סיכום שבוע.. מממ... מיוחד.

../images/Emo77.gifסיכום שבוע.. מממ... מיוחד.../images/Emo77.gif

אהלן אנשים :) היום יש לנו סשמ"ב
שזהו סיכום שבוע מיוחד ביותר מחר הולך להיות יום מאוד משמעותי עבורי, בכלל בשביל הפורום הזה.. יכול להיות שאתם לא מודעים לזה בכלל
בואו נראה אם מישהי יכולה לנחש מה קורה מחר.. אז מה שאתן עושות בנות, זה מסכמות את השבוע כרגיל, כי זה מעניין את כולנו מה עברתן השבוע
ואז יש עוד שאלון, שבבקשה בבקשה בבקשה תענו עליו, הוא הכי חשוב לי בעולם! וזה גם יעזור לכם לנחש.................
שיר השבוע של נועם הזה, המהמם:
שיר השבוע בכלליות:
אלבום השבוע:
אומן השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
קניית השבוע:
ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: ________________________________________________
איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות...
כמה זמן את/ה בפורום?
איך הגעת לפורום של נועם?
איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו?
מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ?
יש לך הצעות ייעול, רעיונות?
משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום?
כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי
]? חח סתם.. משהו להוסיף? אז בנות, תודה על חצי שנה מדהימה... כמו בכותרת, הפורום הזה, אתן.. זו באמת הייתה מתנה בשבילי. שבאה בטיימינג מצויין.
חצי שנה שבה חלקתי ושיתפתי אתכן את החוויות הכי מדהימות שלי, ונהנתי אתכן
בשבילי התאריך הזה, מחר, מסמל קצת יותר מ"הפורום הזה קיים חצי שנה." מחר ייפתח שרשור מזל טוב כמו שצריך לפורום שלנו! אז תשמרו את כל מה שיש לכן להגיד [אם יש לכן...
] לשרשור מחר. שיהיה לכן סופ"ש הכי מדהים שיכול להיות
הילי.

להלהלהלהלה

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: נועם המהמם חח [סיכום שבוע סגידתי למדי] כנראה,לעוף שיר השבוע בכלליות: בכלליות ולא של נועם הזה המהמם?:) מספיק בן אדם-מוניקה סקס אלבום השבוע: ח לו לים דיי באלי עשור אומן השבוע: נ ו ע ם פ נ ח ס ו ב =) תמונת השבוע: די זה לא התחום שלי משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה. משהו רע שקרה השבוע: בציפר!! בילוי השבוע: ההופעה. קניית השבוע: איזה קנייה ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: שיחת הטלפון של 3 שעות עם הילי..זה היה מהדברים והציטוטים מהיותר מצחיקים ששמעתי. חח מזל שהיא הסתיימה בגלל נסיבות.. אם לא אני לא יודעת איפה זה היה מסתיים. תכנונים לשבוע הבא: חג?חופש? בציפר? שגרה? ________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... שיחה במסנג'ר,כניסה למייספייס, והתרגשות והתרשמות ממש כמה זמן את/ה בפורום? 4 וחצי חודשים:) איך הגעת לפורום של נועם? שיחת ועידה במסן עם הילי ומיכלי אשר הזמינו אותי להצטרף איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? רב גוני:) מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? ה כ ל . באמת. יש לך הצעות ייעול, רעיונות? לא. משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? הכרתי אנשים כמוכם,הלכתי להופעות:) אממממממממממ, ומשהו רע לא נראלי.. כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? עלק סתם......... מחפשת אהבה הא....... סתם הילי כפרעלייך הילילילילילי:)

שלום שלום.

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: כנראה, הקאוור למספיק בנאדם. שיר השבוע בכלליות:אתה נולדת לאהוב-אביב-גפן(מהזאפה) אלבום השבוע:המכתב-אביב גפן אומן השבוע:נועם ללא ספק. תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של נועם. משהו רע שקרה השבוע:מצברוח..ולא טוב. בילוי השבוע:הופעה של נועם.. היום מטרוק?..:| קניית השבוע:אממ צ'יפס במק?ושטיות נוספות. ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: חחחחח אני אשמור אותו לעצמי:) תכנונים לשבוע הבא: להתמרמר!!!!D: ________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... אוקי זה היה בחופש הגדול שנה שעברה.. שיעממם לי ממש..ופתחתי מייספייס והגעתי לעמוד של נועם ושמעתי את יופי ועוד לפניי שהוספתי אותו לחברים כל הזמן מצאתי את עצמי חוזרת לספייס שלו ושומעת את יופי ככה כמה זמן עד החלטתי לכתוב לו להוסיף אותו ובלה בלה... ואחרי רק איזה חצי שנה.. בינואר הלכתי להופעה..(ל2 התמונעות רציתי ללכת ותמיד התפקשש משהו) כמה זמן את/ה בפורום?מרגע היווסדוP= איך הגעת לפורום של נועם?פורטקציותXD סתם..אני אחת מאלה שהמילצו למנות אתה המנהלת המושלמת הזאת עוד בתקופת הקומונה
איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו?אממ.. מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ?אני מנסה לעשות תפינה ראיונות אבל בנות אתן לא מחזירות לי מסרים:( יש לך הצעות ייעול, רעיונות?ממממממממ... משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום?לא שזכור לי כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? אז בנות, תודה על חצי שנה מדהימה... כמו בכותרת, הפורום הזה, אתן.. זו באמת הייתה מתנה בשבילי. שבאה בטיימינג מצויין. חצי שנה שבה חלקתי ושיתפתי אתכן את החוויות הכי מדהימות שלי, ונהנתי אתכן בשבילי התאריך הזה, מחר, מסמל קצת יותר מ"הפורום הזה קיים חצי שנה." מחר ייפתח שרשור מזל טוב כמו שצריך לפורום שלנו! אז תשמרו את כל מה שיש לכן להגיד [אם יש לכן...] לשרשור מחר. שיהיה לכן סופ"ש הכי מדהים שיכול להיות הילי.

פלדלמן

New member
"ישמעאל ויצחק אחים היו ואב לנו אחד בשמים"

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: כניראה שיר השבוע בכלליות: אהוד בנאי - האונס (או- מאמי), Katy Perry - I kissed a girl, נעמה פנחסוב - כשתבוא אליי אלבום השבוע: יגאל בשן - אוספים אותי
ו-נעמה פנחסוב
אומן השבוע: נעמה פנחסוב, יגאל בשן, פול מקרטני
תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: לא קרה שום דבר מיוחד
משהו רע שקרה השבוע: לא הלכתי להופעה של פול מקרטני
הייתי פעמיים בפסיכומטרי ופעמיים ידידים שלי דפקו לי ברז
רבתי עם ההורים מלא
רבתי עם זה שאני יוצאת איתו-כמעט בקשר ממשי
בילוי השבוע: לא ביליתי השבוע!! אולי היום אני אלך לאנשהו, גם לא בטוח
קניית השבוע: משקפיים חדשות
עם מספר
כדי שאני אראה משהו כשאני נוהגת
ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: ממממ יש לי. אבל זה מהמסנג'ר....אז: CHΛЯM£D says: אני חייבת לשאול CHΛЯM£D says: מה גורם לבן אדם לא להתחבר מאז שבת בלילה? יוני שרמן says: תאונת דרכים קטלנית CHΛЯM£D says: :| CHΛЯM£D says: לא אומרים את זה לפולניה יוני!!!!! תכנונים לשבוע הבא: שוב פסיכומטרי
להיפגש עם דרור
ללכת להופעה של ריטהההההההההההההההההההה
________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... מממ...רוק עצמאות לפני 6 שנים בערך, הייתי בכיתה ט', קיבלתי מעין כרטיס ביקור כזה שכולו היה שחור עם תמונה של כמה אנשים מוזרים...קראו להם זנגווילי החצר כמה זמן את/ה בפורום?מאז שהוא נפתח נראה לי..לא? איך הגעת לפורום של נועם?נועם סיפר לי על הקומונה..ואז נפתח הפורום..... איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו?כפרעליייינוווווו
מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ?משחקים, פינות, משהו כדי להעיר את הפורום הישנוני הזהההה יש לך הצעות ייעול, רעיונות?אפשר לשאול מי מוכן לקחת אחריות על פתיחת משחקים חדשים/מן העבר ושאלונים מגניבים מידי פעם משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום?משהו טוב? הכרתי בנות מדהימווותתתת, משהו רע? אין לי
כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? מאוד אוהבתתתת!!! יאללה צריך איזה משחק שיעורר את הפורום שלנווווווווווו זהו

