מתנות, מתנות... הפעם אני

אתי@

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif מתנות, מתנות... הפעם אני

צריכה את עזרתכם
אחותי יוצאת בשבוע הבא לקורס קצינות (זה משעשע אותי בכל פעם מחדש, כי היא כבר בקבע
) ורצינו לקנות לה משהו קטן. רונן ישר הציע מגבת - כשאני יצאתי לקורס קצינות הוא קנה לי מגבת בורוד פוקסיה מזעזע
עם סקוטצ´ים מלמעלה. אבל נראה לי שמגבת זאת תהיה מתנה קצת מיותרת כי לא חסרות לה מגבות... אופצייה נוספת היא סט לטיפוח - קרם גוף, סבון נוזלי וכיו"ב. לאו דווקא כאלה שהיא תיקח איתה לבה"ד 12, אבל משהו נעים במיוחד. אבל גם זה רעיון קצת נדוש
אז אולי יש לכם רעיונות יותר מקוריים

רחלילי

New member
אתי, איזה השלמה עשית אם אפשר?

ולגבי רעיונות, בואי נראה. אולי רסקיו רמדי!? הממ...מה יוכל להקל עליה בקורס? מגבת גדולה זה רעיון מעולה. מה עם פנקס קטן ועט זה דבר שמאד עזר לי בקורס. דגש על הקטן. מה עם סט של אביזרים שצריך לקורס:טושים, שקפים (בזמני עוד לא היה מחשב ופואאר פוינט), מספריים וכאלה? מה עם סט עצות חמודות מהאחות (הגדולה?) שעשתה את הקורס? כולל עצות שיעזרו להתמודד עם רגעים מבאסים כמו שנותנים לך להיות צוערת תורנית פלוגתית ויש לך עוד מליון מטלות ואת לא ישנה בלילה? כל מיני פתקים משפרי מצב רוח? דברים חמודים ומצחיקים? מה עם איזה עציץ קטן חמוד שתוכל לשים ליד המיטה שלה ולהפוך את המקום ליותר אישי? זהו.

אתי@

New member
../images/Emo13.gif וואו איך החזרת אותי אחורה

לגמרי שכחתי את כל הדברים הקטנים האלה והמעצבנים האלה מהקורס... באמת היינו מסתובבים כל הזמן עם פנקסים גדולים וקטנים, כלי כתיבה והמון טושים בשביל המטלות (שהיום נראות לי די טיפשיות...). וכל אלה היו בתוך תיק קטן. אני באמת אשאל את אמא שלי אם היא התארגנה על כל הפיצ´יפקס הקטנים האלה. ואם לא, אז אני אעשה לה השלמות... ולשאלתך.... אני עשיתי השלמת חילוץ והצלה. אחותי תעשה השלמת מודיעין (היא תוכניתנית בחיל המודיעין). איזה השלמה את עשית?

danonit

New member
אוי בה"ד 12 ...../images/Emo5.gif

בתור אחת שזכתה להיות חניכה תורנית של כל הבה"ד, קורסית, פלוגתית ומחלקתית על היום הראשון של הקורס קצינות אני זוכרת טוב מאוד את הרגעים האלה
אין ממש זמן לטיפוח וכאלה בקורס אז לא הייתי קונה לה ערכת טיפוח לשימוש בעוד חצי שנה... מה עם לקנות לה נעלי התעמלות שחורות יפות? או בגדים לא"גים? אולי לרקום לה דברים מגניבים על כובע צבאי? אולי להביא לה סט מצעים יחיד נחמד? טיפ הכי טוב לצוערת הצעירה: לישון בחדר של פחות מ-8 בנות ולשמור מיטה אחת שתמיד תהיה מוכנה טיפטופ למסדר - לא לישון עליה אלא על אחת אחרת ובבוקר להעיף את הסדין והכל מתחת למיטה - חוסך המון זמן!

אתי@

New member
איזה פלאשבקים יש לי ../images/Emo6.gif

ממש נוסטלגיה... דיברתי עם אמא שלי ויש לה ממש הכל. לגבי ערכת הטיפוח - ברור שאין זמן, זה כדי שהיא תתפנק כשהיא חוזרת הביתה...
הכובע הצבאי עם הריקמה זה רעיון חמוד ממש
יש רעיונות מה לרקום
ותודה על העצה
לגמרי שכחתי את המסדים...

