר של שוקולד מריר. * שוקולד לבן ופיצפוצים - גלידת שמנת עם שוקולד לבן בלגי איכותי עשירה בפיצפוצי שוקולד. * שרבט פסיפלורה ובננה - שילוב מרתק בין הפסיפלורה - פרי התאווה האקזוטי והבננה. * מלבי - הלהיט של הקיץ, גלידת שמנת משובחת משופעת בריפל מלבי ומי ורדים. טעמי גלידה על בסיס גבינה: · קרם גבינה ותות - גלידה העשויה קרם גבינת שמנת שזורה בעורקי רוטב תות שדה טבעי. גלידה שנוצרה בהשראת הקינוח הצרפתי הידוע " Creme Coeur de" (לב שמנת) המוגש במקור ברוטב פטל. · גבינה וקינמון - גלידה מיוחדת לכל אוהבי הקינמון, טעם שנרקח ע"י "ד"ר לק" על בסיס הבלינצ´סים המתוקים הממולאים בגבינה וקינמון. "עוגילק" הגלידה הטבעית של ד"ר לק, בין שתי עוגיות שוקולד ושוקולד צ´יפס עשירות בטעמן. מוכן טרי במקום על פי בחירת הלקוח. ניתן לבחור כל טעם שמתחשק ממגוון הגלידות במקרר: מקפא שוקולד מריר למכורים לשוקולד, וניל צרפתי או קפוצ´ינו לשם הגיוון, למתקשים להחליט, ניתן לשלב מספר טעמים. העוגיות עשויות שוקולד איכותי על בסיס חמאה. עוגת גבינה ודובדבנים עוגת פרפה גבינה על בסיס שכבה דקה של טורט, מלאה בבישקוטים ספוגים בליקר דובדבנים. העוגה מעוטרת קצפת ובמרכזה דובדבנים חמוצים בסירופ. את העוגה יש לשמור בהקפאה (להוציא את העוגה מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה). נשמע לכם טעים? בואו לשאול ולהתייעץ עם ד"ר לק, הלא הוא דני כותני, היום בפורום מתכונים בשעה 13:30! ******************************************************** בקרוב:
האירוחים הבאים בתפוז: 17/11- יעל דיאמנט בפורום שורשים משפחתיים. 18/11- "סאברס" בפורום אנימציה 20/11- עו"ד יוסי משולם בפורום זכויות בעלי חיים. 21/11- הרכב Psycraft בפורום טראנס 24/11- שרון אלכסנדר ותהן רן בפורום אמנויות הבמה 25/11- ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס
 

טומי*

New member
ומשהו עוד יותר טעים...Langos ../images/Emo26.gif

תוצרת בית.נורא התחשק לי אז עשיתי וגם צילמתי
 

טומי*

New member
והנה זה כבר מוכן...../images/Emo26.gif

אפשר להוסיף מה שרוצים....שום הכי נפוץ אפשר גבינה צהובה, שמנת פיטריות וכו´.... בתאבון
 

reuven4u

New member
NYAMI, עכשיו נהייתי רעב....

קשה להכין את הבצק בתור אחד שלא ממש מסתדר עם בצקים?
 

טומי*

New member
הבצק הכי פשוט שי....../images/Emo26.gif

אני עושה לעצמי בצק מחצי קילו קמח יוצא ממנו 8 חתיחות את החצי של הבצק הכנסתי למקפיא אז הכמות ל 8 חתיחות זה ככה חצי קילו קמח לבן 25 גר´ שמרים חצי כפית מלח חצי שמנת או לבן וכרבע ליטר חלב פושר זהו לערבב הכל שלא יהיה דביק לידיים נותנים לא לתפוח כחצי שעה מחלקים מיישרים עם היד ומטגנים בשמן חם וזהו זה נורא פשוט הולך מהר וטעים שחבל"ז
 

pic54

New member
מאכל טעים-טעמתי ../images/Emo21.gif

אבל האם מפזרים את התוספות על הבצק המטוגן ומכניסים לתנור????? מאכל טעים-טעמתי וליד אכלתי נקניקיה טעימה ובירה. אבל בעיה -!! הנקניקיה כנראה מורכבת מבשר שמן מאוד והרבה הרבה שום ופפריקה המתכון הזה גורם אחרי כמה שעות לפעילות מוגברת בקיבה והתוצאה שכל גרפס שנפלט גורם להתעלפות של הסביבה מהריח אז זהירות. אפילו אני ניסיתי לברוח מעצמי
 

אני ענת

New member
פתאום ניזכרתי במה שאמא שלי

היתה מכינה כל שבת בבוקר בונדש - או בעברית לחם בפרווה כמה טעים לאכול את זה!
 

טומי*

New member
Bundas kenyer רק מהקריאה...

אני כבר משמין.הכל טעים כל מה שאמא עושה-עשתה טעים חוץ משפאנוט-SPENOT שאף פעם לא אהבתי.
 

אני ענת

New member
שפאנוט???? זה תרד נכון?

כמה שנאתי את זה ואמא ניסתה לספר סיפורים על פופאי וכוחות שיש בדייסה הירוקה הזאת אוףףףףףף מלחמות הילדות שלנו.....
 

טומי*

New member
נכון מאוד שפאנוט...../images/Emo123.gif

גמאני שנאתי כל כך הסיפור עם פופאי גם אצלי היה חחחחח כל דור עם הסיפורים שלו
 

lazros

New member
תבשיל תרד

מצטער לאכזב אבל זה אחד המאכלים הטעימים והטובים שיש ואני אוהב לאכול את זה גם חם וגם קר, בכל זמן ובכל מצב.
 

גלי®

New member
עד כמה שאני זוכרת , יש לזה כמה

גירסאות הכנה, כך שייתכן שאחד מכם פגש את הפחות טעימה....
 
למעלה