קובי כנס!.. אמרת נדבר בפורום

1מאיוש

New member
../images/Emo77.gif קובי כנס!.. אמרת נדבר בפורום

כתבתי לך במסר אבל לא ענית.. ואתמול לא הספקתי לדבר איתך וגם לא היה נעים כי ראיתי שאתה קצת ממהר והיו לידך אנשים
אז ככה: אני רוצה לעשות איזשהו פרוייקט.. לקחת את רשימת -כל- השירים של הלהקה, או רק מהדיסק החדש, איך שתחליט ולעשות מזה קטע נחמד.. לחבר את זה! ואז לשלוח לך .. ואם תרצה להכניס את זה להופעה או לאתר.. איך שיראה לכם! אז מה אתה אומר??
נ.ב.
אחרים לא להגיב להודעה.. זה ביני לקובי! פשוט אין תשובה מהמסרים אז אין לי ברירה!..

1מאיוש

New member
../images/Emo208.gif קניתי את הדיסק!!!....../images/Emo49.gif

עטיפההה משגעתת... שירים ==> התמכרתי =]]
מחיר: 50 ש"ח בתו השמיני - מוזר.. מאוד זול לדיסק שרק יצא!... יאללה!! תקנו את הדיסק- בחום ובאהבה!! מומלץ ביותר!! אין לי זמן לפרט על הדיסק.. הייתי פשוט חייבת להיכנס רק להגיב! אז סיכמתי בשתי שורות הראשונות. ערב ולילה טוב!!...

look away

New member
../images/Emo45.gif

אסכם בקצרה:) העיצוב של הדיסק מיוחד ומקורי אהבתי :) השירים מדהימים. נחמד לראות את השירים בפורום ואז לשמוע אותם על הדיסק :) הדואט עם מירי מסיקה מקסים :)
אם יהיה לי עוד מה להוסיף אוסיף בפעם האחת. זוהי התרשמות ראשונית.

למה זול???

כמה עולה לחברה שמוציאה דיסק להוציא דיסק עם כיתובית ועוד שיוצא סטוק לא יותר מ5 שקל אז מה זול דווקא הקסטות צריך לעלות יותר לא???

1מאיוש

New member
../images/Emo208.gif לכל הגולשים בפורום ולטיפקס!

בוקר\צהריים טובים!!... למי שכבר קנה ת'דיסק(כבוד) : שמתם לב בתודות שיש לנו
??? תודה טיפקסים- כשקראתי את זה זה שימייח אותי מאוד !!.. ו..גל! - טום\טומי - שם יפה!
וכבר על הבוקר שמעתי שוב את כל הדיסק

הוד11

New member
וואלה נכון!!!

עכשיו שמתי לב!! בדרך אני לא קורא תודות אבל הפעם קראתי גם קראתי!!! תודה טיפקס לכם!!! על מוסיקה נהדרת ועל דיסק חדש ומעולה

מאיה יקרה

את מתכוונת לשמות השירים? אם כן אז בכיף בקרוב יהיה תא דוא"ל מתפקד ותוכלי לשלוח לנו באופן אישי. אני לא עונה למסרים ולא אוהב אי סי קיו, זה מפריע לזרימה שלי. שמח שקנית את הדיסק, הראשונים שקונים את הדיסק בחנות עושים לנו סיפתח ופותחים לנו מזל טוב לשנים הבאות.

1מאיוש

New member
../images/Emo208.gif כן קובי...

השאלה אם זה פסדר לכל שמות השירים מכל השנים ?? כולל שירים מהדיסק החדש!! אבל רק מהשירים שנמצאים בדיסקים..(יש לי את כולם!!) -"רדיו\מוסיקה\עברית" מחכה להופעה כדי לקבל חתימה חתימה
אז מה אתה אומר?? נ.ב. ממתי תתחילו לענות למיילים?? זה רק כדי לדעת מתי לשלוח..

1מאיוש

New member
../images/Emo208.gif

הוד וכולם.. סליחה שאני מקפיצה פשוט זה חשוב וההודעה שלי כל הזמן יורדת למטה =\ ייתכנו הקפצות נוספות - אז סליחה מראש!!

../images/Emo150.gifקניתי את הדיסק מהתו השמיני.

אחלה מוסיקה במיוחד השירים "פרח השכונות"ו"הורה נדלנים"

הוד11

New member
סחטיין אח שלי

כל מי שקונה את הדיסק עושה מצווה באמת לקנות דיסקים היום זה לא עניין של מה בכך וכל אחד שקונה דיסקים בייחוד של טיפקס ראוי להערכה

למעלה