טיולים

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gifטיולים../images/Emo18.gif../images/Emo77.gif

אתם נוהגים לצאת לטיולים מידי פעם?
אתם מעדיפים טיול או עבודה במנז'?
האם הסוסים מתנהגים אחרת בטיול בחוץ מאשר בשיעור למשל?
יש משהו מיוחד שעושים בטיולים?
איזה סוס אתם הכי מעדיפים לטיול ולמה?

אני יוצאת כמעט כל יום לטיול ביער

תליו מה המצב רוח שלי ושל הסוסה לפעמים כן לפעמים לא כן יש נחלים קטנים שאני אוהבת לקפוץ... את שלי כי אני חולה עליה אה ואני יוצאת כמעט תמיד בלי אוכף כדי שלא תעיף אותי (היא מפחדת עלי) כי אם לא היא דופקת לי גאלופים ואני חוטפת את כל הענפים בפרצוף...ואי אפשר לעצור אותה...

צדק8

New member
את

הולכת בלי אוכף לטיול בחוץ ??? אני הלכתי בקיבוץ בלי אוכף...אבל ביער זה נשמע ממש מסוכן...ואת גם קופצת ת'נחלים הקטנים האלו בלי אוכף ? (תמיד תהיתי למה צריך לקפוץ מעל נחלים קטנים..עוברים דרכם ! זה יותר כיף.)

כן למה לא אם תראה את הרוכב שלהסוסה

תבין אותי וזה פחות מסוכן איתה מאשר עם אוכף כי ככה היא נזהרת עלי

אסף 1989

New member
צ'ובות

יוצא לטיול כל יום שישי.
מעדיף טיול על עבודה במנז'.
כן, הסוסים מתנהגים אחרת בחוץ מאשר כשהם בטיול, למשל, הם נעשים ערניים יותר, "שמחים" יותר, נלהבים יותר.
הכוונה היא.........????????
סוס רגוע, כי הסוס שאני רוכב עליו כל הזמן מרקד וזה מעצבן, עד שלא דופקים איתו איזה פתיחה עצבנית הוא לא נירגע.

niko girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gifתשובות../images/Emo70.gif

אני יוצאת לטייל רק בשיעורים שאני מצטרפת אליהם. עבודה במנז' בגלל שכל הטיולים שאני יוצאת אליהם עשיתי חמישים אלף פעם ואני מכירה את הדרך כבר בעל פה. כן למשל בחווה שלי יש סוסים שהם מה זה רגועים במנז' אבל שיוצאים החוצה הם לחוצים משהו פחד
לא, לא ממש. הולכים ולפעמים עושים קצת ג'וג וזייהו. את שחר בגלל שהוא הולך מהר, אבל הוא רגוע.

צדק8

New member
תשובותתתת

(הערה: מכיוון שיש לי תסבוכת אינגליש-ווסטרן, בתשובות על הווסטרן אני אסמן בהתחלה
ולתשובות של האינגליש
) אתם נוהגים לצאת לטיולים מידי פעם?
מממ..כן.אם אני הולכת לממש טיול ( לא הסתובבות קלה בקיבוץ תוך כדי חיפוש מקלות של מטאטאים. אל תשאלו. כאילו טיול ביער\בריכות\ווטאבר) זה רק ביום שני או שבת.
לא. אם אני אצע זה יהיה ביום רביעי, אבל זה לא קורה. אבל זה יקרה!!!
אתם מעדיפים טיול או עבודה במנז'?
טיול
עבודה במנז' האם הסוסים מתנהגים אחרת בטיול בחוץ מאשר בשיעור למשל?
כן. הסוסים החמים מתחילים להתלהב טיפה, בכלליות יותר מתרגשים.
למרות שלא יצאתי עדיין, כן. יש משהו מיוחד שעושים בטיולים?
מממ..גאלופ
. במנז' אנחנו לא יכולים !
קצת קשה שהוא סנטימטר על סנטימטר.. |
מממ..גאלופ
אבל רק אלו שיודעים לשלוט ממש טוב בסוסים עושים. ממ..וממה שהבנתי לןקחים גם אקמור ולא מתג רגיל. איזה סוס אתם הכי מעדיפים לטיול ולמה?
חוזה, אדום ואריזונה. למה ? חוזה הוא קצת ערבי אז הוא תמיד מקפץ לפני הקאנטר וזה כיף, אדום חם ויש לו צעד ענקי בטיולים וזה פשוט כיף כי כשכולם בג'וג הוא עובר אותם בקלילות בהליכה,אריזונה כי היא הקטנה שלייייי
כפיררררררררררררררר...(המלך
)!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

