אני הולכת לפנק את עצמי היום

../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo9.gifאני הולכת לפנק את עצמי היום

ברכישת דיסק קלאסי. וזה לכבוד הספקי בתחום הלימודי,למרות העומס הגדול שהיה לי בדברים הקשורים בעבודה. ואכן היום חגגתי בראיית קטעים מהבלט היפהפיה הנמה. ועתה הולכת לקנות דיסק קלאסי. אני כבר ממש בסיום התואר וחוגגת כל הספק שיש לי בתחום הלימודי בדרך לתואר הנכסף.

L m a o

New member
מזל טוב! ../images/Emo6.gif

עוד לא בחרתי קורס לשלב עם מקרו

L m a o

New member
הידד! נרשמתי ליסודות החשבונאות

מקווה שלא יהיה קשה.. בהצלחה לך במבחנים

../images/Emo51.gif

שיהיה גם לך בהצלחה! בסוף מסיימים. והנה,עוד מעט,עוד רגע קט,ויהיה לי את הזמן להקדיש למוסיקה הקלאסית.

xMaShin

New member
מצפה לשמוע איזה דיסק זה X=

אני לא מזמן קניתי את ארבע העונות בהוצאה של נאקסוס (takako nishizaki - סולנית) ב-30 שקל! ואני מרוצה X=

חיפשתי כמה דיסקים

של מיניקוס, חנות הקסמים-רוסיני רספיגי שמחפשת ממזמן ועדיין לא מצאתי. בכל אופן,לא היה היכן שחיפשתי. אלך מחר או יום שישי להיכל התרבות. אך פינקתי את עצמי במקום זה בצפייה ב-DVD בבלט הסילפידות של שופן. מגיע לי לרגל סיום עוד חובות בדרך לסיום התואר.

L m a o

New member
רוצה המלצות?

במה את מעוניינת? פסנתר, ווקאלי, תזמורתי, קאמרי?

אני פתוחה להמלצות

אוהבת מאוד את מוסיקת הבארוק.שופן והתקופה הרומנטית.מוצרט. ופתוחה לסגנונות נוספים. וכן בלטים. יש לי את הבלטים המפורסמים כגון הסילפידות,היפהפיה הנמה ,אגם הברבורים,מפצח האגוזים,סינדרלה,פר גינט,פאוסט של גונו,ג'יזל,ועוד קטעים מכל מיני בלטים שאשמח לרכשם בשלמותם. אשמח לקבל המלצות מתאימות.

למעלה