היום יום הולדת - לסטסי

animfanatic

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifהיום יום הולדת - לסטסי ../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת, לסטסי
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת, לסטסי
חג לה שמח, וזר לה פורח, היום יום הולדת, לסטסי
- - - המון המון מזל טוב עד 120 שנה
המון בריאות, אושר, עושר הצלחה ושמחה
שתיהיה לך את היום הולדת הכי מדהימה שקיימת בכל העולם
שתקבלי כל מה שרק תרצי - והמון בהצלחה בחייך. ובגלל שאני לא ממש טובה עם ברכות, שיהיה לך יום הולדת שמח
אוהבת אותך נורא
- - - קדימה בנות - תפציצו אותה בברכות

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifמזל טוביק../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

Mana Sama

New member
המון המון מזלטוב מתוקה~!

שתמיד תהיי שמחה ומחייכת ושהכל יבוא לך בקלות ועל הצד הטוב ביותר ^^ המון בריאות והצלחה וכל הדברים האלה~ אוהבת אותך! 333>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הו, סטסי... ~קול ערמומי~ ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני רציתי לפתוח!!!! תהילה!!!! מכות!!! מכוווווווווווווווות -__-" זה הכל בגלל האימון כושר. כל היום דחיתי את זה. אמרתי נפתח עוד שעה.. ועוד שעה.. ועוד שעה... |: טוב, בלי רוגז XD נגיע לעיקר. סטסי מדהימה
סטסי להכיר מיש מארץ הקישקה מלא זמן והיא לדעת שמיש לא לדעת לברך טוב במיוחד... :O אז אני אספר לך סיפור קצר, שימי לב לשעה ותתייחסי בהתאם. אז, היה הייתה ילדה, יפהההה יפה יפה יפה וטיפשה DD: ואז היא הלכה... ומצאה נסיך בצורת קרפדה >>
הנסיך ביקש שתנשק אותו הנערה. >>
אז נישקה אותו הנסיכה.
והנסיך הפך לעוגה!
הוא ישב עלייה והיא נהייתה אדומה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב אני אשתוק. -_-" לא הולך לי היום בתחום הבדיחות כלל וכלל. סטס, מלא מזל טוב, הימים עוברים ואת הופכת להיות סבתא גדולה יותר.
ואני מתה עלייך ככה. דונט בי אנגרי!!
שיתגשמו כל משאלות ליבך, וכל חלומותייך הרטובים XDDDDDDDDD |ביל||טום||גיאורג||גוסטב| שתשמרי על הבריאות (אחמ.)
ופשוט, אוהבת אותךךךךךךךךךך. המון המון המון.
שתהיה לך את היומולת הכי כיפית בעולםםםםםםםםםםםםם!
אוהבת אותך. לאב יו. ליבה דיש. טיבייה לובלו. טה אמו. ג'ה טאם. 3333333333333>
!Herzlich glucklicher geburtstag
!Happy birthdaty
יומולדת שמח!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אל תהרגי אותי ../images/Emo6.gif

חשבתי שמישהי תפתח עוד לפני, ואף אחת לא פתחה הודעה - ודיי התחלתי להרגיש רע, אז הייתי חייבת לפתוח XD

../images/Emo54.gifאעעע מישששש../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזו מקסימההה תודה רבהההההה =] חחחחחחחחחחחחח סיפור מדהים
אוהבת אותך כלכךךךך ותודה על זה שאת כל הזמן סובלת את החפירות שלי ומלמדת אותי דברים שימושיים לחיים >< חולה עלייך 33333333333333>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דברים שימושיים נו באמת. XDDD פוי לך. זה לא שימושי בכלל -__-" ואני לא סובלת. אני מתה על החפירות שלך. הן מלמדות אותי, עצמי אחרי הכל, לא? 3>

../images/Emo103.gif סטסיקהההההה 3> ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo28.gif

~ אנא סילחי לי שאינני יכולתי לכתוב ברכה עד כה, כי הייתי כל היומיים האלה באריזות של כל החדר, והעדפתי לכתוב לך ברכה מסודרת ויפה ולא משהו חפיף כזה בין ארגזים ~ סטסיקה יקרה
,
אני הצטרפתי לפורום הזה קצת לפני היומולדת שלך שנה שעברה, (זוכרת את הברכה המכוערת שעשיתי לך בפוטושופ ?
) ז"א, שאני מכירה אותך כבר שנה ! ובכל השנה הזאת התחברנו המון, עשינו שעות תה כיפיות באמצע הלילה, ועברנו הרבה ביחד
אז מזל"ט המון המון המון, עד 1809
אני מקווה שהייתה לך יומולדת מדהימה !
ושתחיי כל החיים באושר ועושר ועם בריאות של שור
שאף פעם לא טנטשי אותנו לגמרי ! (ואני מזהירה, כי נראה שאת בדרך הזאת
) ושתבואי למפגש ואני יוכל לפגוש אותך סוף סוף :) והמון מזל"טים שוב
מתה עליך !

../images/Emo54.gifדנדיייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחחחח ברור שאני זוכרת את הברכה המהדימה :] וואו שנה אה? מלא זמן! חבל שהתרחקנו =/ חייבים לחזור לשיחות התה :p חחח ואני מבטיחה שכל עוד לא תשכחו אותי אני לא אנטוש
חולה עלייך

למעלה