ותחשבי שאני הדוור.../images/Emo6.gif

באמאשלי, נועם צריך לשנות את השיר. שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: וואו. אני חושבת שכנראה
שיר השבוע בכלליות: תתעורר
, שימו לב של שילה פרבר
אלבום השבוע: עמית ארז - AMIT EREZ אומן השבוע: אמ. יואב דגני!
תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: פעולה של יום שלישי, קצת הוא..., גשם! משהו רע שקרה השבוע: פעולה של יום שישי, 76 במתמטיקה בילוי השבוע:
קניית השבוע: ענבים לפעולה?
ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: "פיייייייינטו, פינטו פינטו פינטו פינטו, זה פינטוווווווו!!!!!!!!1" XDDDDD תכנונים לשבוע הבא: פעולה, צעדה, לנוח קצת!
________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? אני לא בדיוק זוכרת... איכשהו הגעתי למייספייס שלו והוא גם שלח לי הודעה בפייסבוק, והתאהבתי!
כמה זמן את/ה בפורום? אממ לא הרבה, אולי חודשיים? איך הגעת לפורום של נועם? אחרי שהבנתי שאיכותי פה ושהיליק מנהלת
איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? כפרעליכן. מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? אמ, אין לי בעיה להיות המראיין הרשמי של פורום נועם פנחסוב
יש לך הצעות ייעול, רעיונות? עוד לא עשיתם מילון הפורום!!!!!1[אע, היליק, זוכרת לפני ההופעה של כפיר? "עוד לא עשיתם? איזה צעירים"] משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? בחיים שלי כאילו?
סתם נחמד יותר לבוא להופעות כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? היליק, אני אקח את הבמה הזאת כדי להגיד לך שאני חולה על צורתך המעממממת^%%$^%

זה מדהים כמה מהר עוברת חצי שנה

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: אני וכל המחשבות, כנראה שיר השבוע בכלליות: סוס לבן - של נעמה אלבום השבוע: נעמה פנחסוב אומן השבוע: נועם תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: נועם כתב לנו בפורום..... זה אשכרה הדבר הטוב היחיד שקרה לי השבוע משהו רע שקרה השבוע: כולו... אחד השבועות הקשים בחיי... זה מדהים כמה שטלי (המורה שלי לקולנוע) יכולה להיות מגעילה כשהיא רוצה בילוי השבוע: למי היה זמן לבלות
אחרי הפסיכומטרי יהיה קניית השבוע: netstick ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: לא עולה לי כרגע תכנונים לשבוע הבא: ערב ראש השנה אצלינו בבית ואחרי זה ללמוד ממש הרבה לפסיכומטרי.... עוד שבוע וחצי זה נגמר... ולנסות לנצל כל דקה פנויה כדי לעשות דברים שאני באמת אוהבת ________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... אני בחיים לא אשכח את היום הזה...... הגענו לתיאטרון תמונע לצלם את הסרט על נועם (זה שיש ביו טיוב למי שעדיין לא יודעת). האמת לא ידעתי כלום על נועם ולא ציפיתי ליותר מדי.... ואז נועם הגיע, התארגנו, ובראיון הראשון הוא פשוט הצליח להקסים אותי.., משהו בדיבור שלו גרם לי להקשיב לכל מילה שהוא אומר.... אחרי זה שמעתי את השירים בבאלאנס וממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש אהבתי.. אחרי ההופעה התחלתי לשמוע את השירים במיי ספייס ואחת הבנות הביאה לי את הדיסק של ההופעה והשאר היסטוריה כמה זמן את/ה בפורום? מיום הקמתו (איזה כיף
) איך הגעת לפורום של נועם? מהקומונה איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? הפורום הכי מדהים ומחבק שיש מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? הכל.... כל דבר שצריך יש לך הצעות ייעול, רעיונות? לא.... אחלה פורום... אני כבר מחכה למפגש משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? זה לא כל כך קשור לפורום אבל הדבר הכי טוב שקרה לי בשנה האחרונה זה שהכרתי את נועם.... כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? אני גאה להיות חלק מהפורום הזה

