../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif
תודה על הברכות ! למען האמת, אני כבר חגגתי ביום חמישי (חוגגת לפי תאריך עברי), אבל תמיד נחמד להתברך... לסכם 41 שנים ? קצת ארוך... ובכל זאת : בשנים האלה סיימתי את התיכון ואת הצבא, למדתי מכל הבא ליד, ויחד עם האיש שלי בנינו את ביתנו (גם
מבטון ולבנים, אי שם בצפון, וגם משפחה גדולה ותוססת). בין לבין, הבת הגדולה כבר עזבה את הבית (שירות לאומי), והקטן כבר נהיה בנאדם שלם (רק לישון בלילה הוא עוד לא למד, אבל אנחנו עובדים על זה...) וכל השאר מלמדים אותנו איש איש בדרכו היחודית את אומנות ההורות . כל אחד מהם שונה, כל אחד מכין לנו הפתעות אחרות, ממש לא משעמם איתם. בעקבות הרהורים מחדש על חלוקת הזמן שלי (ההתלבטות הנצחית בית/עבודה/משפחה/לימודים) עשיתי שינוי גדול בתפיסה, ובחודש האחרון התחלתי לעבוד בעבודה חדשה, בקצב שונה ובחלוקת שעות סבירה יותר על פני השבוע. היה נעים לגלות שגם בגילי ובמצבי המשפחתי עדיין אפשר למצוא מקום עבודה במהירות יחסית. היחס נהדר, העבודה מעניינת, רק השכר לא כמו שקיוויתי, אבל גם זה עוד ישתנה עם הזמן, אני מקווה. (מותר השווצה ? בחלק מיום העבודה אני יושבת מול מחשב וקהל, כאשר יש גם שני טלפונים - שלפי חוקי מרפי מצלצלים תמיד ביחד. לא קל לתמרן בין לבין, בלי לפספס שום פרט חשוב. אחרי יום לחוץ במיוחד, קיבלתי מחמאה שמאד ריגשה אותי : יש לך יכולת נדירה, כך אמר לי המנהל, לתת מענה לכל הפניות בכל הערוצים במקביל, בלי להיכנס ללחץ, ולתת לכל אחד מהם את ההרגשה שאת קשובה אליו לחלוטין גם אם לא התייחסת אליו מיידית. עניתי מיד שזו יכולת נלמדת של אמא להרבה ילדים, שהפכה ליתרון בעבודה ...
ומאד שימחה אותי !) תוכניות לעתיד ? אין לי תוכנית חומש מפורטת כרגע. מקווה אחרי השינוי הגדול שעשיתי לכמה שנים טובות ושלוות, ואח"כ נראה מה הלאה. חלומות, משאלות... הכי סטנדרטי שיש : בריאות, אושר, פרנסה, שיהיה גם הלאה רק טוב לי ולכל המשפחה שלי (וגם לכל עמישראל, כמובן
) ... ומי ביקשה עוגה ? הכנתי עוגה נחמדה (אצלנו מכינים לשבת עוגה מיוחדת בכל יומולדת) לפי מתכון שקראתי בעיתון : משחק בשני בצקים בחושים, שיוצר בכל פרוסת עוגה צורה של משבצות. פעם ראשונה שהעזתי להתקשקש עם עוגה "מסובכת" יחסית, והייתי מאד גאה בעצמי שהיא הצליחה, ושלקח לילדים הרבה זמן לנחש איך אופים עוגת משבצות