כן כל שבוע יש טיול
מעדיפה עבודה במנז', אבל טיול זה נחמד לפעמים, למרות שאני מכירה את כל הדרכים כבר, ואם לא עושים גאלופ או קאנטר זה ממש משעמם.
בטיול הסוסים יותר שמחים, יותר משתגעים, אבל זה כייף
בטיולים אין ממש דברים מיוחדים, לפעמים עושים גאלופ, בחורף נכנסים לאיזה בריכה....
אני הכי מעדיפה את כפיר, כי הוא מתלהב.

אסף 1989

New member
אם לא שמת לב...

הסוס בתמונה שלך שם הוא קווטר ואת אמרת שהם מכוערים.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

אתם נוהגים לצאת לטיולים מידי פעם? כן! אתם מעדיפים טיול או עבודה במנז'? טיול האם הסוסים מתנהגים אחרת בטיול בחוץ מאשר בשיעור למשל? כן יש משהו מיוחד שעושים בטיולים? לא איזה סוס אתם הכי מעדיפים לטיול ולמה? את הסוס של דוד שלי...קווטר טהור מצוין בטיולים!

טוי בוי

New member
בעעעעעעעעעעעעעע

ברור אני מאוד אוהבת לצאת לטיל! וגם אצלינו יש הרבה מקומות! אני מעדיפה עבודה במנג'. כן ברור בחוץ הסוסים יותר לחוצים ורוצים לזוז ולרוץ. אםם... בסוס זה ממש תלוי אצלינו כעיקרון יוצאים עם כולם.. שוקי- אחלה בחוץ אבל הוא עכשיו לא עבד מלא זמן אז לצאת איתו תהיה משימת התאבדות! המלט- רק למדריכים או לבן, גאי, ואייל ואני. גרייט- היא טובה כל עוד לא עושים קאנטר. גלורי- הכי רגו ושקט והכי טוב לכולם לאנשים גדולים {סוס גדול} ולילדים כי הוא ממושמע ושקט. ג'רי- לא!! לא!! לא!! ולא!!! רמבו- אף אחד לא רוצה לצאת איתו אבל בקבוצות גדולות הוא בסדר. סילבר- למדריכים או לבן, גיא, אייל ואני. אנדרו- אחלה בחוץ אבל בזמן האחרון מתחממם ואני היתי האחרונה שיצאה איתו כי הוא העיף כל מיני בחוץ...אבל הוא ממש בסדר למתקדמים... מוגלי- סבבה הוא גוע לגמרי חוץ משהוא פחדן {חצי ערבי חצי קווטר]. יהודית- פעם היא היתה בסדר היום היא עוקפת ופותחת...{מניסיון בים}... קלייד- בסדר קצת חזק אז הוא לא לילדים רק למבוגרים ומדריכים. או אייל בן וגיא. טוי בוי- לא...ממש לא...אלה עם זה רוכב ממש טוב או מדריך...אני היתי אמורה לצאת עליו...גיא יצא עליו...ובן לא ממש רוצה לצאת עליו... סידני- אחלה...רק שהיא ערבי וטורבריד ועוד משהו אז שיש לה לפעמים קריז. ג'סיקה- היא ממש טובה בחוץ...בנתיים אני היתי היחידה שיצאת עליה נורמלי עם עוד סוסים ועושים קאנטר היא טובה אבל היא פונית וילדים קטנים היא תיקח איתה ואני קצת גדולה עליה ... אבל לילדים כמו נינה ואדר היא אחלה!

