מזל טוב ל...

עדידוש42

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב ל...../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

נופרווושששש!!!!
יפתי.. המון המון מזל טוב... את הברכה שלי את תקבלי כבר... אהבתותך :)
| בלון|

../images/Emo204.gif נופפריי ../images/Emo65.gif

מזל טוב יפה שלי ...
המון אושר, עושר, בריאות, וכושר !! :) אוהבת מלא

MaStuLa76

New member
י יו יום ה הו הול הולד הולדת ((:)

- אחמ אחמ , אם אני אומרת זאת סימן שמגילה בדרך ! - שלום , קיימת לה ילדה בפורום שחוגגת היום יום הולדת 15 , לא , לא 17 !! 15 , כן [: גיל נחמד עד מאד [: יענו אני עברתי אותו . אבל זה עדיין גיל נחמד עד מאד [: בקיצור , היי נופר, הינך חוגגת היום יומולדת 15 קייצים , והנני כותבת כאן ברכה מגוונת ויפה D; אז קודם כל נכתוב לך שיר יומולדת שאני כתבתי בעצמי בלבד D; לחגוג , לחגוג , יומולדת בשנה , להזדיין ולחוות ולאכול עוגת גבינה , כך עושה כל נער בישראל , חוגג עם נופר ומסתגל . לרקוד לרקוד , ביום הולדת שלך , עד שתרגיש שאתה מרחף. קבלי ביטול D; אני לא מצליחה D; לא נוורא , נכון ? נכון. נכון? נכון. נכון? נכון. =כאפה שירה= אוקיי, להלן אציג לפנייך מספר ברכות D; בחרי את הברכה שהינך רוצה : אושר כושר בריאות עושר יושר אהבה הכל. למה הכל? אוי , תמיד את רוצה הכל D; טוב תשאירי לי את העושר D; נווו טוב נו. קחי
וטוב נופקול , הנני מאחל לך מעומק ליבי הקטן , הרבה מזל טובים קטנים מתועפפים באוויר [תארי לך שיש מלא מזל טוב שאת רואה באוויר , נו תתארי, נווו , נווו. נו יופי , נכון מגניב? XD ] הנני מאחלת לך להינות מיום זה כמה שאפשר כי יום זה חל פעם בשנה אחת בלבד [: הנני חוששת שהנני מוגבלת [: =כאפה= הייייייייייייי מזלטובעד120שנהעושאאושרכושרהייכבראיחלתיאתזה D; טוב אוקיי , סיימתי להלן עם ברכות אלו [: נעבור לברכות יותר נורמליות [:
שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח
מכירה את השיר? כן? כן? לא? כןו? אה יופי [: אוקיי עכשיו ברכונת שכזו [:
את קמה לך בבוקר ומרגיש שקצת שונה, מן תחושה כזאת שונה שממלאת את החזה. התבגרת היום בעוד שנה לפחות ולהמשיך את היום הזה אינך יכול עוד שניה לחכות. יש לך יום הולדת היום!!! וזה יום כה מיוחד כי 365 יום בשנה ומתוכם זה רק יום אחד. את בן אדם כל כך מקסים, אין לי ספק שכולם יעידו כי אותך הם אוהבים. תמיד את שם כדי לעזור או לתת עצה טובה גם אם לפעמים קשה לך בעצמך. החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים, אך בכל דרך שתבחרי אני מוסיפה הצלחה ויחזוקים. המון ברכות ושפע איחולים ממני אליך , וגם אם לא תמיד אני שם , בתוך הלב מחזיקה אני את ידיך. אז שהיה לך מזל טוב עם המון נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה עד 120.
זהו כאן הסתיימה חפירתי [: אוהבת עד הטוטה [:

מזל טוב נופרי ../images/Emo23.gif

עד 120
לא הצלחתי להפוך לתמונה
אוהבת מלא
תאמת ? אני חשבתי משום מה שהיום את בת 16 ,D=

../images/Emo210.gif עדייייי , אני רציתי לפתוח ! | ; ../images/Emo46.gif

| = עזבי , אני כבר יעלה לה לפה את הברכה ויאחל לה באייסי :/

חחחחחחח תווודה בנות אוהבבת אותכם : ]]

עשייתי עכשיו מבחן שיבוצים .. וווהלך לי הכי טווב בעולם זה המתנה הכי טובה שיכולתי לבקש ליומולדת ((( ;;;

lililulu

New member
מזל טוב נופרי [:

אושר עושר אהבה בריאות וכדומהD; אוהבת [;

נופרוש מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב מאמי עד 120 שנה
שיהיה לך המון: אושר כושר יושאר ועושר חח

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo65.gif מזלל טוב חיימשלי ...../images/Emo65.gif

עד 120 אוהבת אותך 3>

חן XD

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אני מסתפקת בזה לומר לך שאני אוהבת אותך זה מספיק? חח אין לי פוטושופ דווקא היום :(:(:)(

../images/Emo108.gifמזל טובב:]

אני יודעת שכבר מאוחר לשים פה את הברכה שהכנתי לנופר חח אבל בכל זאת:נופר?מזל טוב עד 120!!! (כבר שלחתי לך באיסי את הברכה)

למעלה