מזל טוב לעטר!!

QueenCryBaby

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo213.gifמזל טוב לעטר!! ../images/Emo6.gif

(...נכון?
) המוווווווווווון צ'ול ולהקות עם שמונה מאות אנשים וקוריאנים ויפנים וגייז ומיי כמיקל!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה :)

[לול נכון מה?XD שקוראים לי עטר או שזה היום?XD] ^_^

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוי מזלטוב,לא ידעתי.

שתפגשי את מייכמ וזה. |אני עצלנית| מלזטוב!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקאמסה האמנידה~~ ../images/Emo23.gif

-לא סגורה איך באמת מבטאים את זה, אבל ממפף כן אני יודעת את זה ברמת העיקרוןXD- ולמקרה שזה לא מספק- אריגאטו גוזאיימאס~~~ ו- שיאן שיאן ^^

Hadar way

New member
מזל טוב!!!! D:

עד 120! ושיתגשמו כל משאלותייך
ותפגשי את MCR ותמשיכי להיות מגניבה!@$^^$%$

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה בובי!! ../images/Emo23.gif

וכמו שאמרתי לחברה שלי אתמול- אוף! זה אומר שנשארו לי רק 101 שנים לחיות. >: לול סתםסתם. XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo207.gifשהמפןשדגכשמפןשגכמןשכןשכגמשגכד

כן אני יודעת שזה לא קשור, אבל~! 1. השרשור אוף לא יקפוץ פפט וזה דבר חשוב! 2. זה שרשור יומולדת לי, מותר לי לעשות איתו מה שאני רוצה 3. זה יגרום לכם להכנס להודעה D< 4. אמנם באיחור של יום, אבל אני אקח את זה כמתנה ליומולדת
[די תרתי משמע, כבר אמרתי להורים שלי שהם הולכים לקנות לי את הדיסק הזה ליומולדתXD] אז, אמ, כן. למי שלא קראה את הסיכומשבועי שלי ולא יודעת על מה מדובר [וגם מי שקראה סביר להניח לא הבינה]- סופר ג'וניור M, הסאבגרופ הסינית של הלהקה האהובה עלי (סופר ג'וניור. M=מנדרין, נוXD), בדיוק הוציאה בימים האחרונים שיר חדש, ועוד 4 ימים יוצא לה אלבום חדש ;_; [ואני לא אהיה פה להוריד אותו;________; אבל יש לי כבר 3 חברות שיודעות שהן צריכות לשלוח לי את השירים במייל בשנייה שזה יוצא ואז פשוט אוריד אותו לפלא' ואשמע שם~ פחות נוח ופחות כיף אבל בכ"מ, זה כבר משהו] אז, מה אני רוצה מכם עכשיו? -תופים- יצא היום הקליפ
אמנם לא גרסא רשמית מהצ'אנל של SMENT אבל למי אכפת. אני מאוהבת *__________________* ~טובעת בריר של עצמה~ http://www.youtube.com/watch?v=O2FRA-64OoE&feature=player_embedded אוף, זה כל כך מושלם אני מתה. ;_; [החיסרון היחיד שאין מספיק מיני. >: וגם אין מספיק שיוון אבל זה איכשהוא פחות מפריע לי. יש המווווווון מימי*_* כאילו, לאלו מכן שטרחו להסתכל על הקליפ- נכון באמצע כזה כולם קופצים ורק אחד נשאר לעמוד והוא שר בזמן שהשאר מרחפים סביבו? זה מימי. יצור מושלם שכמוהו
] [והתוספת של אונהיוק פשוט הייתה גאונית *_* הראפ שלו ושל הנרי...
] גאעאהאעהאה כמה זמן לא התלהבתי ככה מקליפ חדש. ;_; [אני אגיד לכם- מאז שלוציפר יצאXD טוב, אולי לא. מאז שהלו יצא:0 וגם אז זה היה פחות התלהבות מזה כיכיכי, נו. אני עדיין אלף ולא שהוול>:]

למעלה