דיון שאווה

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo26.gifדיון שאווה../images/Emo36.gif../images/Emo77.gif

הרכיבה שלכם
מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם? מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם? מה הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתכם? מה הדברים שמעירים לכם עליהם? מצדיק הערות אלו? מה הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר? וההפך. איך אתם מגדירים את רכיבתכם: א. מצויין. אני רוכב בצורה מושלמת. פיקס. ב. אני רוכב טוב מאד אך יש לי מה ללמוד ולשפר. ג. אני רוכב ככה ככה. יש לי מה לשפר. ד. אני רוכב לא טוב, יש לי מלא ללמוד ולשפר-אבל למי אכפת?!?! ה. אני רוכב גרוע, ואין לי בכלל רצון ו. אחר.. כתוב מה! בקשר לתחרויות- א. אני רוכב בשביל ההנאה, בשביל להשתפר ומנסה לרכב הכי טוב שלי. ב. אני רוכב בשביל, אך ורק כדי לזכות בפרסים ובמקומות הגבוהים! ג. אני לא מתחרה בכלל. ד. לא אכפת לי מהתוצאה, אני לא מתאמץ, מה שייצא ייצא. שאלה אחרונה- איך הדיון???

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifעונה באהבה../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif

הרכיבה שלכם- מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם? הכי מפריע- הרגליים. צ'ארלי צ'אפלין, אבל זה משתפר.. מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם? את הרגליים. מה הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתכם? הגב, הישיבת קפיצות וישיבת דראסז'. והאגן. והידיים. מה הדברים שמעירים לכם עליהם? מצדיק הערות אלו? מצדיקה! יש אצלינו מדריכים מיומנים, מצדיקה אותם תמיד! מה הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר? וההפך. אין. הם מעירים על כל מה שצריך. שמתפקששת קפיצה, אז הם מעירים, בצדק! איך אתם מגדירים את רכיבתכם: א. מצויין. אני רוכב בצורה מושלמת. פיקס.
ב. אני רוכב טוב מאד אך יש לי מה ללמוד ולשפר.
* ג. אני רוכב ככה ככה. יש לי מה לשפר.
ד. אני רוכב לא טוב, יש לי מלא ללמוד ולשפר-אבל למי אכפת?!?!
ה. אני רוכב גרוע, ואין לי בכלל רצון
ו. אחר.. כתוב מה!
*אני רוכבת אחלוש', טוב מאד אפשר להגיד, ויש לי עוד המון מה ללמוד ולשפר!
בקשר לתחרויות- א. אני רוכב בשביל ההנאה, בשביל להשתפר ומנסה לרכב הכי טוב שלי.
ב. אני רוכב בשביל, אך ורק כדי לזכות בפרסים ובמקומות הגבוהים!
ג. אני לא מתחרה בכלל.
ד. לא אכפת לי מהתוצאה, אני לא מתאמץ, מה שייצא ייצא.
שאלה אחרונה- איך הדיון??? לדעתי הוא אחלה דיון. מאוט נחמט^^ וזה לא רק בגלל שאני עשיתי אותו..

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifכנסו דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בקשר לשאלה: איך אתם מגדירים את הרכיבה שלכם: אז ו. אני רוכבת לדעתי טוב מאד וכל מה שכתבתי- ואני גאה בעצמי! פשוט הכתבתי קודם לחברה שלי ואת השאלה הזו היא חירבשה, אז זו התשובה!

עונה...../images/Emo75.gif

שהאצבעות שלי כלפי חוץ והעקבים יותר מידי למטה. ושאני רנאת זוועה על הסוס. את כל מה שאמרתי במה שאני לא אוהבת. אמ...שיש לי רגליים חזקות... על העקבים והאצבעות ולהריםא ת הראש קדימה. מצדיקה מאוד את ההערות הם מוצדקות. ב. א. נחמד...

עונה..

מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם? הרגליים.. אני לא מחזיקה אותם אף פעם נכון.. וכשאני עוצרת או עוברת להליכה אז הגוף בדר"כ הולך קדימה.. מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם? את מה שכתבתי ואת הקפיצות.. מה הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתכם?הישיבה שלי לדעתי מעולה מה הדברים שמעירים לכם עליהם? מצדיק הערות אלו? הרגליים בדר"כ מה הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר? וההפך. לא מעריים לי על הישיבה בכלל גם בקפיצות איך אתם מגדירים את רכיבתכם: ב. אני רוכב טוב מאד אך יש לי מה ללמוד ולשפר. בקשר לתחרויות- אני רוכבת בשבילי כדי שאני יתקדם ויתנסה יותר וגם ברור כדי להצליח שאלה אחרונה- איך הדיון??? חח מעולה!

PiKolulo

New member
צ'ובות!

מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם?
אני מרבה להסתכל למטה...אני אף פעם לא מסתכלת קדימה! מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם?
את זה:/..הייתי רוצה להיות יותר בטוחה ולא לפחד כל פעם כשהסוס קופץ כי הוא נבהל ממשו או משהו כזה..! הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתם?
אני יושבת טוב, זורמת עם הסוס ורגליים טובות! מה הדברים שמעירים לכם עליהם?
אני לא לוקחת אף כמו שצריך, ואני לא מסתכלת קדימה! ואני מצדיקה הערות רק של המדריך שלי! כי הוא הכי חכם בעולם... הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר?
לא יודעת, לא מעירים לי קשה לי לעלות סוס על רגל נכונה..:/.. איך אתם מגדירים את רכיבתם?
אני רוכבת מצוין וקולטת מהר, אבל יש לי עוד טונות ללמוד! בקשר לתחרויות?
שונאת תחרויות! אני לא מאמינה בתחרויות!!! ולא מתחרה כמובן.. איך הדיון?
נחמדו'ש:)

צדק8

New member
תחרויות

זה מדהיםםםםםםםם
או שאני סתם מתלהבת
המוני סוסים לבנים ואפורים

צדק8

New member
כי משעמם לי רייצח..../images/Emo4.gif|כפיר|../images/Emo47.gif

מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם? הכל בעיקרון. הגב דפוק, הידיים דפוקות, הרגליים דפוקות, אני מחזיקה את עצמי בקפיצה דפוק,העקבים דפוקים,האגן דפוק, אני לא מצליחה לשמור על קצב טוב בקאנטר ( או שהוא חצי נופל לטרוט או שהוא בפול קאנטר..), הוא עושה לי המון פעמים סיבובים "מרובעים", ני זורקת לו את המושכות כשאני באה למכשול בקאנטר...יש לי המון בעיות עם הקאנטר ועם הישיבה..אבל שהכל מתחברה זה לא כז-ה נוראי משום מה
אולי בגלל שהוא סוס מעולה אז זה מחפר על הכל.. מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם? הכ-ל. תמיד. מה הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתכם? וול...בנתיים אין כל כך כאילו.. חוץ מזה שאני נהנת, זה נחשב ? אני בטוחה שככל שיעבור הזמן הדברים יסתדרו לי הרבה יותר טוב
מה הדברים שמעירים לכם עליהם? מצדיק הערות אלו? הרבה על הגב והעקבים ועל זה שאני לא פותחת כתפיים.. ועל זה שאני לא באה מסודר למכשול...ולקאנטר.. מוצדק. ברור שמוצדק. אני פשוט לא מרגישה את זה לפעמים אז חייבים להעיר לי.. מה הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר? וההפך. הייתי רוצה שנעם יעיר לי יותר על הישיבה שלי מעל למכשול שפחות יעצבן אותי אם זה שאני לא עובדת כל השיעור.. איך אתם מגדירים את רכיבתכם: א. מצויין. אני רוכב בצורה מושלמת. פיקס. א-י-ן דבר כזה. ב. אני רוכב טוב מאד אך יש לי מה ללמוד ולשפר. ג. אני רוכב ככה ככה. יש לי מה לשפר. ד. אני רוכב לא טוב, יש לי מלא ללמוד ולשפר-אבל למי אכפת?!?! ה. אני רוכב גרוע, ואין לי בכלל רצון ו. אחר..
אני רוכבת לא משו אבל אני אשתפר ואני משתפרת כל הזמן
בקשר לתחרויות- א. אני רוכב בשביל ההנאה, בשביל להשתפר ומנסה לרכב הכי טוב שלי. ב. אני רוכב בשביל, אך ורק כדי לזכות בפרסים ובמקומות הגבוהים! ג ג. אני לא מתחרה בכלל.
אני לא מתחרה אבל כשאני אתחרה זה יהיה כדאי להנות, להתקדם ברכיבה ולבחון את עצמי ואת הסוס. ד. לא אכפת לי מהתוצאה, אני לא מתאמץ, מה שייצא ייצא. שאלה אחרונה- איך הדיון??? בסיידר..

