מתנות, מתנות... הפעם אני

fila

New member
אני חושבת

שהרעיון של סט מצעים יפה מאוד הוא אחלה רעיון כי מה יותר כיף אחרי יום שלם של ג´יפה להכנס למיטה נקייה ועוד עם מצעים מדהימים? גם איזה סט של מכנס להתעמלות וחולצה תואמת יתאימו... אם היא מאלו שכותבות אז אלבום לתמונות מהקורס ועם מקום לכתו אני עשיתי לי אחד כזה ואני מתרגשת כל פעם מחדש לדפדף בו........

אתי@

New member
תגידי, זה לא מפדח לבוא לקורס

עם סט מצעים מפואר ועציץ ליד המיטה
כלומר, היום בגילנו ה"מופלג" אנחנו יודעות שאלה הדברים שעושים את החיים נעימים יותר. אבל נדמה לי שאז עוד היה לנו קצת פוזה וזה היה עלול לפגוע בתדמית הקשוחה שלנו. אני צודקת
או שאני מתבלבלת בגיל

danonit

New member
בכלל לא ../images/Emo13.gif

לי היו מצעים יפים בצבע בורדו עם פרחים והייתי סופר קשוחה ושאקלית!!!

מיכלכהן

New member
אני מסכימה

אני זוכרת שהחלק הכי כיפי ביום, בקורס קצינות, זה להגיע למיטה.. ומה יותר טוב ממיטה יפה?

רחלילי

New member
כל האמת על העציץ!

האמת? זה היה הפדיחה של ה-LIFE העציץ הזה (בהתחלה). כי היה לי יומולדת בדיוק כשנשארנו שבת ולא סיפרתי לאף אחת... ואז ההורים מלאי הטאקט שלי מגיעים בשבת לבקר ובאמתחתם עציץ, ועוד כזה עם פרח (גרברה? כתומה!). לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. תוך פחות משתי דקות (ככה שלא יכולתי אפילו להגיב בזעם) מופיע משום מקום חייל "שווה צורה" שבאותם ימים היה ´מחזר´ שלי בבסיס שהחליט לעלות על מדים ולבוא בטרמפים לבה"ד 12. תחשבי: ההורים לא שמעו עליו, אני עם הפרח, והוא מופיע וגורם לאמא שלי ל... על המקום (´רחלי!!! איך את מדברת???´). טוב זה כבר סיפור אחר אבל בגלל זה עשיתי הצגה של הכל תחת שליטה והעציץ הגיע לחדר תוך שאני מנסה להסתירו. א-ב-ל: הבנות בחדר מה זה התלהבו! והוא קיבל מקום של כבוד ואפילו אחת מהאלה שעושה ככה עם האצבע בשביל האבק במסדר, התלהבה! אז זה כן עשה משהו נחמד וטוב וכן עשה את החדר שלנו ליחודי ול"חי".

אתי@

New member
../images/Emo6.gif סיפור ענקי...

אני מקבלת את עצתכן ואני אקנה לה עציץ קטן, אבל אני אביא לה אותו באחד הביקורים שם בשבת. אני לא אתן לה להיסחב איתו לבסיס בידיים

רחלילי

New member
וכל האמת על קשיחות בקורס

לדעתי כל אחת מנסה להיראות כאילו היא קשוחה לאללה, אבל כשמגיעים לחדר הרי יש קרבה בין הבנות לא? שם זה כמו המשפחה לדעתי, בחדר. שם אפשר להוריד מסכות גם לבנות "הכי קשוחות". וזהו ולסיום קוריוז: הבת הכי קשוחה בקורס שלי התראיינה ב-CNN לפני כמה חודשים. בקורס היא היתה ממש כמעט "בן". רצה, משתוללת, צועקת בקול מעט צרוד, היתה "לפחות רמבו". ותמיד צחקנית וחייכנית. אך עשתה רושם של מאד שטותיניקית. מסתבר ש... עברו 13 שנים מאז הקורס. הבחורה ב-CNN היתה בקבע, משהו בדובר צה"ל, יפיפיה אמיתית, נשית ביותר, מדברת באנגלית רהוטה להסברת העמדה הישראלית במתרחש בארץ ועשתה זאת באופן מקסים שעלה לדעתי על האופן בו עשו זאת קצינים בכירים או פוליטיקאים ידועים באותם ימים. (הייתי מה זה גאה!).

limor 2

New member
אני הייתי שמחה לקבל תחתונים יפות

כי הכל שם כזה ג´יפה, שלפחות מלמטה יהיה כיף וסקסי.. חוץ מזה, אני זוכרת שנורא התרגשתי ושמחתי לקבל דרגות של קצונה שבפנים היתה ברכה ממי שנתן לי אותם (זה היה לסיום קורס האמת..). גם שקפקפים ו/או תיק רחצה שאפשר להרטיב אותו או לתלות אותו זה אחלה !

מיקה11

New member
גם לדעתי תחתונים זאת מתנה כיפיית.

אני מתה על תחתונים וגרביים (כמו כולן...) ותמיד נהנית לקבל עוד. באופן כללי מנסיון שלי יותר כייף לקבל דברים מפנקים שבדר"כ לא אני לא קונה לעצמי ולאו דוקא שימושיים שאז בכל מקרה היא היתה קונה

נופר30

New member
ומה שלי שהיה חסר בקורס

מה עם ערכה של טושים עטים בריסטולים דבק וכו´? זה תמיד אבל תמיד חסר למטלות ספר טוב ( לפעמים יש רגעים שאפשר ) שקית עם הרבה דברים מתוקים ( לנשנש )

מאי26

New member
הזכרתן לי נשכחות מימי הקורס...

