קטלוג ההומואים הגדול

MARMELAD

New member
../images/Emo77.gif קטלוג ההומואים הגדול ../images/Emo77.gif

הומו יקר, רשימה זו נועדה לסייע לך מעט בהבחנה בין סוגי ההומואים השונים. הדפס אותה ושמור בארנק למקרי צורך. הרגיל
הומו. אין מה לציין. חי בת"א וסביבותיה, עובד, יוצא לבלות מדי פעם, מחפש קשר אבל זורם עם סטוצים, נהנה מהחיים ולא נראה בולט במיוחד. במלתחה שלו תמצאו ג´ינסים מלפני שנתיים, חולצות רגילות לחלוטין, וכמה חולצות מבד שחור ומבריק שתמיד נראות קצת לא קשורות אליו. הרומנטיקן
זה זה שתמיד מחפש אהבה. בפנטזיות שלו תמיד נמצא איזה גבר שרירי וחתיך אבל הן עוסקות בעיקר בארוחות ערב מפוארות ופחות בזיונים. בארון הדיסקים שלו ניתן למצוא בכל פעם דיסקים של סלין, מריה וויטני. יש לו נטייה לשבת ליד החלון ולבהות בעוברים ושבים. לגן העצמאות הוא אף פעם לא יילך אחרי הפעם הראשונה והיחידה. תמיד יש לו איזו ידידה שהוא מדבר איתה חמש פעמים ביום כדי לעדכן אותה בכל מי שדיבר איתו במהלך היום. המאוכזב
שהוא מה שקורה למאוהב אם הוא לא מוצא אהבה במשך יותר מדי שנים. הוא מסתובב ברחובות במבט ממורמר. גם כשהוא מחייך הוא נראה קצת עצוב. הוא יוצא למועדונים עם מאוכזבים אחרים ולעולם יוצא משם לבד. לגן העצמאות הוא הולך כדי ללכלך על כל האחרים שמסתובבים שם ולספר לכל מי שמוכן לשמוע שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה מהם ושהוא רק נפרד מהחבר האחרון שלו. בארון הדיסקים שלו ניתן למצוא את הדיסקים של סלין, מריה וויטני, אבל הוא לא שומע אותן כי הן מבעסות אותו. זה שהולך על כל האופציות
גם אם תשב עם זה שהולך על כל האופציות בבית קפה ותאמר לו שאתה אוהב אותו, ברגע שהטלפון שלו יצלצל הוא ישכח ממך לגמריי וידבר במשך שעה עם איזה בחור שקיבל את הטלפון שלו בצ´ט לפני שנה. הוא לעולם לא מסופק ממה שיש לו ותמיד יחפש עוד. ניתן למצוא אותו במועדונים, גן העצמאות, צ´טים, קווים חמים טלפונים למיניהם וכו´. לעולם אין לו מספיק זמן לשכב עם כל מי שהוא רוצה וגם אם הוא ייכנס איתך למיטה, הוא יחשוב על מה הוא היה יכול לעשות בינתיים. זה שלא אכפת לו ממך בגרוש
תיפגוש אותו איפה שתפגוש, הוא יהיה נורא נחמד, יהיה לכם סקס מהמם, ואח"כ הוא לא יזכור איך קוראים לך. בשבילו סקס זה רק שעשוע, ואחרי שהוא עשה אותך כבר הוא לא מוצא בך שום עניין. מסוג הבנים שלא אומרים שלום במועדונים. המניאק
זה לא שלא אכפת לו ממך, אתה פשוט לא קיים בעיניו. הוא יכול להעליב אותך בלי שום היסוס, לרדת עליך מול החברים שלו, לדחוף אותך במועדון, לזיין אותך וללכת, הכל. הוא מתעניין רק בעצמו ונהנה להתעלל באנשים אחרים. מאלה שיגידו לך "הי" רק אם הם עוברים אותך בתור למועדון ורוצים שתשים לב לזה. השב"כניק
אותו בד"כ ניתן למצוא רק בגן העצמאות. הוא לעולם לא יילך עם הומו ברחוב, הוא לא ייכנס למועדוני גייז, הוא לא מכיר את גילה גולדשטיין ואת מצעד הגאווה ראה רק בטלויזיה. מבחינתו הוא בכלל לא הומו, הוא רק מזדיין עם בנים פעם ב... כשהוא ממש חרמן. בחיים לא תצליח לגלות מאיפה הוא, מה הוא עושה, איך קוראים לו, ובטח שלא מה הטלפון שלו. ואם הוא כבר יתקשר אליך שוב זו תהיה שיחה לא מזוהה. הוא תמיד יקרא לעצמו ירון או דני. החנון
