שתיקת יום ההולדת

../images/Emo77.gif שתיקת יום ההולדת ../images/Emo65.gif

אני כבר לא מצפה לשום דבר ובכל זאת... מתאכזבת. לא מצפה למתנה, כי התרגלתי כבר לא לקבל. ובכל זאת הוא לא יכל לטרוח ולומר מזל טוב, אם לא כשהייתי בחו"ל אז לפחות עכשיו כשאני בארץ גם אם זה מאוחר. ממש חוסר איכפתיות מצידו, לא טרח להזכיר את זה ובטח ובטח שלא לקנות מתנה. ואח"כ הוא מתפלא למה אני לא מתייחסת אליו כאח. לפחות אחותי ניסתה להתקשר כשהיינו בפריז והשאירה הודעה וגם כשהגענו לארץ, היא טרחה והתקשרה והיא עוד גרה בחו"ל ועסוקה מאוד בתקופה זו. איך האחים שלכם בימי הולדת
מציינים את ימי ההולדת שלכם או מתעלמים
האם אתם קונים מתנות יום הולדת אחד לשני
איך תגיבו אם לא יתייחסו ליום הולדת שלכם

maiky17

New member
קודם כל - ../images/Emo24.gif

לא שווה את האכזבה שלך. יש מסביבך כל כך הרבה אנשים שכן רוצים לחגוג איתך את יום ההולדת שלך - שימי לב אליהם ולא לאלה שלא שווים את התשומת לב שלך. בגלל שאני והאחים שלי חוגגים את יום הולדתנו באותו התאריך - אנחנו קונים מתנות משותפות; כלומר - מתנות ששלושתנו נהנה מהן. בד"כ סרטי דיוידי ששלושתנו רוצים. אני מניחה שהם לא היו מתעלמים מיום ההולדת שלי, כיוון שזה באותו התאריך, אבל אם הם היו עושים זאת - הייתי מתאכזבת מאוד.

אז זהו ש....

חברות קרובות קרובות אין ממש, יש רק חברה אחת ממש טובה שבספק אם קנתה לי משהו, והחבר הוא היחיד שבאמת השקיע וקנה לי את הטיול למעשה. הא וגם בגן, הביאו לי מתנה מהילדים ומהצוות, אבל זייהו, ובגלל זה האכזבה. אני אמורה כבר לא לצפות כי זה ככה מאז שאני בת 12, אבל לפחות תמיד היה טורח לומר מזל טוב...

maiky17

New member
../images/Emo24.gif

גם לי אין ממש חברות טובות, אבל זה בגלל שאני נוטה לא להסתדר עם בנות. נראה לי שזה בגלל שגדלתי עם בנים, אבל אני פשוט לא אוהבת את כל הרכילויות והסכסוכים אצל בנות. יש לי המון חברים בנים ואולי חברה בת אחת.

sweet148

New member
גודל האכזבה כגודל הציפיה.

אני קראתי שמצד אחד ציפית למישהו/משהו ומצד שני לא ציפית מאחיך על מתנה ובכל זאת כמעט אף אחד לא התיחס אלייך,אני לא יודעת איך להגיב וגם אין לי רעיון איך כדאי לך להגיב... אם לי זה היה קורה בגיל הזה עכשיו לא כ"כ היה לי אכפת כי במילא יש לי יומולדת בחופש הגדול אז לא הרבה זוכרים אבל כמה ימים לפני אני דואגת להזכיר... ונדמה לי שלא קרה לי ככה,אפילו השנה אח שלי קנתה לי בבובה יחסית גדולה שדומה לכל ובאמצע כאילו היא מחזיקה לב כתוב "באהבה":)

sweet148

New member
אוי רק עכשיו שראיתי שיש לי טעויות הקלדה

*** אח שלי קנתה=אח שלי קנה.. *** דומה לכל=דומה לכלב!

אי אפשר להתאכזב אם לא מצפים

ולי נדמה שכן ציפית וזה כמובן טבעי ואפילו צריך שיהיה כך. בכל זאת יום הולדת זה היום שלך. אני למשל טורחת להזכיר למי שנדמה לי שישכח או לא יודע. ולדעתי כדי למנוע אכזבות את צריכה לעשות את זה גם. אפשר למצוא כל מיני דרכים להזכיר ולא חייבים ישירות במידה וזה לא נעים. המון שנים אני והאחים שלי לא קנינו מתנות אחד לשני והתחלנו לקנות רק בשנים האחרונות וזה גם עוזר לנו לזכור את תאריכי היום הולדת. אבל לדעתי אח או אחות לא חייבים לקנות משהו אבל בהחלט להזכיר ולברך לפחות. אולי כדאי שתגידי לו, שתראי לו שהתאכזבת וממה התאכזבת. מי יודע אולי הייתה לו סיבה טובה ואם לא לפחות הוא יידע לזכור בפעם הבאה.

Rgsx1000

New member
אני לא אוהב ימי הולדת

אבל אחי תמיד דואג ליקנות לי מתנות (למרות שאני גם לא אוהב מתנות) לגבי אני אח רע תמיד שוכח הכל ימי הולדת וכו אפילו את היום הולדת שלי אמא מזכירה לי

למעלה