היום יום הולדת

אווה15

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif היום יום הולדת../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

לא, לא לי...חחחח אבל קראתי באיזה אתר שב-23.5 (לפני שלושה ימים) היה יום הולדת לקאפי ימאגוצ'י שהוא בעצם האיש שמדובב בצורה מולכת ושולטת את אינויאשה... אז לפני שלושה ימים היה לאינויאשה יומולדת (שניה...כשקגומה מצאה אותו הוא כבר היה משו כמו בן 200...אחרי 500 שנה ונאמר 5 אנחנו עכשיו) 705! (חישוב צולע
) וקראתי גם שב-25.5 (בהבדל של יומיים) שזה אתמול היה היומולדת של סאטסוקי יוקינו שהיא בעצם הקול מאחורי קגומה היגוראשי...אז היה לה אתמול יומולדת (רגע, עוד חישוב צולע...אם נניח הסדרה מ-2000 ועכשיו עוד 5) בת 20! או שלא חחחחח רציתי לפתוח את ההודעה עוד אתמול אבל שכחתי :) הציפו בברכות...

NOYMAN12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב לקגומה !!!!!!!!!!!! ולאינויאשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד 120 ! - מתייחס לקגומה ..... עד 2000 ! - לאינויאשה ......... וזהו !

פולי3

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif.הלוואי והאיש

שמדובב את אינו יבוא לארץ^^ אני אבקש ממנו להגיד מיעו^^

הייי ו..

איפו אתם? אני בבבבבבצצצצפר המעצבן הזה עז עוד מעת יתחיל השיעור !אבל זכהע השע האחרונה אז כשאחזור הביתה אני אחזור אליכם!

Fay Wood

New member
XDD מזל"טים!!! ../images/Emo168.gif

יומולדת שמח לאינוישאה וקגומה!!!! XDDDD מה יש עוד לאחל להם? שיהיו תמיד ביחד!!!!
טחחחח

מית צאן

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

זה מזכיר לי- הפיק שלך זה הפיק הכי יפה בעולם
מזל טוב

../images/Emo107.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אפילו שהוא לא יכול לקרוא את זה. אבל שיהיה XD *מצחקקת*

../images/Emo107.gif../images/Emo2.gif

שלחנו את ההודעות שלנו באותה שנייה! זה תמיד משעשע אותי מחדש כשזה קורה XD

למה זה אל נותן לי?!

מזל טוב
לאינויאשה אני מאחלת:קודם כל אני מאחלת שימשיך להיות-
והמון מזל טוב אני מאחלת לך המון מזל טוב
!|
שתחיי חיי נצח נצחים! ותעיף את זאתי שאין לנקוב בשמה לעולמים וככה ההבטחה שלך (כנראה היית שכור
) תתבטל! לקאגומה: מזל טוב שתמשיכי להיות כוהנת ותהרגי את זאתי שאין לנקוב בשמה ואז תהפכי לחצי בת אדם חצי-
כדי שתתאימי לאינויאשה
ותחיי חיי נצח קדימה תראי לזאתי שאין לנקוב בשמה מה זה שתקנא
נה נה בננה קדימה קאגומה ושאינויאשה יתאהב בך ותלדו חצי שד-חצי בן אדם חצי-

תפוז פשוט אידיוט! *אל

מזל טוב
לאינויאשה אני מאחלת:קודם כל אני מאחלת שימשיך להיות-
והמון מזל טוב אני מאחלת לך המון מזל טוב
שתחיי חיי נצח נצחים! ותעיף את זאתי שאין לנקוב בשמה לעולמים וככה ההבטחה שלך (כנראה היית שכור
) תתבטל! לקאגומה: מזל טוב שתמשיכי להיות כוהנת ותהרגי את זאתי שאין לנקוב בשמה ואז תהפכי לחצי בת אדם חצי-
כדי שתתאימי לאינויאשה
ותחיי חיי נצח קדימה תראי לזאתי שאין לנקוב בשמה מה זה שתקנא
נה נה בננה קדימה קאגומה ושאינויאשה יתאהב בך ותלדו חצי שד-חצי בן אדם חצי-

Naraku SeXy

New member
מזל טוב !!! ^_________^

לאינו - הרבה סאשי חמודים מקפצים ! ולקגומה - מוות אכזרי ! ^^ מקווה שלא תחיי עד גיל 20 !

אווה15

New member
חחח היקארי (קוראים לך אור? מגניב)

למה ציפיתי לתגובה שכזו ממך? חחחחחח ענק :)

Naraku SeXy

New member
XDD תודה לך ..

אם זאת הייתה אמורה להיות מחמאה .. >_>... כן אני אור .. ! זאת אומרת קוראים לי זהר אבל אין שם כזה היפנית פיקה .. אז הסתפקתי בהיקארי ! כן ואני מאחלת לקגובע.. מוות ביסורים ובעינויים ^^

למעלה