מזל טוב לענבל

sarita4

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לענבל../images/Emo65.gif

המון אושר , שמחה ואהבה שכל משאולות ליבך התגשמו ושבשנה הקרובה נשמח בחתונתיך שלך
באהבה

../images/Emo49.gif מזל"ט!

ימי-הולדת טובים בשבילך, הסטטיסטיקה מראה שהאנשים עם הכי הרבה, גם חיים הכי הרבה. מזל טוב,

handlessman

New member
באתי גם לפתוח שרשור אבל הקדמת אותי ב"קצת"...

אז - שיהיה לך ממש במזל טוב, אושר, בריאות, בהצלחה עם יאיר, תוציאי את המקסימום מהרמקולים שקיבלת, נממ... וזהו.

YulaShpil

New member
מזל טוב ענבלי ../images/Emo24.gif

שיהיו לך עוד הרבה שנים נפלאות, מאושרות,
ות, ועם הרבה מאוד מוסיקה.

שלידודי

New member
../images/Emo77.gif הרבה הרבה הרבה מזל טוב ../images/Emo23.gif תחגגי ../images/Emo213.gif

שיהיה לך הכי כייף בעולם שיהיה לך הרבה אושר שמחה הרבה האהבה ותמיד תיהיא מאושרת אוהבים הקובוסים

glitter8

New member
../images/Emo24.gifתודה לכם, חברים../images/Emo23.gif

אכן, יום הולדת מיוחד, כשהזריחה במצדה עוד מחממת את הלב, תודה על כל הברכות, ועל המתנה הכחולה הנפלאה, אני שמחה לספר לכם שאתמול בישרתי לדיויד על קבלת ניהול הפורום לידי, והוא בירך אותי ליום הולדתי ואף הבטיח שיבקר בפורום. אז תהיו ילדים טובים ותתנהגו יפה
ועמריקי, אל תדאג, אני אשנה בשמחה את החתימה, והבנתי את הרמז...אתה כבר רוצה לרשת ממני את הניהול??
את יום הולדתי חגגתי בערב רומנטי עם יאיר , שניגן לי לאור נרות עיבוד מיוחד ל "יום הולדת שמח" ועוד שני קטעי ג'אז יפים, ואחר כך הלכנו ל"פומודורו" שזה הפיצה הכי טעימה שאכלתי מעודי, וחיסלנו מגש ענק, אח"כ נפלנו שדודים לשנת היופי... וקיבלתי לקינוח דיסק מדהים של זמרת ג'אז מלווה באל די מיולה ועוד נגנים טובים...וגם שני ספרים. נשיקות וחיבוקים לכולם ענבל

handlessman

New member
מאיפה הסקת את זה????

לא היה שום רמז, איחלתי איחולים מכל הלב. השאר כבר נתון לשיקולך חחח... ת'אמת אני לא רוצה ניהול (I'm a busy man... טיסות עבודה וכאלה, את יודעת), מספיק לי אדום. למרות שאני הכי אוהב כחול (ז'תומרת... את הצבע).

H I L A M A

New member
../images/Emo213.gifשפע ברכות ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ענבלו, מזל -טוב כפול!!!!! זו אכן מתנה נפלאה וראוייה לך. יומולדת שמח (נו, באיחור אופנתי, אבל מכל הלב), והמון הצלחה בניהול הפורום (עכשיו זה רישמי). אוהבת המון, הילה

איזו פדיחה!

ענבל יקירתי! אני ממש מתביישת. ביומן כתוב לי שיום הולדתך ביום חמישי..... ואני מתכננת לשלוח לך סמס מקרואטיה, לשם אני טסה מחר בלילה (איזה כיף לי) ולגמרי במקרה, הצצתי בפורום ומה רואות עיני????? מנהלת חדשה לפורום ויש לה גם יומולדת. אז קודם כל, ברכות למינוי שבהחלט הרווחת ביושר! מגיע לך, ואת ממש, ממש במקום הנכון! ותודה ליעל על התקופה שהקדישה לנו ושיהיה במזל טוב. ולכבוד יומולדתך ענבל - רק דברים טובים, בריאות, שמחה והרבה אהבה. ממני, באהבה גדולה

romens

New member
מזל טוסט, למרות שזה באיחור

אבל אמרתי לך באותו יום ככה שזה איך שהו בסיידר, אז מזל טוסט רק בריאות וסחטיין על הפיזוריה החדשה(כחול כאילו דה?!) ויאללה בלאגן ואינשאאללההה כולם נתראה שוב בסתיו במצדה "ושוב כחול ושוב לים , במצדה כמו תמיד" חח =]

lile0

New member
פיזוריה

לא הבנתי
(אולי במקרה התכוונת פריזורה?)

lile0

New member
מזל טוב!

מזל טוב ליום הולדת!! מזל טוב על הניהול יבוא בהודעה נפרדת

glitter8

New member
לילוש..../images/Emo24.gif

מהמצב? איזה יופי לראות אותך...אני מבינה שגם את בנבצרות זמנית? תבואי לבקר יותר, הא..? וגם חתולת המחמד שלך... תודה לך ולכל המאחרים..
הפעם אני סולחת.. טוב, מעכשיו אני מנהלת, ואתם כל בוקר מסתדרים בשלשות, לשיר את המנון הפורום!...
באמת, מה דעתכם על המנון לפורום? ארז- מילים- עמריקי ורונן- לחן...יאללה, לעבודה!

lile0

New member
שלשות?

אני יכולה להיות בשלשה של רונן ועומרי?? ואם הם במילים והלחן אני יכולה להיות אחראית על הביצוע??

glitter8

New member
רגע רגע...

אם את בשלשה של רונן ועמרי...איפה בדיוק תהיה קרן??? ואת בהחלט מוזמנת לבצע, יקירתי, לא ידעתי שיש פה עוד "זמרות" חוץ ממני... אגב...סיפרתי לכם שהתחלתי ללמוד פיתוח קול אצל איריס פורטוגלי?

lile0

New member
"זמרת" זה מדויק

וקרן תהיה עם שרית והילה, בשלשה של הכלות

lile0

New member
אה, ו..

לא מכירה את איריס פורטוגלי, אבל בהצלחה

romens

New member
איריס פורטוגלי פשש אחת הטובות

ומי זו LILE0 מזה אני לא חושב שאני מכיר אותה, או לפחות זוכר=]