מתנה חדשה לבלוג שלכם

meital G

New member
../images/Emo77.gif מתנה חדשה לבלוג שלכם

חברים יקרים, לאחר שלפני כמה ימים קיבלנו מתנה קטנה לאחרי החגים בצורת הגדלת גודל הקבצים אותם ניתן להעלות בבלוג, אני שמחה ונרגשת לספר לכם על אופציה חדשה שהתווספה לקוביות התוכן בבלוגיה – קוביית Like. עד עכשיו, יכולתם לפתוח לבלוג שלכם עמוד מעריצים בפייסבוק, אבל לא הייתה אפשרות של ממש לקשר בין עמוד המעריצים לבין הבלוג עצמו. מהיום, אתם יכולים להוסיף לבלוג שלכם קובייה שמראה את מספר האנשים שעוקבים בפייסבוק אחר הבלוג שלכם ואפילו להציג בה את הדיון העדכני ביותר שמתקיים על ה wall שלכם! הוספת הקובייה תתן לקוראים הנאמנים שלכם להצטרף לקבוצת הפייסבוק בלחיצה אחת פשוטה, מבלי לחפש אתכם יותר מדי, וכך גם להפיץ את קבוצת הפייסבוק שלכם (ולמעשה – את הבלוג שלכם) בקרב חבריהם לפייסבוק. כמובן, אתם יכולים להציג בקובייה קבוצות פייסבוק אחרות שאינן קשורות בהכרח לבלוג שלכם. איך זה נראה? תוכלו לראות בתמונה המצורפת. איך בעצם עושים את זה? על כך בהודעה הבאה...

meital G

New member
וכך תוסיפו את הקובייה החדשה לבלוג:

זה אולי נראה נורא מסובך, אבל הוספת הקובייה החדשה היא בעצם תהליך פשוט מאין כמוהו. בקובץ שלפניכם מתואר התהליך כולו, מתחילתו ועד סופו. שתי המלצות קטנות ממני (זה חינם, כדאי לכם להקשיב):
מראה הקובייה עלול להיות מושפע מיתר הקוביות בבלוג שלכם, ממספר החברים שאתם רוצים להוסיף, מהרוחב שקבעתם וכו'. אני ממליצה לכם להשתמש באופציית התצוגה המקדימה ולראות איל הקובייה תראה לפני שתעלו אותה לבלוג. ההמלצה הזאת חשובה במיוחד אם שיניתם את הגדרות ברירת המחדל של הקובייה.
בקובץ המצורף יש הסבר לכל שדה ושדה במסכים הרלוונטיים. אני ממליצה לכם להגדיל את תצוגת מסמך הword ל 150% על מנת שיהיה לכם נוח לקרוא. תהנו! מיטל

Purple Mushroom

New member
הוורד שלי לא עובד במחשב זה.

הגעתי דרך המסר של דן. אנסה להתעמק בזה מתי שיהיה לי זמן . (חרוז ! )

yamita3269

New member
שאלה קטנה...

פתחתי קבוצה בפייסבוק: http://www.facebook.com/editgroup.php?gid=159624457392142#!/home.php?sk=group_159624457392142 קישרתי את קובית התוכן לקבוצה החדשה אך אני לא מבינה כל כך (וסליחה על הבורות) איך קישור לקבוצה אמור לפרסם יותר? הרי כל מה שמופיע בבלוג יש קישור אוטומטי לפייס בוק אז מה ההבדל? תודה, ימית

wranger

New member
שעכשיו, כל מה שמופיע בפייסבוק מופיע בבלוג

ליתר דיוק, מה שמופיע על הקיר בפייסבוק. ואם זה עמוד מעריצים של הבלוג, אז יותר קל לשתף אותו בפייסבוק (להזמין אליו אנשים וכו'), וכך לפרסם את הבלוג.

yamita3269

New member
עכשיו ברור יותר...

אבל משום מה שאני נכנסת לרשומה , קוביית הקישור לפייסוק מופיעה כדף שגוי. אני אפנה לפורום תמיכה... תודה

איזו! קוביה! מהממת!!!

בדיוק מה שהייתי צריך בשביל העמוד שלי בפייסבוק. נפלא! תודה רבה!

Purple Mushroom

New member
../images/Emo207.gif האם אפשר לקבל עזרה בבניית דף בפייסבוק?

אולי דרך פורום פייסבוק ורשתות חברתיות בתפוז ? לחצתי על הדף מעריצים של תפוז, ואני מנסה לעשות זאת לבד. (למרות שקצר בזמן כרגע). בבקשה? עזרה?
...

wranger

New member
שמע, אני לא מחזיק מעצמי מבין גדול,

אבל לדעתי לשאול בפורום פייסבוק האם יכולים לעזור לך בפורום פייסבוק - זה אולי יהיה יעיל יותר.

Purple Mushroom

New member
יאלה, עשיתי את זה לבד כבר. אני עדיין לא כזה ט

... טיפש כמו שחשבתי שאני ... :)

מחקני

New member
../images/Emo51.gif למיטל המדהיממה ולצוות ששילב את האפשרות

החדשה. הבלוג שלי לא נועד להגיע לתהילה, אבל איזה יפים מרובעי ההסבר והחיצים שבתמונה (יש עליהם shadow).

למעלה