הסיכום השבועי..

../images/Emo78.gifהסיכום השבועי..

שם -
גיל -
אזור -
מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) -
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) -
להקת השבוע שלכם -
בילוי השבוע שלכם -
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם -
סקופ השבוע שלכם -
ספר השבוע שלכם -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע -
ציטוט השבוע שלכם -
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- --- שבת שלום פורום מיילי!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifהיום יומולדת . :)

שם - שיר
גיל - היום 16
אזור - ראשלצ
מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) -Hovering
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) -Broken Strings
להקת השבוע שלכם - ממ ג'ונאסססים 3>
בילוי השבוע שלכם -היום בבצפר חח
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם -האי, החיים זה לא הכל, הישרדות והמירוץ למיליון
סקופ השבוע שלכם -ממ איןלי
ספר השבוע שלכם - Airhead
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-היווווום
יש לי משפחה מדהימה + חברות מדהימוווות 3>
שבת שלום פורום מיילי!

orpaz14

New member
מזל טוב שיר! ../images/Emo65.gif

שם - אורפז :) גיל - 15 וחצי.. אזור - מרכז הארץ :] מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) - תתעוררי אמריקה :) מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) - ממ..so what של פינק :] להקת השבוע שלכם - ג'ונס הם הלהקה הקבועה.. P: בילוי השבוע שלכם - ממ עם החבר.. :] סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - כמעט מלאכים !
סקופ השבוע שלכם - אין ספר השבוע שלכם - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - ממ אין דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - ממ שומדבר חח ציטוט השבוע שלכם - אין משהו שהרס לכם את השבוע- המורה לתנ"ך.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שומדבר מיוחד, היום יש יומולדת לחבר שלי :] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש בחירות! שבת שלום!

עונה...

שם - אודט גיל - 17 אזור - המרכז מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) - the climb
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) - will.i.am - the traveling song להקת השבוע שלכם - fugees בילוי השבוע שלכם - אין סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - אמריקן איידול 8 סקופ השבוע שלכם - אין ספר השבוע שלכם - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - אין ציטוט השבוע שלכם - משהו שהרס לכם את השבוע- אממ סתם הלימודים המעצבנים האלה! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- רגאיי! פשוט מכורה לבוב מארלי! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מגן באנגלית ו.. אה חופש!! שבת שלום

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifעונה../images/Emo3.gif

שם - מור גיל - 14 וחצי
אזור - מודיעין :) מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) - Start All Over
מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) - אממ The in Crowd - Mitchell Musso להקת השבוע שלכם - Jonas Brothers
בילוי השבוע שלכם - נמ לא יצא לי
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - האנה מונטנה עונה שלישית#@$#% סקופ השבוע שלכם - שאפשר לראות ביו טיוב פרקים שלמים של האנה מונטנה העונה השלישית$#@$#@ חחחח
ספר השבוע שלכם - "שומרת אחותי" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - נה.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - >< ציטוט השבוע שלכם - "אל תיתן לאריה לאכול אותך" (המירוץ למיליון
) משהו שהרס לכם את השבוע - ריב עם חברה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ השירים החדשים מהסרט
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום חופש

Selena Gomez

New member
היי חח חזרתי

אני מקווה שאתם פה זוכרים אותי, גלשתי פה מלא בחופש הגדול וקצת אחרי ואז לקחתי קצת הפסקה והנה אני פה =] שם -ספיר גיל - 16 וחצי אזור - מרכז מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) -the climb מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) -aywhere but here/hilary duff להקת השבוע שלכם - JB בילוי השבוע שלכם -בית קפה סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם -המירוץ למליון :)) כמה זמן חיכיתי לזה :p סקופ השבוע שלכם - אין כל כך ספר השבוע שלכם - האפיפיורית יוהנה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - X דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - אני וחברה שלי ניסינו שעה לפתוח את הדלת של הבית קפה שהלכנו אליו וניסינו בכל הכוח לפתוח את הדלת כמו כל דלת, אבל אז התברר שזו דלת שצריך לגרור לצד, כמו דלת של מרפסת שסוגרים...חחח פאדיחה. ציטוט השבוע שלכם - "כל אחד הוא אדריכל של החיים שלו" משהו שהרס לכם את השבוע- הלך גרוע במבחן במתמטיקה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תבלו עם חברות, זה נחמד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין כל כך..

May Tisdale

New member
אממ באיחור XD ../images/Emo218.gif

שם - מאי [: גיל - 14 עוד 3 חודשים :) אזור - מרכז .. מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\האנה) - אממ אי מיס יו ניראלי OO: מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\האנה) - אפוליג'ייז של וואן רפובליק ...
להקת השבוע שלכם - אין .. XD בילוי השבוע שלכם - לחזור להתכונן למבחנים
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם - כמעט מלאכים
סקופ השבוע שלכם - מכות בין 2 חברות שלי וכל הבצפר מדבר עלזה .. והם היו החברות הכי טובות .. \\= ספר השבוע שלכם - אין . תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - המכות , ... זהו ניראלי D: ציטוט השבוע שלכם - אין P= משהו שהרס לכם את השבוע- אממ .. התעודה .. כאילו , היא טובה יחסית , ממוצע 80 .. אבל ישלי ב' בהתנהגות במקצוע אחד \: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- סבתא שלי חזרה מחו"ל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שום דבר O:

הסיכום השבועי..

שם - הדס מעדיפה דסי גיל - 14 אזור - רחובות מה שיר השבוע שלכם (של מיילי\\האנה) - as i am מה שיר השבוע שלכם (לא של מיילי\\האנה) - Innocence-avril להקת השבוע שלכם - מיילי בילוי השבוע שלכם - יום הולדת של חברה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם - כמעט מלאכים סקופ השבוע שלכם - ספר השבוע שלכם - לא קראתי ספר השבוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים שקרו לכם השבוע - ציטוט השבוע שלכם - רוצה במבה? משהו שהרס לכם את השבוע- לראות את אהובי עם מישהי אחרת משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מתוקי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום האהבה הבינלאומי

למעלה