המחצללת

New member
../images/Emo150.gifמגיע לביתך בבגדים זוהרים... ../images/Emo151.gif

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: מהממוש שכמותו! אממ... שמתי לב
שיר השבוע בכלליות: אלימות- אביב גפן ,מכת שמש- נועם רותם, שלומי שבן-כולם אומרים
אלבום השבוע: אביב גפן השלישי |דיסקאומן השבוע: נועם פנחסוב, אביב גפן
תמונת השבוע:
|דיסקמשהו טוב שקרה השבוע: ציוני בגרויות, חברה שחזרה מטירונות
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בהופעה בכפ"ס..,חברה התגייסה, עוד לא סגורה עם רעיון ותסריט לסרט.., ידיד קרוב שטס לחודש ויומיים.. |דיסקבילוי השבוע: פסטיבל צעיר במול
קניית השבוע: שני הדיסקים של גבע אלון |דיסקציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: "רוצה קיג?" (הכוונה לוודקה קיגלביץ'..חחח...)
תכנונים לשבוע הבא: הלוואי מחר תל אביב, חג, היהודים בב"ש... ________________________________________________
איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... אוקיי אני זוכרת שהכרתי אותו מהמייספייס.. ומאותו רגע פשוט כל לחיצה על המייספייס לא משנה של מי איכשהו ראיתי אותו, תגובה שלו, פלייר משו..חח..
כמה זמן את/ה בפורום? מהבארבי..
איך הגעת לפורום של נועם? למען האמת לפני המון זמן כתבתי בגוגל "נועם פנחסוב" ואז הגעתי לכאן, ופשוט רק קראתי ועקבתי, ואחרי הבארבי התחלתי גם לכתוב :)
איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? הפורום הכי מהמם שיש. 2031- "יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד"
מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? פינות, משחקים, לתעד ולבקר הופעות.. ליצור מפגשי פורום דחוף (כי נורא התבאסתי שבבארבי לא כל כך ייצא לנו..)
יש לך הצעות ייעול, רעיונות? שנעשה יותר משחקים, ושנמשיך ת'פינה של מיכלי ששואלים שאלות את אחת הבנות... ואפשרי גם להיפגש כמה בנות שגרות יחסית קרוב ולהכין משו לפורום, או תמונות מצחיקות, או סרטון...
משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? שאנחנו כמו משפחה קטנה וחמימה.. זה כייף מאוד, ואישית מחמם ת'לב
משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? שומדבר רע לא קרה. הכי כייף לי פה בעווווולם.
כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? אוהבת את כולכן, מקווה שזה שאנחנו ככה פעילים לא ייגמר או ייחלש, אלה להפך, רק יתעצם ויגדל..
ומשו להוסיף?.. אממ... אני מחכה לאלבום בקוצר רוח@$!#$!#^#&^#*%
יהיה המשך יום נעים לכולכן

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן.. היהודים בב"ש..../images/Emo99.gif

אבל למה בערב חג?!?!?!!? למההההההההההההההההה???? כ"כ לא פייר.. ראיתי ת'מודעה מרחוק והייתי בטוחה שזה ישפר לי ת'צתב רוח אבל לא! זה רק דירדר אותו יותר! סמק!

"היא שיקרה לי.. אני יודעת לעוף.."../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: לעוף מההופעה, דמעות יבשות.. או בעצם רק השורה "כמה חיכיתי לגשם הזה שירד עלי." :)))) שיר השבוע בכלליות: המכתב-אביב גפן, רכבת לצפון-אסף אמדורסקי, צל שחור, חשוב לי-עברי לידר\ נמשים-אמילי קרפל אלבום השבוע: הרי את-אסף אמדורסקי, נמשים-אמילי קרפל, בקצה אחיד ותנועות הגוף-עברי לידר
אומן השבוע: נועם תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת ליעל אהרוני, יום פעילות טוב ממש, גשם ((:) משהו רע שקרה השבוע: אכזבה ועלבון. בילוי השבוע: היומולדת לאהרוני, בכלל, טרגר ואהרוני, הרבה הרבה
קניית השבוע: סנדלים חדשות, מתנה לאהרוני ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: כל השיחה עם שיר. ראבק
תכנונים לשבוע הבא: לימודים, צופים, חג עם המשפחה
___________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... טוב, אני זוכרת ממש בבירור.. טרגר באה אלי לפני הופעה של מוקי.. ואז היא הסבירה לי שיש מישהו שקוראים לו יואב דגני והוא ממש מוכשר, ושכנעה אותי לפתוח מייספייס.. ואז דרך זה הכרתי כל מיני חדשים כאלה. ואז נועם ביקש ממני חברות ואישרתי
ושמעתי את אם הייתי, והתאהבתי! ואז שבוע אח"כ הלכתי להופעה ראשונה.. וכל השאר היסטוריה.
כמה זמן את/ה בפורום? מאז שהוא קיים :| איך הגעת לפורום של נועם? הגעתי לקומונה, פשוט חיפשתי נועם פנחסוב בתפוז כי כבר הייתי בכמה פורומים פה, וזהו. :) איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? מעניין, מצחיק, מרגש.. מחבק! מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? נו באמת. יש לך הצעות ייעול, רעיונות? צריך להכנס חזק לעניין הפרסום.
משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? ממ.. חיזקתי קשרים, נפתחתי לעולמות.. השתנתי לטובה, פחות ביקורתית וצינית
, ומשהו רע לא ממש קשור לפה. כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף?
2031 הודגש באמצעות מדגישומטיק

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo23.gif!

