יום הולדת 22 לדולסה

../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifיום הולדת 22 לדולסה../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

דולסה מריה הכוכבת שלי
חוגגת היום 22 אביבים,השקעתי והכנתי לה ספיישל מיוחד עם סירטונים נדירים,פירסומות מהילדות וסדרות מהעבר,והמון הפתעות,מי שלא מכיר אותה עדיין זו ההיזדמנות
אני כבר מעריץ אותה 4 שנים וכל יום היא מפתיעה מחדש
תודה לתום ולילך על הארכיון של הסירטונים
כל שנה בתאריך קבוע, ביום שונה של השבוע, נציין בחגיגה,עם נרות ועוגה, שגדלת בשנה. נפרד יחדיו,בערגה, מהזמן שחלף, ונשמח איתך על נסיון שנוסף, והכל פה נפלא, והשמחה היא כפולה, ראשית,כי זכינו ושנית, שנדע לנצל הניסיון לשנה הבאה. אז יום הולדת שמח עד 120 שנה

Just Anna

New member
דול ../images/Emo99.gif

רבללללללדה
איך שאני חליתי על הפרק של המסיבה
מזל טוב שיהיה לה
שתמשיך להיות כ"כ מתוקה ! זמרת ויוצרת מוכשרת . עד 120 , המון המון הצלחה , אושר , עושר , אהבה וכיף בחיים 3> שכל החלומות שלה יתגשמו .
מזל טוב לדולסה

שיהיה לה המון המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

שתמשיך להיות בן אדם מקסים ומדהים כל כך. אישה מדהימה ביופייה ובאופייה . פשוט אין עליה .. מלאך !!
שתמשיך להיות היא . הכי טוב
עד 100 כמו 20

LOLO RBD

New member
כנ"ל מהממת ומקסימה

דול היא החיים בשבילייייייי הכוללללללללללללללללללללל.........................לימדה אותי המון דברים למרות שאף פעם לא ראיתי אותה במציאות חחחחחחחחחחחח היא פשוט מקסימה וחמודה ויפה ויש לה קול יפה והיא מוכשרת דול תישאר אתי זכרון לכול החיים te amo con mi corazon LOREN LOVE dulce

M e R a V 2

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב לה../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתמשיך להיות זמרת ושחקנית מדהימה ויפייפיה כמו שהיא

../images/Emo26.gifהספיישל לחגיגת יום הולדת../images/Emo36.gif

בנתיים אתם יכולים להכנס ולברך כאן ואחרי זה אשלים תספיישל כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=109700360

ספיר65

New member
דולסה מזל טוב~~!!!

אני מכירה אותה מכיתה 406 והיא רק הצליחה עוד ועוד מאז.. המון איחולים עד 120 .. ושתמשיך להצליח כמו תמיד..!!

הדרוש93

New member
2 תמונות של דולסה היום

טוב זה מה שהיה כתוב-אפילו שלא נראה לי שזה של היום(היומולדת שלה)

f r e e g i r l

New member
זה בדיוק לפני שנה בברזיל

ולא ביום הולדת שלה.רואים גם לפי התסרוקת ,היא נראית שונה עכשיו

מזל טוב למדהימה הזאת../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

שתגשים את כל החלומות שלה ואת כל השאיפות שלה.. שתתפתח בכל התחומים שהיא רק רוצה אם זה במשחק שירה דוגמנות וכ'ו.. והכי חשוב המון בריאות

למעלה