*רק גונבת כמה רעיונות..*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*רק גונבת כמה רעיונות..*

אוקי.. אם אני לא טועה זה הומצא בפורום פוקימון~קרדיט!
~ עבר בהצלחה בפורום הארי פםוטר, ועכשיו זהנ מגיעה אליכם בסערה!
ימים שנים ומעניינים( או סתם חסריי תעסקוה) יעוברתו לימיי דמויות דוגמת יום דריה יוןם ג´יין יום מועדון האופםנה.. באותו היום.. שירשורים חגיגיים יתנוסססו כמו שלטיי בד גדולים וצבעוניים ברחביי העיר, על אותן הדמויות, ניתוחן פנארטים, תמונות מהסידרה... ופרטים שלא ידעתם... (כרגע אני אל בבית אז אין לי תמונות לפרסם כאן..) ולכן מיום זה נכריז ב
על יום תופים.. *מועדון האופנה*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif אזלמה מועדון האופנה?../images/Emo47.gif

ובכן כדיי להגיע לנקודה זו, נצטרך לבחון את היצורות הכיביכול שטחיות שבו- קווין,סנדי,טיפאני ותסלחו לי על בורות של שכיחת השם האחרון בקבוצה זו.. אם נסתכל מנקודת מבט של הנשיונל ג´יאוגרפיק נגלה דברים מאוד מעניינים ביחסים שבין הבנות שם... אבל קודם כל למה יום מועדון האופנה..עשר סיבות למה
: 1. כי הן מהוות פארודיה על אנשים שטחיים בעולם הלא מצוייר 2. כי הן מיצגות מערכות יחסים מעותות של חברות 3. כי הדמיויות שלהן מוצגות באור זוהר וטוב בבית הספר כשבעצם כל אחד יכול להבין עד כמה הן עלובות( כאילו
פארודיה כאילו?| 4.כי אי אפשר לשוב על הבנות בנפרד.. מין הסתם כי הן חושבות ביחד, ולא יצליחו לבד בשומקום כדמויות השיטחיות שהן 5.כי הן עושות מסיבות מוזרות של הבגד המכוער ביותר ולובשות בדגים של דריה 6. כי הן כאלה מטומטמות שהן לא מבינות שדריה אחותה.. ואם הן כן היו מבינות אז זה לא היה אותו דבר יותר לעולם 7.כי לראות את קווין מבלבלת דברים על מלאכים שומרים, אופנות חוזרות, התחנפויות לסינדי ועל כמה שהנקבוביות שלה קטנות, פשוט קורע אותי מצחוק 8. כי כל אחד מהחברוןת במועדון האופנה היא דמות מרתקת בשל עצמה ולא תמצאו כזאתי שאפילו שהיא נראית שיטחית.. היא שיטחית 9. כי היוצרים מעולם לא הציגו אותך בצורה קיטשית וחלומית בניגוד לרוב הסדרות שבהן דמויות כאלה הן בדר"כ הגיבורות הראשיות 10. כיא ני מתה לראות איך תראה דריה אחריי המייק אובר ההוא שהן מתות לעשות לה כבר שנים..
יום מועדון האופנה נפתח! ממש כאן בערוץ ה..(ילדים?) פורום דריה בתפוז

סוף סוף מישהו התעורר פה!

רק הערה אחת, אם נעשה יום לכל דמות, בעוד שבוע נקבור את הפורום מחדש. אין כל כך הרבה דמויות! מה לגבי... כמה ימים? כל עוד יש לנו במה לדון. זה לא שהפורום הזה זז לאנשהו... וכעת, לנושא שלנו, שנתרם על ידי המושיעה של הפורום מעליי. מועדון האופנה, מועדון האופנה... האמת שאני עדיין המומה מהעובדה שהמועדון נעלם בסוף. (אני הורסת למישהו שלא ראה את הסרט האחרון? רגע, מה אני אומרת, אין פה אף אחד, אין למי להרוס.) אני לא מסכימה עם העובדה שצויינה כאן שקשה לחשוב עליהן בנפרד, כיוון שלי דווקא קשה שלא לחשוב כך. לכן, אבתוב את דעתי על כל אחת בנפרד. סנדי- דמות בעייתית. היא תמיד נחשבת הרעה, אבל אם נסתכל על העניין מהזוית הנכונה, הרי שקווין לא מפגרת מאחוריה בנבזות, רשעות, רוע ונספחים. קרבי המוחות שלה ושל קווין משעשעים אותי במיוחד, כיוון שאפשר כמעט לשמוע את גלגלי השיניים חורקים בראשם במטרה להמציא עלבון מתוחכם. קווין- טוב, היא באמת רדודה, יחסית למישהי שיש לה מוח אבל היא פשוט מסרבת להשתמש בו. היא לא ממש צריכה את המועדון, היא רק משתמשת בו כמדרגה בסולם המעמד החברתי. זו השגרה שלה, אלה החיים שלה, זו המציאות האומללה שלה. אבל הסולם הזה בסופו של דבר יתמוטט, והיא תמצא את עצמה למטה, בלי שום חשק להמשיך לעלות. טיפאני- לנערה החביבה יש חור שחור בתוך ראשה, אבל לפחות היא לא טפשה כמו סטייסי, כי היא למדה שכשהיא מנסה לחשוב זה כואב, אז היא הפסיקה לנסות. סטייסי, לעומתה, ממשיכה לייסר את עצמה. סטייסי- עד לסרט האחרון אין לה בכלל אופי, אבל היא כל כך פטאטית, שפשוט אי אפשר שלא לרחם עליה. אם היא לא הייתה כזאת מסכנה, הייתי שונאת אותה על זה שהיא נגררת אחרי הרוב, אבל היא כנראה תבכה, ואני לא רוצה שהסקרה שלה תנזל לי על החולצה החדשה. בקיצור, גם הדמויות הרדודות ביותר מוצאות עומק חדש, כשלאנשים כמוני משעמם ואין מה לכתוב.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif|*צחוק זדוני*

