היום יום הולדת ל

ריהותם

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gifהיום יום הולדת ל

רייבן! שמהיום היא הופכת לחוקית! אז בנות,קדימה תנו באיחולים!!! רייבן,שיהיה לך המון מזל טוב,ויום הולדת שמח ומדהים, ושתעשי הרבה כיף ושכל מה שתרצי יתגשם הרבה שמחה אופטימיות,בריאות והצלחה! עד 1238 ^^

../images/Emo109.gifרייבנית!@#$%

אני ממש גרועה בברכות אז רק שתדעי שאני שולחת לך מלא נשיקות וחיבוקים
כל ברכה ואיחול שרק תחשבי עליו
והמון אנרגיות חיובית
חחח סתם...
שיהיה אחלה בחלה יופי טופי של יומולדת, וכמו שכתבתי לך בפייסבוק- אל תתבאסי! גיל 18 הוא פתח להרבה אפשרויות
אוהבתתתתת, פוני

מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך אחלה יום! תקני לנו סיגריות ואלכוהול... או שאפשר רק מגיל 21? Oh well נקווה שעד גיל 19 מקפליי יבואו לארץ :) עד 169 לכי בדרך הורדים ולא בדרך הקוצים

MadBerry

New member
רייבן D: ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, מ ז ל ט ו ב ! המון המון אושר ובריאות, חברים וצחוקים, מזל והצלחה, וכן, גם אהבה
שיהיה לך יומולדת שמח, ותיהני מגיל 18... את ממש מתחילה להתבגר עכשיו
שיהיה לך יום הולדת שמח :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif רייבןןן ../images/Emo6.gif

מזל טוב
שתזכי לכל מה שאת רוצה בחיים וזה כולל אונס קבוצתי של מקפליי
הגעת לגיל 18 שזה גיל מגניב למדי
עכשיו את יכולה לעשות סמים באופן חוקי ולשתף את קרן שחושקת בכך XD כן, לעניין, שיהיה לך עדכמהשבאלךלחיות כי בתכלס אפחד לא רוצה לחיות עד 120
בקיצור HAVE FUN

../images/Emo73.gif רייבןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אז קודם כל מלא מלא מלא מלאאאאאאאאאא מזל טוב !
עד 1238 שנים מדהימוווווווווווווווווווות ומלאות מקפליי *גבות4* הרבה בריאות אושר,עושר,כושר ויושר
שתזכי לפגוש את טומוש ואת ג'יימס ולקבל קצת זמן פרטי איתם, ומשם אני מאמינה שאת מבינה אותי כבר
שכל מה שרק תרצי יתגשם ! שתיהיה לך את היומולדת הכי מאגניבה שקיימת , ואייי את כבר בת 18! *-* אז את חוקית ! >> רוצי לקנות בירות !! איי לאב יו ! (ראי תמונה)
-סתיו- |

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif אעהאעה ריבבבבבבבבבבן !@#$%^&*!@#$^&%$@*

קודם כול המוןהמוןהמון מזל טוב
אומייגאד את בת 18,
טוב אז שיהיה לך את היומולדת הכי קסום שיש ושתנצלי אותו עד הסוף.
שתישארי כמו שאת והמון הצלחה בחיים, בבגרויות.
עכשיו את בתאדם חוקית, את כבר לא קטינה, ואת יכולה לעשות מהשבאלך XD שתמשיכי לאהוב את מקפליי ושתיפגשי אותם ואת כל אהוביך בישראל
המון בריאות, שמחה ואושר ושכל משאלותיך יתגשמו
אוהבת מלא,
סתיו

m o r 1 0 2

New member
רייבןן מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

ריייבנית בת 18
הייתכן?!?חחח וואוו הזמן חולף בלי שנרגיש וגמאני עוד מעט בת 17....אעאעא אני מאחלת לך רק טוב,המון הצלחה בריאות אהבה ואושר
שתקבלי כל מה שרק תרצי
נצלי כל דקה עד לצבא....אין כ"כ הרבה זמן
תגשימי את חלומותייך ותזכי להיות בהופעה של מקפליי פיינלי חח שיהיה לך יומולדת הכי מגניב בעולם
מזל טובבבבבבבבבבבב
לזכר הימים הטוביםD:

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

המון מזל טוב רייבנושקית !@#$ תברכה המושקעת באמת כתבתי בפייסבוק :) אוהבת אותך

OneStepCloser

New member
*../images/Emo54.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרייייייבן 3 >

מזל"ט [= אושר כושר בריאות יושר ועושר D: עד 1238 (= ושתזכי לפגוש את מק' ואת ג'יימס, ולאנוס אותם *כי מותר לך* D: ~טוב הייתי חופרת, אבל זה קצת באיחור, וכבר חפרתי לך מספיק לא?~ אווווווווהבת אותך

למעלה