אני לא יכולה לרכב עם...

שוט ביד כי אני שונאת את זה אבל הבעיה הרצינית שלי היא שאני רוכבת מושכות ארוכות מידי אני לא מסוגלת לקצר מושכות כי אני מרגישה שאני מכאיבה לסוסה שלי...למרות שאני ממש לא כי כשמכאיבים לה היא מגיבה באחזריות --רבה--

ממממממ...

מה הכי מפריע לכם ברכיבה שלכם? הכי מפריע לי הרגליים בטרוט ישיבה.. אני לא יכולה להשאיר אותן במקום אחד ז'תומרת שכשאני עושה טרוט ישיבה הרגליים לא דורכות בארכובות... מה הייתם הכי רוצים לשפר ברכיבתכם? הייתי רוצה טיפטיפה יותר כוח ברגליים... מה הדברים שלדעתכם הכי טובים ברכיבתכם? מממ... הישיבה שלי ממש השתפרה.. מה הדברים שמעירים לכם עליהם? מצדיק הערות אלו? לא ממש מעירים לי תוך כדי.. מממ... קפיצות וכל זה... יש לי בעיה שהרגליים שלי עולות למעלה ואחורה... מעצבן..
מה הדברים שלא מעירים אך לדעתך צריך להעיר? וההפך. ממממממ... לא מעירים על זה שלפעמים אני נכנסת עקום למכשול וחותכת פניות... איך אתם מגדירים את רכיבתכם: א. מצויין. אני רוכב בצורה מושלמת. פיקס. ב. אני רוכב טוב מאד אך יש לי מה ללמוד ולשפר.-מממ... יש לי מה לשפר... ג. אני רוכב ככה ככה. יש לי מה לשפר. ד. אני רוכב לא טוב, יש לי מלא ללמוד ולשפר-אבל למי אכפת?!?! ה. אני רוכב גרוע, ואין לי בכלל רצון ו. אחר.. כתוב מה! בקשר לתחרויות- א. אני רוכב בשביל ההנאה, בשביל להשתפר ומנסה לרכב הכי טוב שלי.-רק השנה התחלתי להתחרות ממש... כאילו רציני וכל זה.. הייתי מתחרה רק פנימיות שנה שעברה... ב. אני רוכב בשביל, אך ורק כדי לזכות בפרסים ובמקומות הגבוהים! ג. אני לא מתחרה בכלל. ד. לא אכפת לי מהתוצאה, אני לא מתאמץ, מה שייצא ייצא. שאלה אחרונה- איך הדיון??? הדיון ממש אחלה..

טוי בוי

New member
אני לא יגיד על עצמי דברים...

אבל בקשר לתחרויות אני ישמח להתחרות אני רוכבת בשביל הכיף לפני הכול אבל תמיד כיף להתחרות... אז אני יראה מה היה ועם יצא לי להתחרות סבס... עם לא שנה הבאה....

למעלה