וול.. לא אמרתי שנעשה יום יום.. ואז אחריי שבוע ייעלם הפורום.. אפשר לעשות פעם ב.. כששוב יראה הפורום סימניי גסיסה( איזה גסיסה, הוא חצי מת..ף-0) ארר... בכל אופן הייתי פה מההתחלה המזהירה..( זה עוד ההתחלה לא?- יש לי הרגשה שיש לי פיצול אישות.. אני בטח צודקת,) הייתי פה גם קודם.. פשוט כבר שבועיים אני לא בבית.. ( ועוד לא שם כמובן..) ו.. שלושה אנשים זה התחלהת.
*** ועכשיו לדמויות.. קווין למעשה.. אולי לדעתי מעדיפה לא להיות עמוקה.. ולהדחיק את כל תאי המוח שקיימים בה, אבל אם תביט טוב טוב תראה דהיא בעצם מאוד נאמנה לסנדי.. עד כמה שמאבקיי המוחות בינהן משעשעים.. סטייסי.. היא יללנית מדיי.. ואני כן מאמינה שייש לה אופי אבל בדומה למוח של קווין... היא מדחיקה אותו למען מעמדה בחברה מה שפוסל את העניין עם המוח.. לא נראה לי שיש לה אחד.. אבל מכולן, טיפאני היא האהובה עליי היא פשוט הכי קורעת.. היא לא מנסה לחשוב, היא לא מנסה להתעלות במאבקיי כוחות מעוותים על קווין או סנדי והיא לא פתטתית כמו סטייסי היא פשוט מסכימה עם מה שאומרים בקול רך וחיבב.. וסתום באותו הזמן.ץ. אי לייק היר.. יותר מכולן שם..ף-) אם כי נראה שרגשות אין לה מצפון, שכל, מוח, או כל מה שקשור בתפקוד המין האנושים, רק חוש באופנה... ולפעמים אני חושדת שהיא לא אנושית במיוחד...

טיפאני? וואקום טוטאלי.

הקול שלה גורם לי לרצות לרסק את הטלויזיה. היא בלתי נסבלת! אבל היא לא טפשה כמו שהיא נראית. היא יודעת טוב מה שהיא עושה. היא דמות קצת מיותרת, אין לה ממש תפקיד חשוב, אפשר להסתדר גם בלעדיה. בעצם, ארבעת חברות המועדון מייצגות את התכונות של אחוז גדול מהנוער המודרני. סנדי- סנוביות טיפאני- טיפשות קווין- רדידות סטייסי- צורך תמידי לתגבור ביטחון עצמי נמוך. טוב, פתרתי את הדמויות האלו. לנושא הבא, בבקשה.

S.Riddle

New member
../images/Emo77.gif כאן אורה..

מהניק של חברה שלי..
אמ.. אנוואי.. כן טיפאני.. מאואהאהא... ואת באמת חושבת שאפשר את הדמויות בדריה ככה סתם? בין ארבעת הבנות אני אכן אוהבת את טיפאני.. היא הכי קורעת.. ואוליי גם הכי מטומטמת..
ולא ניתחת את הדמויות של מועדון האופנה יותר לעומק קודם? סמים זה רע! תמונות פנארטים משו?!?!?!?

Dark Star 02

New member
לדעתי כולן סנוביות מטומטמות ומרודדו

ומרודדות...... הם סתם פרחות שחושבות רק על עצמן ופעם בע....על החבר או החברות אבל הרוב על היופי ועל המראה הכללי ועל כל מה ששולי!!!!! (אני חדשה)

Esmena

New member
טיפאני...

אחחח, היא כל כך יפה... (כן, התקף האסיאנים היומי. נגמר) היא משעשעת בטירוף, ואני חושבת שבניגוד לסטייסי היא מבינה ומהרהרת שכזאת...(קיל מי) לכל מה שקשור במלחמת קווין- סטפני הטעימה בכל אופן. סטטיסי- הכי פחות אהובה עליי . הכי פחות מעניינת.

Esmena

New member
מסכימה לחלוטין!

המלחמות בינהן...אח. יאמי. כ"כ יאמי. וכל מה שאמרת.. חוכמה צרופה. היידה(שלא נאמר הייל) מועדון האופנה, היידה(כנ"ל) אורה. ודא. אחרי המייק אובר דריה תיראה כמו קווין, זוכרים?

למעלה