הילי ילדת ירח1
New member
../images/Emo77.gif../images/Emo23.gifאין לי כותרת- פשוט כנסו!../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif
טוב בנות הפורום הכי שווה ביקום!!! שלום לכן
אחרי ארבעה וחצי ימים בזיהום האוויר הכי מזעזע שיש בערך, סטייל באיזור המרכז, אין כמו הבית.
כמובן שתמיד תמיד כיף לחזור. לא הייתי לי הזדמנות להגיב פה על כל השרשורים המדהימים שפתחתם כי הייתי עסוקה, אבל אני רוצה שתדעו שהייתה לי חוויה קסומה בחופש הזה, עם כל הסיבוכים והדברים הלא נעימים שקרו, היה לי כל כך טוב שהייתה נציגות גדולה מהפורום! ולראות את כולכן
כפרות עליכן, על כל אחת באמת! ולשיר אתכן את כל השירים, ולהתרגש אתכן כשנועם מזכיר את הפורום, ולשיר אתכן את יופי.. הכל ביחד! ארבל אמר לי משהו שנורא התחברתי אליו בסוף ההופעה, הוא אמר שזה נעשה יותר ויותר כיף מהופעה להופעה, ואני מסכימה איתו לגמרי. מבחינת האנשים, באמת שהייתה לי אחת החוויות!!!1 כמובן שגם נורא התרגשתי מנועם והנגנים, היייתה אווירה קסומה, מוסיקלית, מדהימה.
אז רק רציתי להגיד לכן שאני גאה בכן, במי שהייתה בהופעה ובמי שלא, כי הנוכחות שלכן כל הזמן הייתה איתנו!
וההופעה הזאת הוכיחה לי, שזה רק עניין של זמן עד שהפורום הזה יהפוך לאימפריה מטורפת [כאילו שעכשיו אנחנו לא. פחח
] וכמה שאני אוהבת כל אחת מכן
ולא משנה כמה אנשים ניסו להרוס לי, אתם חיזקתם אותי וריגשתם אותי. ותודה על כל זה. ההופעה הזאת רק חיזקה אצלי את הידיעה שבלי הפורום הזה, הכל היה נראה אחרת, אבל פשוט ה-כ-ל. נועם, תמשיך להפתיע ולרגש אותי. בבקשה תמשיך!
הייתה הופעה מדהימה לגמרי. אז, הייתי חייבת חייבת לפרוק, היו לי ימים ממש טעונים ברגשות, והרגשתי קצת אאוטסיידרית עם כל השרשורים הלא מוכרים האלה, וזהו. ואם בא לכן להגיב לי זה יהיה נחמד
להפגין את אהבתכן הרבה אלי, סתם. שיהיה לכן שבוע טוב, וחיים טובים, ונתראה בהופעות הבאות!
טוב בנות הפורום הכי שווה ביקום!!! שלום לכן