הוא מותק של בחור. הוא נורא חכם ומעניין, הוא יודע הכל על הכל ומכיר כל שיר מהאירויזיון בע"פ. אבל רק כשהוא מדבר איתך בצ´ט. ברגע שתפגוש אותו במציאות תגלה שהוא החנון הכי גדול שראית מימיך ושלעולם לא תסכים לשבת איתו במקום ציבורי יותר. מה שכן, אם תשקיע בו קצת זמן, תראה איך הוא הופך לאט לאט לאחלא בנאדם... המלכה
היא לא ממש הומו, היא יותר הומואית. נכון, הוא זכר ע"פ תעודת הזהות, אבל הוא נהנה לדבר כמו אישה, לגלג את העיניים ולרקוד בעזרת האגן. הוא תמיד מכיר את כל העולם, מהסלקטור החשוב ביותר ועד אחרון המגעילולים, ותמיד תמיד יהיו לו סיפורים מדהימים על זיונים עם חתיכים. במציאות בד"כ תראה אותו הולך הביתה עם החבר´ה. הקרצייה
זהירות! ברגע שתאמר לו שלום פעם אחת הוא לעולם לא יעזוב אותך יותר. יש לו נטייה להופיע היכן שלא תהיה ולהתיש אותך ואת כל חברייך בסיפורים מצחיקים מהעבר המשותף שלכם, גם אם זאת רק היכרות מהחנייה של האוניברסיטה. איך לזהות אותו? אי אפשר לפני שמכירים אותו, ואח"כ זה כבר לא משנה כי הנזק נעשה. מה שאתה יכול לעשות זה להיות ממש לא נחמד. המודיעין
בן דודו של הקרציה. הוא לא יתעלק עליך, ולא יציק לך יותר מדי, אבל תמיד תהיה לך תחושה קצת לא נוחה כשתפגוש אותו. משהו במבט שלו יהי לעולם דו משמעי ולא תבין למה יש לך כאלה תחושות לגביו. עד שתגלה שאת הסטוץ שהיה לכם לפני חמש שנים כל העולם מכיר וזה הרבה בזכותו. המבוגר
לעולם יהיה מבוגר ממך בחמש עשרה שנה לפחות, אבל נורא תהנה להסתובב איתו. הוא יתחיל איתך מדי פעם אבל לא בהגזמה, וכשתבהיר לו שאין מצב הוא יהפוך לאבא חלופי שידאג לך בכל בעייה הכי קטנה... למרות שמדי פעם תתפלק לו איזו החלקה לא רצונית על ישבנך. המבוגר המגעיל
גם הוא יהיה מבוגר ממך בחמש עשרה שנה לפחות, אבל הוא לעולם לא יהיה חבר שלך. כל מה שהוא ירצה ממך הוא זיון, וגם אם תגיד לו שלושים פעם שאתה לא רוצה הוא ימשיך להציק לך. בד"כ מעשן TIME ויש לו בעיות קשות בשיניים. המסטול
הוא חמוד נורא, הוא בד"כ נראה סטרייט לגמריי, אבל הוא כל הזמן במצב של חצי הכרה. יש לו נטייה להימרח על בנות במסיבות, לעשן בשרשרת, לדבר על דברים ערטילאים, להתקשר אליך בחמש בבוקר להגיד שהוא התגעגע אליך, ובכלל להיות במצב של אוף טופיק רוב הזמן. הפנטזיה
זה בחור שתפגוש אולי פעמיים שלוש כל חייך, אבל הוא תמיד ייראה לך מושלם, ואם רק הייתם מכירים אז הייתם זוג המאה. ובעצם אתה אפילו לא בטוח איך קוראים לו. השיניים שלו תמיד לבנות, הגוף שלו תמיד מהמם, הבגדים שלו תמיד באופנה, והוא תמיד עומד במרחק של יותר משלושה מטרים ממך. הסלבריטי
הוא נורא יפה, הוא היה באיזו תוכנית בערוץ 2, הוא יוצא למסיבות של שירזי ויש עליו ימבה שמועות, אבל הוא נראה סטרייט לגמריי ולעולם לא תעיז להתחיל איתו מהבושה. הדוד החורג של הפנטזיה. המושלם
הוא ממש דומה לך באופי. גם לו יש בעיות בבטחון העצמי. הוא נראה בסדר אבל הוא לא חתיך מדהים. הוא מכיר את רוב המועדונים לפחות בשם והיה בגן העצמאות לפחות פעם אחת, הוא ניסה לעשן גראס ולפעמים הוא מעשן כשהוא משועמם, יש לו בבית ספרים והוא מת על ופלים בטעם שמנת. חומר לחתונה.

