nofar858

New member
../images/Emo77.gif

רוב הבנות-השיר הכי חמוד מכל השירים שכתבתי החודש!!!! .א. אתה חושב שיש לך מה שיש רק לך אבל אני מצאתי משהו מיוחד. גם כשאתה ממש לבד ואתה ממש בדד לא תחשוב אף פעם על דבר אחד. שאני לא כמו כולן,לא חיה כמו כל הבנות לא מחכה לסימן- עושה רק שטויות שגם אם אני חייבת, לא אחייה רגיל תמיד יהייה הבדל ביני לבין כל מי שאתה מכיר. פזמון: רוב הבנות מחכות לשמוע לא הולכות אף פעם קדימה אמרתי ראשונה עכשיו זה תורך רוב הבנות יושבות מתביישות כשסוף סוף מגיע-מתעלפות וכמעט מתות,כמעט מתות רוב הבנות .ב. אני רציתי לומר לך שאני לא אשמה שעכשיו זה אתה מי ששלחתי לו הודעה ולא הבין אותה אבל אתה לא יודע איך אני מרגישה כי אני לא כמו כולן,אני לא צריכה אותך כדי לחיות או לנשום בכלל אבל יש לי משהו ועכשיו,אם אתה לא מבין את זה זה בעייה שלך פזמון כפול 2: רוב הבנות מחכות לשמוע לא הולכות אף פעם קדימה אמרתי ראשונה עכשיו זה תורך רוב הבנות יושבות מתביישות כשסוף סוף מגיע-מתעלפות וכמעט מתות,כמעט מתות רוב הבנות. .ג. אני לא כמו כולן,לא חיה כמו כל הבנות לא מחכה לסימן,עושה רק שטויות אבל יש לי משהו ועכשיו אם אתה לא מבין את זה זה בעייה שלך... פזמון...

אסאל

New member
נחמד לראות שאנשים חוזרים לכתוב

בפורום.....וגם ברוכים הבאים(כל החדשים)

LittleBigGirl

New member
טוב...

תראי... אני לא אומר שאהבתי, זה לא הטעם שלי במוזיקה. מה גם שלקחת מנגינה שמישהו אחר הלחין ולחבר לה שירים זה לא ממש מכובד בעיניי. אבל בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה (?) ועל זה שאת לא מוותרת.

למעלה