שרשור התחדשויות

RUTHIE1

New member
../images/Emo77.gifשרשור התחדשויות ../images/Emo77.gif../images/Emo219.gif

מזמן לא היה פה! אז ככה, אצלי יש הרבה לאחרונה - רגע לפני שאני עוצרת קניות (טוב עצרתי בעצם, מה שמגיע עכשיו זה רק דברים שקניתי לפני כן...
) עם שירלי אסרף - קניתי: את הבסיס של CND את הטופ שלהם X2 ואן ד'גו של אסי פלאמוויל של CND באיביי קניתי ואתמול הגיע: צ'יינה גלייז - מהחדשים: BOGIE HEY DOLL ומסדרה ישנה יותר - UNPLUGGED קניתי וטרם הגיע - CHINA GLAZE INGRID ומ"מה בבקבוק" המקסימה קניתי מלא לקים: OPI - DIVA OF GENEVA Flower to Flower OPI ZOYA REECE+ADINA COLOR CLUB JEWEL OF A GIRL COLOR CLUB RED VELVET CHINA GLAZE FOXY CHINA GLAZE SOMETHING SWEET COLOR CLUB UPTOWN GIRL וזהו...מכובד נכון? אני לא קונה הרבה לקים אבל כשאני קונה אני מפגיזה

רוני325

New member
תתחדשי חמודה../images/Emo24.gif גם אני

התחדשתי בקטנה קניתי את קולקצית פלסטיק של אורלי המדהימה חוץ מהסגול (הכל כזה יפה...)

Angel Of Moon

New member
את בכלל לא קונה הרבה לקים ../images/Emo3.gif

חחח תתחדשי!! קנייה מהממת
אני התחדשתי באורלי צ'רי בומב שהוא אדום -כתום-שימרי מוזהב מהמם (מנסה להתרגל לכל מיני סוגים של אדום) ובורידיאן ויניל מקולקציית הפלסטיק (הטורקיזי
)

תתחדשי רותי! ../images/Emo9.gif

גם אני התחדשתי לי בהזמנה מרתקת מטראנסדיזיין ואיזה כיף אחרי כ"כ הרבה זמן שלא הזמנתי לעצמי לקים לעשות את ההזמנה הזו .

אז ככה :

הזמנתי את Ruby Pumps Misa - It's you Misa- Spinning around CND basecoat - Sticky Opi DS Extravagance והקיט המוקטן של OPI לכבוד ההאלווין OPI Go Goth
כבר מדגדג לי בידיים. גם לך יש רשימה מהממת של לקים שרכשת! תהני מכולם!

RUTHIE1

New member
מוזר אבל לא...ובאתר של הדואר כתוב שכן...

אני מניחה וקווה שמחר יגיע. אעדכן אותך...(רק שאגיע הביתה אחרי 18:30)

למעלה