veredmp

New member
../images/Emo77.gif חלוקה לכרמיאל ואשכול ../images/Emo77.gif

למירי יש שבוע הבא שתי הופעות - הבא בכרמיאל (11.11) ובאשכול (13.11) יש לנו 2 כרטיסים יחידים לחלק להופעה בכרמיאל ועוד 2 כרטיסים יחידים לחלק להופעה באשכול. כל מה שאתם צריכים לעשות כדי להשתתף בהגרלה לכרטיס, זה להבטיח לכתוב ביקורת על ההופעה (ולקיים, כמובן
) כל מי שרוצה לנסות לזכות בכרטיס לאחת מההופעות, אנא שלחו לי מסר עם שם מלא ומספר טלפון עד ליום שלישי, 9.11 בשעה 19:00. אני מבקשת מכל מי שנרשם לחלוקה שיוודא שהוא אכן יכול להגיע להופעה. בהצלחה לכולם

NaniBani

New member
אני מקווה שזה המקום לבקש:

תחזיקו לי ולניבה אצבעות,
אני וניבניב נרשמנו למעריץ מספר 1, אז אם אני לא אבחר, לפחות שניבניב תבלה איתה
ואם לא היא אז אני אשמח חחח..
קיצור , מי שהולך להופעות בכרמיאל ואשכול- תהנו ממש! ותנדנדו לה שתבוא לירושלים.. :))

Music4Life

New member
פחחחח יא מצחיקה../images/Emo8.gif

מה קשור עכשיו "מעריץ מס 1" שבכלל לא על זה דיברה ההודעה המקורית???? חוץ מזה, שנראה לי שכבר התחילו צילומים ומי שנבחר כבר קיבל הודעה...כך שזה לא את ולא אני. נו טוב, במילא לא הייתי סובלת מצלמה תקועה לי בפנים
העיקר ניסינו

NaniBani

New member
חחחח לא ידעתי לאיפה לקשר :)

וגם אני מתארת לעצמי שאם החזירו את ההרשמה אז עוד יש סיכוי. :) מקסימום.. יהיה טוב!

veredmp

New member
זה לא ממש המקום לבקש, אבל בכל זאת

אחזיק לכן אצבעות

shay keran21

New member
איזה יופי שהם ממשיכים בחלוקה...פשוט מ דהים

בגלל שאני מתכוון לבוא להופעה בדצמבר...לא רוצה לקחת ממישו את הכבודלהיות בהופעה של מירי... למרות שחושבים על זה? הייתי כולה ב2 הופעות..ועכשיו יש את ההופעה האוקסטית שזה דבר שונה בפני עצמו..מה שממתכוון,שלא ראיתי ממירי כ"כ הרבה..אבל לא נורא....

למעלה