יום הולדת שמח לבצלאל!

wranger

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo151.gifיום הולדת שמח לבצלאל!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אתה תהרוג אותי, אני יודע, אבל הרי לא ציפית שזה יעבור לך בשקט, נכון? אז... מזל טוב מזל טוב מזל טוב! אני מקווה שאתה חוגג שם בין עיטוש לכוס תה. הייתי אופה לך איזה שבלול, אבל דבש אכל לי את הדלת של התנור. בחיי. ושתהיה בריא, שמח ומאושר, ושלא יציקו לך הרבה במסרים עם בעיות טכניות. תענוג להכיר אותך ולנהל איתך את הפורום. יום הולדת שמח, ידידי.

היום יום הולדת לבצלאל../images/Emo49.gif

לבצלאל היקר מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך עד מאה כעשרים בריאות ואריכות ימים פרנסה טובה אהבה שלווה ואושר והצלחה לעוד שנים רבות בניהול הבלוגיה מאחלת לך שכל מה שתרצה לו יהי
כולם מוזמנים לבלוג המיוחד שפתחתי לכבודו ולברכו http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1554294 כולם מוזמנים לרשומה אצלי לברכו http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1554330 בוקר אור עולם בוקר נפלא לכולם

../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifבצלאל יקר

מאחלת לך ביום חגך שכל המשאלות שלך תתגשמנה. הרבה אושר ואור ובעיקר בריאות אתי

orelie

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo133.gif קולולו לולו

מזל טוב למנהל הבלוגיה ההכי מוצלח מקווה שהתאוששת מהמחלה ושתוכל לחגוג סתם.. במיקרה ולא קראת בבלוג שלי אז בעלי והבן שלי נולדו שניהם ב-22 לספטמבר... שוב מזל טוב יעל

seymore butts

New member
מזל טוב לבצלאל מלך הבלוגיה ../images/Emo65.gif

מאחל לך הרבה בריאות ואושר !!

bigjack

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo213.gifמזל טוב בצלאל יקר../images/Emo103.gif

בן כמה הנער
מאחל לך רק את כל הטוב שבעולם

יום הולדת שמח בצלאל!

שיהיה היום הולדת הזה כפרה על שאר השנה
שלא תהיה יותר חולה כל השנה הזו (וגם אחריה) שתחזור להיות בריא כמו שור צ'יק צ'אק
יום הולדת שמח, מלא בריאות!!!! אושר אהבה ושמחה
אתה עושה פה עבודה נהדרת! ותשתה מלא מיץ תפוזים

Purple Mushroom

New member
מזל טוב לבצלאל !יום הולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב. יום הולדת שמח. תיהיה בריא,
החלמה מהירה
ובריאות. אושר ועושר
. תמשיך להיות כזה חכם, וטוב, ויעיל, ועוזר לכולנו. זכינו כנראה לאחד האנשים הטובים כאן בתפוז. שיהיה לך כמה שיותר המשך ניסיון טוב ולא רע. אור
ואהבה
ושמחה
מזל
ורק דברים טובים =] מצטרף גם לברכות של האחרים ושל כולנו. צירפתי מזמן ברכה במייל, לבלוג שפתחה מוזהבת במיוחד ליום הולדתך. להתראות כאן ושם =] אלון
=]

gils33

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo65.gifבצלאל יקר../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

איש יקר ומדהים מזל טוב - עד 120 שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה בריאות ואושר והמון אהבה גיל

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

למעלה