רחלילי

New member
אני לא בטוחה לגבי הרקמה

אולי זה אסור בקורס? לנו היתה מד"כית מתוקה שהיה לה כובע פטריה עם רקמה נדמה לי אבל אני לא בטוחה שזה מותר בקורס הרעיון שם שכולם יהיו אותו הדבר - שווה לבדוק.

רחלילי

New member
גם אני!

על היום הראשון שמו אותי צוערת תורנית של הצוות, המחלקה והפלוגה. מצד שני אלי זה נדבק כי גם בטירונות ביום הראשון שמו אותי תורנית ישר. והכי קטע שהיו בנות בטירונות, חמש דקות שאני תורנית וכבר מטלה: באתי בערב להגיד להן שיש ארוחת ערב,שבכו לי שהן רוצות הביתה (חשבו שאני המכי"ת) והתחילו להתחנן ...קטעים.

danonit

New member
זה קארמה...

-גם ביום הראשון של קורס חובשות ישר קלטו אותי ושמו אותי להיות אחראית מחסן (המטלה הראשונה בקורס). -גם בהכנה לקצונה הייתי הראשונה שקיבלה מטלה. -ביום של הגיוס היו 2 ערימות של תיקיות חומות של התגייסים... הערימה של כ-ו-ל-ם והערימה של דנה.

יעלי2

New member
אתי@ מה עם תיק גב של חברה טובה כמו

קיפלינג. גם אם יש לה, אנחנו תמיד שמחות לקבל תיק טוב חדש במתנה. יש להם בצבע אדום יפיפה-אז היא גם לא תאבד אותו בקלות.

אתי@

New member
גם אני חשבתי שזה רעיון גאוני

אבל אמא שלי אמרה שיש לה תיקים טובים ויפים ואין טעם לקנות לה עוד אחד. מה עושים עם מישהי שיש לה הכל

יעלי2

New member
אתי@ שאלה ועוד רעיון

אני לא בטוחה שכדאי לעשות לה הפתעה בענין המתנה. לגבי הצעת התיק ובכלל, ההורים עם המון כוונות טובות לא תמיד יודעים מה אנחנו רוצים (לרוב כן אבל לא בצורה אבסולוטית), ולכן אולי עדיף לשאול והיא תהיה כנה איתך ותבקש משהו אחר לגמרי שהיא צריכה. הצעה נוספת חזיה טובה או שתיים ותחתונים אם חסר לה. כשעסוקים בקורס לא תמיד יש ראש לכביסות, וזה דבר שימושי וגם נחוץ-לרוב.

אתי@

New member
../images/Emo51.gif אני חושבת שאני לא אשאל

(למרות שזה תמיד הכי טוב) כי אני ממילא מתכוונת לקנות משהו נחמד בתקציב לא ענקי, ככה שזה לא התלבטות המילניום: צמיד יהלומים או פרוות חורפן
ואני כן רוצה להפתיע אותה...
שתהיה לה הרגשה נעימה לפני הקורס. (אני גם אכין לה עוגה) תחתונים איכותיים זה רעיון מעולה
עם כל הלחץ והעומס שיש בקורס הזה, תחתונים נוחים כאלה שלא זזים מהמקום זה מצרך חיוני

רחלילי

New member
ועוד רעיונות:

גומיות ללמטה של המכנסיית (הרי מדי ב´ שם זה עם רחב למטה וצריך להכניס לנעל). פלנליות בכמויות (זוכרת את כמויות השמן שטובלים בהם את הרובה - גועל נפש).

אתי@

New member
אני לא אשכח את הריטואל המגוחך

של שימון הקנים כל ערב

kisses

New member
אולי תיק כזה שתולים במקלחת

ושם תצרפי לה שמפו וסבון גוף וקרם גוף ...... רעיון נוסף משקפי שמש
תיק

fila

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הצבע....

אני רואה שרונן ממש חזק בקטע של צבעים!
(החולצה הסגולה...)

אתי@

New member
במקרה הזה זה קצת שונה../images/Emo6.gif

הוא דווקא לא רצה את הצבע הזה אבל היה יום שישי בצהריים וכבר סגרו את כל החנויות וזה מה שהוא מצא
זאת הגירסה שלו, ואני מאמינה לו...
אבל בכל מקרה יש לו תרוץ טוב שתמיד עובד - הוא עיוור צבעים

למעלה