מתנות סוף שנה

../images/Emo77.gifמתנות סוף שנה../images/Emo77.gif

האם אתן קונות מתנות סוף שנה למורות/גננות/סייעות/מדריכים בחוגים וכו'... מתנה לבד או עם שאר הורי הגן/כיתה/חוג? מה קונים? באיזה סכום? לסימה המורה - אילו מתנות קיבלת? מה היית רוצה לקבל?

Jen74

New member
למרות שאני בועד ההורים בכיתות של שלוש מהילדות

אין לי מושג מה הולכים לקנות למורות. גבו כסף במהלך השנה לקופת ועד הכיתה ומתוך הסכום הזה חלק מוקדם לסוף השנה, כולל מתנה למורה. הקטנה מסיימת כיתה א' אז נראה לי יותר הגיוני לקנות בסוף כיתה ב', כשהילדים נפרדים מהמורה. האמצעית מסיימת ה' אז נראה לי כנ"ל, כשהם מסיימים בכיתה ו' את היסודי שנקנה למחנכת, למנהלת ולא יודעת מה עוד. הגדולות מסיימות כיתה ז' וכנראה ממשיכות עד כיתה ט' עם המחנכות. אז אולי המתנות יהיו סמליות וקטנות לסוף השנה. בשנה שעברה בגן של הקטנה הייתי בועד וקנינו לכל הצוות בחנות בסגנון של "בודי שופ" סט של מוצרי טיפוח לאמבטיה. הסטים היום במבצע, משהו כמו 30 שקל לסט, אבל הסטים היו בשווי של 90 שקל במחיר הרגיל שלהם.

סימה 4

New member
מתנות ../images/Emo77.gif

אני קונה מתנות רק אם זו שנה אחרונה באותה מסגרת. השנה לדוגמא נקנה לגננות מתנה מחן כי הוא עוזב. לשאר המסגרות הועד קונה במרוכז מהכסף שנשאר במהלך השנה. אני קיבלתי השנה 3 זרי פרחים!!!! הבית מקושט ויפה. לא מצליחה לחשוב על דבר ספציפי שהייתי רוצה לקבל, מה שכן אני יודעת שיש דברים שלא הייתי רוצה לקבל, פשוט כי אין לי איפה לשים.... כמו חמסות, או דברים לתלות על הקיר. גם הרבה פעמים הטעם של הנותן הוא לא הטעם של המקבל ואז אין מה לעשות עם זה.

רות333

New member
גם כאמא ל 5 וגם כגננת

ברכה יפה מכל הלב! ועציץ קטן עושה את העבודה!!!!

תודה.

בינתיים, קניתי רק למאמני הכדורגל - חליפות ספורט. בשבוע הבא אקנה לכל השאר.

little baker

New member
באיחור מה - מתנות

אצלינו ביקשו מכל הורה/ילד להכין ברכה+תמונת הילד לגננת,לסיעת, למחליפות ולסבא של הגן - סה"כ 5 ברכות ותמונות, והדביקו אותן באלבום העשוי מנייר ממוחזר. העלות - האלבום וכמובן העבודה הרבה של הדבקת התמונות והברכות. הגננת וכל הצוות מאד אהב את אלבום המזכרת.

פלגיה

New member
אני לא אוהבת שזאת ברירת מחדל

שברור שצריך לקנות לגננת ולמורה מתנות בסוף השנה. אני רוצה לקנות מתנה רק למי שראוי לה באמת בעיני, ולא לכל אחד.

למעלה