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: דמעות יבשות,אם הייתי
שיר השבוע בכלליות:מכת שמש-נעם רותם,בוא בהופעה-עברי,צחוק הגורל-פיטר המדהים! , איתו לנצח-קרח 9 ויש עוד כמה :) אלבום השבוע:ויוה לה וידה של קולדפליי, יזהר אשדות לייב בהארד רוק קפה שאמא המותק נתנה לי ...
אומן השבוע: עברי לידר המלך! , יזהר אשדות, נועם פנחסוב :) תמונת השבוע: לא עולה.. משהו טוב שקרה השבוע:הופעה פרטית של עברי
,דיבורים והוא בעיקר.. משהו רע שקרה השבוע:89 במתמטיקה :( בילוי השבוע:קריון,יציאה עם הכלב של חברה, הופעה!!! קניית השבוע:בגדים לחג! ומטרה זו אחלה קניה
ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע:*הוא מנסה לנגן לי משהו בגיטרה* 'אני לא יכול להתרכז!' -'למה?' 'אני מרוכז בך!'
\ *ידיד שלי ששומע נועם מתחיל בחיקויים* 'אורפז זה מוקדש לך.. אנלא תמונההההה שטוחה במגזין חודשי!!!!!!' \ ידיד שלי אומר נועם עם צחוק מרושע מצטרף... צריך לשמוע כדי להבין
תכנונים לשבוע הבא:חופש,להיות איתו קצת,בצפר,לצאת?,על האש. ________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות...האמת שהיו כמה פעמים בפורום סינרגיה פה בתפוז שנועה סיפרה דברים קטנים על נועם, התחלתי לראות [ובעיקר לשמוע
]דברים מהספייס ו... נועם הוסיף אותי בפייסבוק אז התחלנו להכיר ומשם היסטוריה D: כמה זמן את/ה בפורום?חודש בערך.. צעירה
איך הגעת לפורום של נועם?יש מספיק אנשים שמדווחים לי עליו! חחחח נועה,זהר,ליאוריק והיו עוד כמה אנשים.. איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו?כייפי :) יש פה אחלה של בנות! מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ?הייתי יכולה לחשוב על משהו.. יש לך הצעות ייעול, רעיונות?סה'כ הפורום ממש כייפי, אפשר[?] לעשות אוף יומי ואז הפורום אולי יהיה יותר פעיל למרות שהוא מאד פעיל בכלליות! :) משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום?משהו טוב? אם הייתי התגשם!חחח
. משהו רע? הכרתי אנשים יותר מידי יפים!
כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף?אוהבת מאד! :) רק תמשיכו ככה...אין הרבה פורומים כמו זה.

שלי פאר

New member
אומרים שיש לי יופי של יופי , אז יופי לי !

שיר השבוע של נועם הזה, המהמם: בורח ( זה הצלצול שלי ) שיר השבוע בכלליות: מתעורר - עברי לידר אלבום השבוע: בקצב אחיד בתננועות של הגוף - עברי לידר אומן השבוע: תמונת השבוע: תכף אני אסים . ( ועכשיו תראו מי אני ואם בהופעות אני לא ניגשת זה כי אני לא מכירה ולא כי אני סנובית אחושילינג . בעצם , אני כן .. נראה לי . ) משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי אותו . משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת . בילוי השבוע: יום כיף בלי קופר קניית השבוע: 30 אלף שקל בלי קופר . ( פאק . וזה בכלל לא כל הקולקצייה ) ציטוט מצחיק או מרגש ששמעתם השבוע: " אדם צובר זכרונות כמו נמלים , בחודשיי הקיץ " תכנונים לשבוע הבא: לישון ולעבוד ולישון . ________________________________________________ איך הגעת למוסיקה של נועם הזה, המהמם? תתארו את הרגע, את היום... מה שאתן זוכרות... : הוא כתב משהו בקומונה של כפיר אפשטיין , שעוד הייתה לו קומונה .. ואז שלחתי לו מסר וככה הכרנו . כמה זמן את/ה בפורום? שאלה קשה . איך הגעת לפורום של נועם? דרך הקומונה . איך היית מגדיר/ה את הפורום שלנו? לא מכירה כ"כ . סבבה , לא @? מה היית מוכנה לעשות בשביל הפורום [פינות, שאלונים, אטרקציות מיוחדות..] ? להשתתף בו יותר . יש לך הצעות ייעול, רעיונות? כן . שימו אותי בפינה " אני לא תמונה שטוחה " משהו טוב שקרה מאז שאותם בפורום? משהו רע שקרה מאז שאתם בפורום? !? כמה אתם באמת אוהבים אותנו [אותי]? חח סתם.. משהו להוסיף? שנה טובה .

למעלה