אתי, לצערי, אין לי עוד רעיונות יותר ממה שהבנות האחרות כתבו, אבל השרשור הזה הזכיר לי את הקורס ועד כמה פאתטי הוא יכול להיות בקטעים מסויימים... ובמיוחד כשהגעתי אליו אחרי סיום הלימודים בעתודה, כשאני גדולה יותר מכל המד"כיות המתלהבות... אני לא אשכח, שבאיזה שבת באו לבקר אותי ידידים טובים, ביניהם קצין שריון, קצין נ"מ וקצין מודיעין (כל החברים שלי משום מה חשו צורך עז לצאת לקצונה...) ופשוט נפלו כשהם ראו את השלטים שהיו בקומת הקרקע אצלנו (פלוגה ג´!) בסגנון: עצרי! האם שכחת כובע? ושאר שטויות. הם פשוט היו בשוק ובזעזוע גדול מזה שאלה הדברים שמתעסקים בהם בקורס. וכמובן, בהמשך לסיפוריכן על התפקידים אליהן מוניתן, זה מזכיר לי שאחרי כמה ימים אמרתי למד"כית מה דעתי על הקורס, שנראה בימים הראשונים שלו כמו איזה סדרת תורנויות אחת גדולה בלי שום ערך מוסף - לרוץ מתורנות מטבח, לתורנות הג"ס ושאר שטויות וכו´. אז כמובן שהיא מיד הזדעזעה מהצוערת הסוררת והפילה עלי את תפקיד החניכה התורנית... ועד היום אני זוכרת שבלילה אחרי הערב שבו התבקשרתי על המינוכי זכיתי לישון... שעה תמימה. זהו.

אתי@

New member
את כל כך צודקת ../images/Emo70.gif

הקורס הזה כל כך דבילי, בכלל לא מחנך למנהיגות, אלא בעיקר למשמעת... אני גם לא אשכח איך התחלתי את הקורס ביולי והיו לנו מצות
בחדר אוכל... זכרון שילווה אותי כל חיי
בעניין תורנויות, אני לא חושבת שהיה קורס שהגיע לכמות תורנויות מטבח כמו שהיה לנו: תורנות מטבח כל יומיים
יום כן, יום לא
סיוט שלא היה כמותו...

מאי26

New member
הבנתי שעכשיו יש להם שם קייטרינג

(זה קרה אחרי זמני - אני עשיתי את הקורס בשנת 96´). אז כנראה שהמצב השתפר, לפחות מבחינת תורנויות, אבל אין ספק שהתכנים של הקורס מאכזבים ביותר. אני חשבתי בזמנו שהסיבה שהתייחסתי כל כך בזלזול לקורס היתה בגלל שבאתי בגיל מאוחר יחסית (20.5), אבל כשאני קוראת מה אתן אומרות כאן אני רואה שהבעיה היתה פחות אצלי ויותר בקורס... בכל אופן אני מאחלת המון בהצלחה לאחותך. אגב, אני יודעת שאת הקורס הקרוב מתחילה גם קצינה מאצלנו (הפרקליטות הצבאית) שהיא מאוד נחמדה, ואני מקווה שאחותך תמצא במהרה חברות נאמנות לצרה...

אתי@

New member
גם אני עשיתי ב-96 אבל בטח לא עשינו

את הקורס ביחד, אחרת היית זוכרת את המצות
ובאמת אחותי מתעודדת מזה שיש קייטרינג, אם כי לא הייתי בונה על זה יותר מידי... את יכולה להיות רגועה - הבעיה היא לא אצלך
הקורס היה על הפנים
תודה על האיחולים והברכות. אחותי יוצאת לקורס כבר כסמלת ראשונה בקבע, ככה שאני בטוחה שהיא תשתלב בקלות. הבנתי ממנה שהיא תהיה במחלקה מיוחדת של נשות קבע, אז היא בטח תהיה עם החילת מאצלכם (עתודאית?)...

יעלי2

New member
אתי@ את רואה? מבלי להתאמץ כבר

סידרת לאחותך חברה "לצרה" סלחה לקורס. סביר להניח שהן יהיו ביחד ולכן זה משעשע לחשוב שהן יגשו אחת לשניה ויגידו "שמעתי עליך המון"... וזאת מבלי להכיר כלל.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif צודקת... ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מאי26

New member
אתי, מתי ב96´ את עשית את הקורס?

אני הייתי במאי - יוני. ולגבי הקצינה הספציפית מאצלנו שיוצאת - כנראה שידחו לה את זה לנובמבר, כי צריכים אותה עכשיו ביחידה... אבל לא נורא, אני בטוחה שבכל זאת אחותך תמצא שותפות נאמנות לצרה

אתי@

New member
אני התחלתי ביוני או ביולי (שכחתי)

ככה שלא היינו ביחד. חוץ מזה אצלנו היתה חויה נוספת (חוץ מהמצות): באותה תקופה בדיוק נחתמו הסכמי אוסלו ונשלחנו לפנות התנחלויות לא חוקיות. אני מציינת את זה כי זו הדרך הטובה ביותר לזהות צוערות שהיו איתי באותו מחזור...

למעלה