../images/Emo47.gif מרמלד! אתה המלך! ../images/Emo108.gif../images/Emo39.gif|פ

כל כך התגעגתי! הייתי בבסיס כל כך הרבה זמן! אוףףף.... הרשימה הזאת...ממש ככה! אתה ענק, מדהים, מותק!

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif חייל שלי ! חזרת ה../images/Emo82.gif

כבר התחלתי לדאוג לך עם כל הבלאגן בשטחים... הכל בסדר אצלך..?

../images/Emo57.gifאני בסדר...כמו שאפשר לראות. ../images/Emo41.gif

הכדורים שורקים מעל הראש...אבל בי לא יפגע אף אחד! כל עוד לא ירו עליי, הכל בסדר.
כל כך התגעגעתי!!!
ומי זה הבחור החדש, אי-מייל? ובכלל, יש כאן אנשים שאני לא זוכר...מזל שאתה ויפעת פה...אוי איזה חמודים...כ
ה עליכם...(מעתיק ממך...) איזה כיף לחזור!

MARMELAD

New member
יש כמה וכמה בחורים חדשים

ואני מבטיח לך שתהנה מכולם, הם עברו סלקציה חמורה

../images/Emo39.gifאני לא אוהב סלקציות...אבל../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני חושב שהבנתי למה אתה מתכוון...
רק חשוב לי שהם יהיהו אנשים טובים ורצוי אינטיליגנטיים (כמו חברי הפורום הנוכחיים) זה הכל...ואני בטוח שהם כאלו... דרך אגב, למה אין לך איי סי קיו?! זה נורא נחמד...כדאי לך יו...התגעגעתי נורא

tiger

New member
מרמלד אתה מתוק...הצחקת אותי מאוד

דרך אגב אני tiger מנהל הפורום להיתמכרויות.יש לך פורום מדליק אפילו שלי לא ממש יש קשר לנושא אבל אני לגמרי לגמרי בעד.

the_new_guy

New member
הטרגדיה האישית שלי:

מרמלד, תודה על הקטלוג. אני כבר מדפיס ומחר אני אכרוך אותו. אולי אפילו אמסגר. (הצעת ייעול לגירסת הקטלוג הבאה: טלפון להזמנות 24ש´ ביממה). בעודי מעיין בקטלוג ומחפש את עצמי בתוכו, נתקלתי בפריט הנקרא "הפנטזיה" (מק"ט 222) ונזכרתי בטרגדיה אישית (לא מומלץ לבעלי לב חלש): הייתי בחו"ל במועדון גאה, כשלפתע נכנס בחור השייך לקטגורית הפנטזיה. לא ניגשתי אליו, לא נעצתי מבט והשתדלתי ככל האפשר לא להזיל ריר בגלוי, שהרי מדובר בפנטזיה, כלומר מישהו לא בליגה שלי- אני מדבר על בחור אמריקאי גבוה, חלק עם עור מתוח על שרירי ברזל וקעקוע על החזה שבא ללקק (פנטזיות נוהגות להוריד את החולצה במועדוני גייז), בלונדיני, עיניים תכלת וחיוך של מליון $$$ (והיו רגעים שהייתי מוכן להשבע, שכשהוא מחייך יוצא לו מין ברק כזה מהשיניים, אבל אולי זו היתה התאורה). anyway, פתאום מר פנטזיה (נקרא לו ר´) ניגש אלי. א-ל-י!!!. ר´ פותח בשיחה ואני חוור ומגמגם כמו הומופוב שנקלע לגן העצמאות בליל שבת. אם היה לי את הקטלוג של מרמלד, הייתי יכול להגיד לו משהו כמו: "h-e-l-l-o! אתה לא יודע שבחור מזן פנטזיה אמור לשמור על 3 מטר מרחק לפחות משאר העולם?! לא קראת בקטלוג?". אבל לא היה לי קטלוג ולכן דיברנו ( בעצם הוא דיבר, אני מלמלתי וגמגמתי והמשכתי להשתדל לא להזיל ריר). בקיצור רקדנו קצת וכשהעניינים התחממו הוא הציע לי לבוא אליו. סוף טוב הכל טוב? אז זהו שלא! לא בבית ספרנו... אם עד עכשיו הייתי חוור ומגמגם, בשלב זה נכנסתי לקומה. אני לא זוכר מה עניתי אבל כעבור כמה דקות נפרדנו כידידים ואת אותו לילה ביליתי לבד. וכך בלילות הסתיו הקרירים, אני לוגם שוקו מהביל וחושב "מה היה קורה אילו...". ככה זה עם פנטזיות...

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחחח זה כל כך מוכר לי

את כל המושלמים שהתחילו איתי דחיתי בלי לשים לב שזה מה שאני עושה.... ומצאתי את עצמי מתפשר בסוף (ובד"כ מבלה עם עצמי) נראה לי שמי שיפתח קורס אסרטיביות הומוסקסואלית יהיה מליונר !

למעלה