צריכה עזרה...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif צריכה עזרה...

נתקלתי בדיסק ששמו "the advice bell" או משהו קרוב הוא טוב? (כלומר.. שווה לקנות אותו?) הממ.. מישו מכיר ?

Nir of GondoliN

New member
the division bell...

האמת אני לא מכיר אותו כל כך אבל ממה ששמעתי עליו הוא אחד מהפחות טובים של פינק פלויד. תשמעי בכל מקרה. אם את חייבת להחליף אני ממליץ להחליף לdark side of the moon של פינק פלויד.

meandmeandme

New member
The Division Bell

הוא דיסק של פינק פלויד שאני, אישית, מאוד מאוד אוהב. הוא מראה את היכלות המדהימה שגילמור צוור עם השנים על גיטרה ועד כמה הוא כישרוני ומלחין גדול. הדבר היחידי שלפי דעתי מבדיל את הדיסק הזה משאר הדיסקים של פינק פלויד הוא שהדיסק הזה באמת נשמע כמו 11 שירים על דיסק ולא יצירה אחת מתמשכת. אם את אוהבת קטעים אינסטרומנטלים ומוסיקה משובחת, אני ממליץ לך לקנות.

meandmeandme

New member
אני חולק

ברור שהליריקה נחותה בהרבה מהרמה שאנחנו בדרך כלל מצפים מרוג´ר, אבל יש יש כמה הברקות. לדוגמה: I woke to the sound of drums, the music plays, the mornig sun streamed in או Promises lite up the night, like paper doves in flight או Stuck in a world of isolation, while the ivy grows over the door או lost in thought and lost in time, while the seeds of life and the seads of change were planted ואחרון חביב In the sea of random images *The self-distructing animal Waiting for the waves to break *כתוב אנימל אבל אני יכול להשבע שהוא אומר enemy אני אישית נורא נהנתי מהאלבום הזה והמילים לא ממש איכזבו אותי. אפילו רוג´ר אמר שהמילים בדיסק יחסית טובות למה שהוא ציפה. וגם: אני הייתי קונה את הדיסק הזה רק בשביל marooned. אחד הקטעים האינסטורמנטלים הכי יפים, אם לא הקטע הכי יפה. הקטע זכה ב1994 בגרמי. פשוט, אך, קטע מדהים.

Eclipsed 0

New member
נכון שיש כמה הברקות...

אבל בסך הכל, מדובר באלבום מאוד מאכזב ביחס למה שציפיתי מהם...

אין בכלל מה להשוות

הטקסטים של ווטרס הרבה יותר טובים. לפחות ב 2 רמות. בקשר לגראמי, לא ידעתי מזה, יש לך אולי קישור עם מידע?

Eclipsed 0

New member
אל תתאמצי אפילו להוריד...

לצערי אני בזבזתי עליו 80 שקלים.. אלבום נוראי, יש בו אולי שיר אחד או שניים ששווים את השעה הורדה.

נכון!

רק maroones ו high hopes שהגרסה של "תקוות גדולות" בפולס טובה הרבה הרבה יותר.

Division Bell

קודם כל בקשר לשאלה שלך אם שווה לקנות אותו- בימינו כבר לא שווה לקנות כלום, אבל זה סתם פרט שולי
דעתי האישית היא לא חיובית על האלבום הזה. היא לא שלילית, אבל גם לא אהבתי אותו במיוחד, אולי כי אני בן אדם שמוסיקה לא עושה לו כלום ומילים לעומת זאת נוגעות לי הרבה יותר. הליריקות בדיויז´יון בל לא נגעו בי באופן אישי. זה אלבום שאני יכול בצורה די מוזרה להמליץ בו על שיר אחדשאני מאוד אוהב- High Hopes השירים האחרים מאוד אישיים ומסוגרים. הם לא שירים גרועים, חלילה וחס. הם פשוט שירים בינוניים שלא צריך להיות גאון כדי להעלות אותם על הכתוב, בניגוד ליצירות אחרות של פינק פלויד. לא שווה, בהחלט לא. תורידי את השירים מהאלבום לניסיון, אולי תאהבי חלק, על טעם ועל ריח...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

הממ... ני אנסה להוריד כמה שירים משם, ויראה אם אני אוהבת.. לחן דווקא כן מאוד נוגע לי.. אבל כשזה בא עם לירקה מוצלחת זה אפילו עוד יותר מצויין לא כן..

little beetle

New member
תראי..

לאלבום רוקאים the division bell והוא.. פלוידיאני שכזה דיסק טוב ++ בעיקר השירים keep talking ו what do u wat from me

למעלה