../images/Emo20.gif תשובות: טיולים ../images/Emo20.gif

מידי פעם אני יוצאת לטיול.
תלוי, מידי פעם זה נורא נחמד לצאת לטיול אבל גם עבודה במנז' היא מהנה. לעיתים אני עושה "כיף" במנז' ולא ממש עבודה.
בהחלט, סוסים מתרגשים יותר בטיול (רוב הסוסים) לכן טיולים הם הרבה יותר משוחררים מרכיבה במנז'.
גאלופ, שזה מקצב שלא ניתן לעשות בתוך המנז'. כמובן אף אחד לא מעיר לך על הישיבה וכו'.
המממ... כל סוס בעל מרץ אבל בגדר השליטה.

animals lover

New member
טיולים../images/Emo107.gif

האם אתם נוהגים לצאת לטיולים מדי פעם? כן-הרבה פעמים!!! אתם מעדיפים טיול בחוץ או עבודה במאנז'? אני מעדיפה שרוב השיעורים יהיו עבודה במאנז' ומדי פעם גם טיול בטבע. האם הסוסים מתנהגים אחרת בטיול בחוץ מאשר בשיעור למשל? כן-הם יותר מתרגשים והם תמיד רוצים לאכול דשא או לרוץ... יש משהו מיוחד שעושים בטיולים? גאלופים!!! וגם רואים הרבה חיות בטבע-צבאים, שועלים, קיפודים, שקנאים ועוד... איזה סוס אתם הכי מעדיפים לטיול ולמה? לא ממש משנה לי....רצוי שהוא יהיה ממושמע ורגוע.

HORSE GIRL2

New member
תשובות

כן, אני יוצאת לטיול בערך פעם בחודש. טיול פעם בכמה זמן, משחרר וטוב גם בשביל הרוכב וגם בשביל הסוס(וזה קצת יותר כיף מעבודה במנז'). בחוץ הסוסים יותר משוחררים(מניסיוני יש כאלה שיותר מדי משוחררים ומתחילים להשתגע...), אבל זה בכל זאת כיף! בטיול הכי כיף לדהור ממש מהר! אני מעדיפה לטיולים סוס רגוע שלא קשה לדרבן אותו, ושיש לו כוח לדהור הרבה!!!(אצלנו-טופז או ג'ט).

מיי תשובות-

מתי שמתחשק..... פשוט מודיעים מראש מתכננים עם מי שרותצים ויוצאים! עבודה במנג'.... אבל חייבים טיול מידי פעם כדי לגוון! אי אפשר בלי זה! כן ברור יש סוסים שיותר מפחדים ויש סוסים שנהנים מזה הרבה יותר מעבודה במנג'.... וכמובן שרואים את זה יש גם תסוסים שאוהבים ללכת ראשונים בטיולים (מיסי וטקילה!) אבל זה לא משהו משמעותי..... מיסי הכי כייפית! :) וביום רביעי אנחנו בידיוק יוצאים לטיול של שלושה ימים עם הסוסים! שני לילות יהיה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

mkuzi

New member
תשובות.....

1) עד לפני חודשים-שלושה יצאתי כמעט כל שבועיים לטיול של שעה וחצי בערך עם הרוכבים בשעור שלי. 2) אני מעדיף טיול כל כמה שעורים אבל לא כל הזמן. 3) הסוסים יותר ב"הי" בחוץ. 4) בטיולים עשינו תמיד קצת קאנטר וטרוט. 5) אין סוס מסוים שאני מעדיף לטיול... כל סוס שאני יכול להשתלט עליו בצורה טובה במקרה של מצב חרום.... לצערי אני כבר לא יוצא לטיולים באופן מסודר אני עובד רק במגרש.

למעלה