שרשור ברכות
יום הולדת לשלומי

יום הולדת לשלומי

לשלומי היקר האחד והיחיד אני רוצה לאחל לך בשמי ובשם משפחתי יום הולדת שמח אתה כמו יין טוב משתבח עם השנים אתמול הענקת לנו חום ואהבה בראשון לציון וכולי תקווה שתהנה עוד משנים רבות של עשיה ויצירה
אנחנו שולחים לך את אהבתנו אתה כמו קופידון שפגע חץ ישר לתוך הלב אני שותה בצמא כל מילה שיוצאת מפיך .מי יתן ותמשיך להנעים בקולך שנים רבות שהשנה הבאה עלינו לטובה תעניק לך עולם ומלואו שאושר ושמחה ימלאו את חייך ושלעולם לא תדע צער שה' ישמור עלייך נחת מהילדים שתזכה להובילם לחופה אנחנו אוהביםאותך מעומק לבנו ונישמתנו ומקווים שניתראה בשמחות .ושוב מזל טוב הצלחה בריאות והמון אהבה משפחת שר מדימונה אפרים בלה אלירן נועם וליעד

karoleking

New member
../images/Emo77.gifשרשור ברכות ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif יום הולדת לשלומי

שלומי היקר!!! שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח אוהבים לעד! משפחת קרמונה

../images/Emo77.gifשלומי ברכות ליום הולדתך ../images/Emo77.gif

לכבוד יום הולדתך
רצינו להכין לך כרטיס ברכה שאף אחד עוד לא השתמש בו תחילה ולאחל לך בו המון דברים בריאות, אושר, והצלחה עוד רצינו לאחל שכל משאלות לבך ימולאו ויברך אותך תמיד הקדוש ברוך הוא שכל בוקר תזרח לך ה
וכל יום יהיה יפה מאמש שהכוכב שלך בשמים יהיה של מזל שתקבל המון אהבה יוצאת מן הכלל ועוד כהנה וכהנה ברכות נאחל והלוואי שיגשים את כולם האל שתמשיך לרגש אותנו בשירייך אנחנו הולכים שבי אחרייך נשאר רק לומר דבר אחרון
ליום הולדתך שחל היום מאחלים משפחת לוי : אביבה, עפרי ורביד

שלומי../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|../images/Emo171.gif

"היום בו נולדת הוא היום בו החליט הקדוש ברוך הוא שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך"(רבי נחמן מברסלב) לא רבות הן הפעמיים בחיינו בהן אנו זוכים להכיר אנשים כמוך שהם באמת מיוחדים כאלה אנשים שקשה לתאר במספר מילים. אנחנו נפעמים כל פעם מחדש מיכולתך המדהימה למצוא שפה משותפת עם כל מי שבא איתך במגע . אהוב העם אמיתי-אין על כך ספק,
שהחיים יחייכו והמזל ישחק, שהחיוך
מהשפתיים לא ימחק, שיהיה לך רק טוב ותבוא ההצלחה, שיתמזל מזלך לשמחה וברכה, שדברים תמיד יסתדרו לטובתך, שהאושר והאהבה ישכנו בביתך,
שתמשיך ליצור באהבה
וחדווה , שכל מה שאתה מאחל לעצמך ייתגשם בהצלחה גדולה.
שהמזל פשוט תמיד יהיה איתך, לנו יש מזל שיש לנו אותך!
אוהבים אותך "קרוב ללב
בתוך הנשמה" גל, ניצן, יובל, רז ותמיר ונטורה.

יפב

New member
שלומי היקר

|שתדע שאתה, שאתה כאן המלך....... מזל טוב ליום ההולדת, הרבה אושר ושמחה. שתמשיך להעניק לי (ולכלונו.....) עוד הרבה סיבות להמשיך ולחייך,כי כל שיר ושיר שלך ממלא אותי באושר אין סופי...

מצטרפת לברכות../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

שלומי היקר
כבר שנים שאני מאזינה לשיריך אשר נכנסים עמוק לתוך נשמתי
ושרה אותם יחד איתך ומרגישה כאילו אני איתך על הבמה
. מה אוכל לאחל לאדם שכבר נראה כי יש לו הכל... יש לך קול שנוגע ל
, חיוך
שעושה טוב על הנשמה כל פעם מחדש. הגשמת את חלומך.לעשות את הדבר שאתה הכי אוהב לעשות וזה לשיר כמובן
(מה שמקרב אותי אליך כי זה גם החלום שלי
). שיהיה לך יום הולדת נפלא שבנפלאים, בעזרת השם שההצלחה שלך תמשיך עוד שנים רבות כי באמת שבלעדייך כולנו חצי בן אדם
(יסכימו איתי כולם), הכי חשוב בריאות בריאות בריאות ואריכות ימים. מעריצה אותך כזמר וכבן-אדם. (אגב,אני כבר מחנכת את בנותיי לשיר את שיריך,אחת בת 3.5 שכבר למדה קצת לשיר את השירים והקטנה בת חצי שנה בדרך
). יטבת(ואני מרשה לעצמי לאחל גם בשם בעלי ובנותיי המדהימים).

לשלומי אלפי ברכות היום

|אלפי ברכות ליום הולדתך
איש יקר ומיודח
אתה לכולם מעניק חום אהבה ואת כל הנשמה
שהיום האל יברכך וישמרך יאיר את פנו אליך ישא ברכה בכל מעשךךימלא ברחמים כל משאלות ליבך לבריאות אושר הצלחה ולעבודתך המדהימה שהיא שליחות לשמה לשמח כל נפש בעולם שהשם יאריך
ימך בטוב ובשמחה גדולה שהשמש תמיד תאיר אותך ואת כל הסובבים אותך אמן יהי רצון

לשלומי החבר היקר מזל טוב../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|בלו

את מרבית הברכות בירכתי אותך במוצא"ש אבל בכל זאת אני חייבת לברך עוד בקטנה ועל הדרך גם להודות לך על השמחה שהכנסת לליבי להשאיר הכל מאחור ולהמשיך הלאה. אז חבר יקר אני מאחלת לך (לא בחרוזים אבל מהלב) שיהיה לך הרבה נחת מהמשפחה הנפלאה שלך . מההורים שלך שהניצוץ בעיינים שהם רואים אותך על הבמה ימשיך לעוד המון שנים . שהשמחה שאתה מעניק לכל כך הרבה אנשים תמשיך ותשכון לצידך תמיד . שאלוהים יגמול לך רק בטוב על הרוך שיש בליבך , על חוש ההומר המיוחד שיש לך "שקורע " אותי כל פעם מחדש(" איפה אתה?") על הטוב לב שנוטף ממך ורק שתדע שכל ההערצה הזאת מגיעה לך ויותר. אני מאחלת לך שכל שתבקש לו יהי. ובע"ה בשנה הבאה רפי יסע איתך לאומן ( כמו שקבענו )

נועה גו

New member
קצת באיחור אבל הלך לי המחשב../images/Emo171.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה