רוצה לזכות בשעון הכי אופנתי

Gal Ha

New member
../images/Emo77.gifרוצה לזכות בשעון הכי אופנתי../images/Emo35.gif

יש רגעים בחיים שהיינו רוצות לעצור כדי שלעולם לא יחלפו... בואי לספר לנו על רגע בחיים שהיית רוצה לעצור, ואולי תזכי ב
שעון אופנתי ומהמם מתנת HOOPS בדגם לבחירתך
מהרי, השעון מתקתק ורק עשר בנות יהיו המאושרות לזכות
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=326&messageid=159540724

בארבאבא

New member
|
דר מרטנס,שעון וגרביונים

היי לכולם:) אני צריכה עזרה בחיפוש אחר הדברים,רצוי באזור ת״א וכפ״ס. 1.אני מחפשת שעון שרשרת,כזה שאפשר לתלות על הצוואר ובאמת עובד. איפה אני יכולה למצוא את זה ובמחיר סביר? 2.מלבד וויקנד,איפה אני יכולה למצוא נעלי ד״ר מרטנס בצבעים? 3.גרביוני רשת איכותיים,כמו שמכרו פעם בה&מ.עם חורים קטנים.איפה אפשר למצוא? תודה לעונות ו/או לעונים

MeshiNS

New member
חחח קלי קלות

1.שעון שרשרת, כמעט יש בכל החנויות אקססוריז, את שלי קניתי בטופטן לדוגמא... את גם יכולה למצוא בדוכנים שפותחים לפעמים בקניונים בימי חמישי\שישי... 2.יש את ג'יפה בת"א, לפי מה שהבנתי יש 2 חנויות על בורגשוב (ת"א) , חנות אחת בקינג ג'ורג' (ת"א) ואם אני לא טועה יש בעוד עיר, יתקנו אותי אם אני טועה... 3.אני יודעת שכמעט בכל חנות נעליים שמכבדת את עצמה יש גרביונים (גויה וסקופ לדוגמא...) שווה ללכת לבדוק מה יש שם (נראה לי בגויה יש גרביונים כמו שאת מחפשת), אם לא, מחפשים בשוק הכרמל\שנקין .... מקווה שעזרתי

בארבאבא

New member
תודה!

אני באמת מקווה שאצליח למצוא אחד שעובד ונראה יפה. מעולם לא ראיתי בחנויות נעליים גרביוני רשת,אבל אני אבדוק.

ש י ר ד ן

New member
בקשר למרטינס

יש בג'יפה, אבל רוב הזמן המלאי שלהם מאוד מצומצם גם מבחינת הדגמים אבל במיוחד מבחינת המידות, לפני שאת הולכת אני מציעה להתקשר או לשאול בקבוצה שלהם בפייסבוק :) http://www.facebook.com/groups/123959404300147/ וסתם שאלה, למה לא להזמין מהאינטרנט? במיוחד עכשיו כשאין מכס, יוצא גם יותר זול וגם איזה צבע שבאלך

בארבאבא

New member
אני מתכננת לעשות את זה

אני רוצה לראות קודם כל איזו נעל מתאימה לי
אולי גם אמצא משהו במחיר נעים לארנק

cindy in town

New member
נכון

הייתה פה מישהי שכתבה לא מזמן שאת אותו דגם שהיא מצאה בג'יפה היא הזמינה בסוף מאמאזון בשליש מחיר אם את יכולה למדוד בארץ ולהזמין מחול זה עדיף ויסלחו לי העסקים המקומיים שכבודם במקומם אבל אי אפשר לקנות הכל כל כך ביוקר

מישוהית

New member
יש לכן המלצה על מחסן תחפושות / תלבושות להשכרה

בתל-אביב או בירושלים, עדיף לא יקר מידי

מרמותק

New member
בנות, מישהי יכולה להשאיל לי?

כן כן, נעלמתי ממש, הסוד הוא שאני כל יום קורא פה ובליבי ממשיך להאמין שאנחנו שומרים על קשר. לקראת פורים אני שוקל תחפושת מסוימת ורציתי לדעת, האם יש כאן מישהי שבבעלותה מחוך (כזה שאפשר לשים מתחת לבגדים, חזק יחסית) ותוכל להשאיל לי אותו? כמובן, תזכו בפגישה איתי ועם חבר שלי וכשאחזיר אותו אעביר אותו בניקוי יבש אם תרצו~ 3>

MeshiNS

New member
אין לי בעיה להשאיל לך, השאלה אם זה יעלה עלייך

שלא יהיה לך ענק מידיXD

MacabreDoll

New member
האמת שיש לי

אתה מתכוון למחוך מחטב, נכון? אחותי השתמשה בכזה אחרי הלידה שלה (מזמן, מזמן) והוא נשאר אצלי הוא שחור, אם אתה בקטע שלח הודעה

מרמותק

New member
יא, כן!

(משי ומרווה, תודה 3> משי, שלך מחוך ממש, לא? אני חושב שזה יהיה מוזר קצת מתחת לשמלה. אבל תודה 3>) את חושבת שאני אוכל ליצור איתו מותן לעצמי? בקטנה? אני אמור להיות בת, ויחסית מושקעת.

MacabreDoll

New member
כן הוא אמור להיות מחטב ממש

בוא נראה איפה זרקתי אותו..... ואני בת"א ביום ראשון אחר הצהריים

צריכה את עזרתכם..

מחפשת חנויות יד שנייה מומלצות (או לא יד שנייה אבל במחירים של יד שנייה
) בתל אביב. המטרה: שמלות פשוטות וכייפיות לקיץ. חיפשתי המלצות בטאגליינס ובמאמרים ולהפתעתי לא מצאתי, אז אם יש שם דבר כזה ופספסתי אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לשם.. תודה :)

למעלה