פרוייקט "היצירה הזהה"...

../images/Emo77.gifפרוייקט "היצירה הזהה"...

שלום לכל היוצרות והיוצרים.. עברנו את חודש יולי..תודה לכל היוצרים.. במקרה שלנו יוצרות..שהשתתפו.. בהכנת קופסא לחג אהבה..למרות ההשתתפות המועטה..יצאו עבודות מקסימות..ומגוונות בחומרים... קריאה אחרונה לכל המאחרים..
בקרוב ירוכזו כל היצירות ויפורסמו בגלריה... ועכשיו הגענו לחודש אוגוסט.. הגיע הזמן להציע רעיונות ליצירה זהה.. מי שאין לא שמץ על מה אני מדברת..הנה הסבר קצר.. כל חודש מחליטים על יצירה כלשהי.. למשל מסגרת למראה...רק למשל.. כל אחד מכין את היצירה בדרך ובסגנון שלו ולאחר חודש מציגים את כל העבודות.. במקום מיוחד בגלריית התמונות.. ככה כל אחד מאיתנו מקבל הרבה רעיונות מקוריים והשראה מעבודות האחרים...בנוסף לכך יתפתחו דיונים בנושאי תהליכי העבודה...צפוי להיות מעניין!!.. ) כולכם מוזמנים להשתתף..ולתת רעיונות ליצירת החודש... שבוע יצירתי לכולם! שבלולית ...

av_i_va

New member
|המלצהאם כבר נתת כדוגמא מסגרת למראה

למה לא לאמץ רעיון זה? אבל, יש לי עוד הצעה: יצירת החודש לא חייבת להיות מוצר מסויים. אפשר להחליט על חומר בו עובדים באותו חודש, כמו למשל עיסת/רצועות נייר, טכניקה שהוזכרה כאן רבות לאחרונה. כל אחד יכין פריט על פי רצונו ולשם כך ישתמש בחומרים/טכניקה שהמשתתפים יחליטו לגבי אותו חודש. לסיכום הנה הצעתי: מסגרת למראה - חומרים לפי בחירה. עיסת/רצועות נייר - מוצר לפי בחירה. שיהיה יום מקסים לכולם

ayelet i

New member
משכללת את הצעת אביבה...

מסגרת למראה ו/או לתמונה... לחברה לעבודה יש שתי תמונות ענקיות של ציורים של הילדות שלה בשחור לבן. שתיהן ממוסגרות במסגרת לבנה פשוטה. נתבקשתי לצבוע/לצייר - בקיצור - לעשות משהו עם המסגרות הנ"ל. שוברת את ראשי ומחפשת רעיונות... אז מן הסתם אשמח אם יוחלט שהחודש עובדים על מסגרת למראה - בסה"כ יכול להתאים גם לתמונה... לא?

av_i_va

New member
מה שתחליטו../images/Emo24.gif

לדעתי, זה המקום להביע רצונות, להעלות רעיונות או להציע הצעות. בהתאם לכך נבחר את יצירת החודש. אם יהיו 2 הצעות שקשה יהיה להחליט מה מביניהם, נוכל לקבוע מה קודם ומה אחר כך. כמו בכל הצבעה דמוקרטית, לדעתי גם כא,ן צריך לעבוד העקרון של "הרוב קובע". לגבי המסגרות הלבנות: זהירות רבה! שחור ולבן הם לא רק ניגודים, הם שני צבעים דומיננטיים מאוד. כל צבעוניות תפריע, מלבד אולי "כתם" (עקרון שפילברג?)

ayelet i

New member
באמת?

רקע התמונה לבן כולו. הפרצוף משורטט בקווים עדינים - כך שהתמונה נורא חיוורת. דווקא חשבתי שמתאים לה צבע - לא יותר מדיי - אבל בכל אופן - קצת צבע - מה גם שבעלת התמונה היא כזו שאוהבת את הצעקני והצבעוני.

לילך1

New member
אני בעד נושא המסגרות...

אני עכשיו מתכננת 2 פרויקטים של תמונות תלויות למשרד החדש של בעלי ולבית מקווה לסיים עד סוף החודש... רעיון נוסף זה תמונות נושא ..2 או 4 תמונות בעלות נושא משותף... זה הפרוייקט שאני הולכת לעבוד עליו החודש...והיות ואני רק מתחילה בכל נושא האומנות אין לי הרבה דוגמאות להציע ולוקח לי זמן לכל עבודה....

av_i_va

New member
../images/Emo26.gifכרטיסי ברכה זה לחוד

יש הצעה בנושא בהודעה נפרדת. מקווה שתהיה לנו גלריה עשירה בנושא כרטיסי ברכה.

אה.. בסדר..

אז ההצעה של מסגרת יכול להיות רעיון מצוין.. יש הסכמה?.. ומי שרוצה להשתתף זה הזמן להגיד..

av_i_va

New member
../images/Emo140.gif

יש שאומרים: "באמנות - כמו באמנות, אין דבר כזה - שאין דבר כזה!!!
גם באומנות אנחנו מאמצים גישה זו. כל עוד דבר מסויים יפה בעיני מישהו - והוא צריך לחיות עם זה... אין דבר כזה - שאין דבר כזה. לדוגמא: לפני שנים לא היה מקובל להעמיד כחול ליד ירוק. בעיני זה אחד השילובים היפים שיש. עניין של טעם. הצעתי לא נכתבה על רקע של איסור, אלא הסתמכה על "קלאסיקה", שאומרת: שחור לבן זה נטו בדיוק כפי שהטריקולור (כחול רויאל, אדום ולבן) הם צבעים שלידם לא מוסיפים צבע נוסף (בקלאסיקה) אבל, כאמור - זה לא חוק. ציינת שהתמונה מצויירת בקוים עדינים. אם תרצי לאמץ גישה של שמירה על קוים קלאסיים, את יכולה לקשט את המסגרת באותו כוון, כהשלמה. קוים דקיקים (אמורפיים), נקודות, משבצות קטנות.... בטוש שחור מאוד דק. במשבצות למשל, את יכול הלמלא מעט צבע.... אשמח לראות תוצאות.

av_i_va

New member
תגובה לאיילת. ../images/Emo140.gif

ההודעה פשוט הודבקה במקום הלא נכון אגב, מישהו יודע מה הסיבה? הרי הגבתי להודעה של איילת, בהמשך להודעתה. מדוע זה קפץ לסוף השרשור?

2_be

New member
../images/Emo32.gif הסבר לשאלתך...

אם תסתכלי טוב תראי שזה אכן בא כתגובה לאילת וכיוון שלילך ענתה לפניך להודעתה של ליאת (ולהודעתה היו תגובות נוספות...) ההודעה שלך נכנסה אחרי כל זה.

ayelet i

New member
חן חן על התשובה !

לקחתי לתשומת ליבי - אני אנסה, אתייעץ עם בעלת התמונות ובכל מקרה אציג את התוצאות הסופיות לשיפוטכם... (אלא אם כן יצא ממש נורא...)

למעלה