יאללה
משהו כיפי: המפגש פורום.
משהו מעצבן: מעבר דירה
אומנם יש לי חדר שגדול פי שנים מהחדר הקודם שלי אבל אני לא אוהבת את המיקום של הבית עצמו ונורא קשה למצוא ככה עבודה.
משהו מצחיק: מתן נכנס להיריון. מתן עושה לי סיור מודרך במחלקת הקונדומים בסופר פארם ונותן לי תדרוך מלא על מה עומואים אוהבים ועם איזה קונדום החדירה חלקה יותר. בין לבין הוא מרח עליי חומר סיכה על בסיס שמן שנשאר לי על היד כל היום :S כמובן שחלק ממנו עבר לחולצות של עדי, דרורה וג'יימס
ולמכנסיים של מתן. אבל לא בדרך שהוא היה רוצה...
משהו טעים: כל אוכל שדודה שלי מכינה. צריך משהו לא טעים ואז אני אוסיף את הנודלס ג'ינג'ר שלי
משהו חדש: אין לי עבודה משמע אין תקציב לדברים חדשים
סרט טוב: ראיתי את ספרינג ברייקדאון עם איימי פולר אהבותי ורייצ'ל דראץ'
היה משעשע.
שיר טוב: Working On A Tan – Brad Paisley
זמר/להקה טובים: חרשתי על השיר של בראד השבוע אז אני אלך עליו
ספר טוב: בגלל שהייתי מחוסרת מחשב השבוע זה נתן לי מלא זמן לקרוא את כל הספרים שהזמנתי בשנה האחרונה ולא טרחתי אפילו לפתוח אותם. סיימתי בשעה טובה ומוצלחת את גרין קארד של רם אורן (בפחות משעתיים!) והמשכתי לי עם שקרים שצ'לסי הנדלר סיפרה לי. אבל התייאשתי אחרי הפרק של בראד וולאק|חופר|
סדרה טובה: פארקס אנד ריקריישן
ושידורים חוזרים של רוק 30
אה ראיתי גם פרק בסדרה הזו שעדי אמרה שיש שם מישהי שדומה לי. היא גם לא דומה לי וגם הסדרה לא מעניינת
פרק שיצא לי לראות השבוע: האמת שבאופן מפתיע נפלתי על כמה פרקים של דספרט ביס (ככה זה כשאין מחשב. רואים טלוויזיה
) כמה פרקים מהעונה הראשונה והיום ראיתי איזה פרק מהשניה שברי עוברת את הפוליגרף ו"מגלה" שהיא מאוהבת ברוקח המפחיד.
היום הכי הכי: כיוון שלא עשיתי שום דבר השבוע חוץ מהמפגש פורום אני אלך על שלישי. כבר ציינתי שאני שונאת מעבר דירה ואת כל הבלאגן הנלווה?
בילוי השבוע: ^
ציטוט השבוע: היו כל מיני דברים מצחיקים במפגש. אני סנילית אז אני לא זוכרת כלום חוץ מהקטע שג'יימס עובר אחד אחד כדי לשאול איך הוא הוגה את השם משפחה של ברי וכל אחד משחק אותה אמריקאי ואומר וואן דה קמפ עם מבטא ניו יורקי פלצני חוץ מדרורה שעונה "הוג'"
אותי זה הרס
האיש שצעק על מתן באוטובוס שיפסיק לבעוט בו גם הרס אותי. וגם כל שאר האנשים שבהו בנו כאילו אנחנו שני אידיוטים כשהתחלנו לשמוע מוזיקה ולשיר בקולי קולות באוטובוס
ומשהו שלא קשור למפגש, בתוכנית של צ'לסי לייטלי היה את הקטע עם האופרות סבון שהיא אמרה שבתור ילדה היא לא הייתה רואה תוכניות לילדים כי היא לא חשבה שזה אמיתי. במקום זה היא הייתה רואה אופרות סבון ובטוחה שזה אמיתי ואז היא סיפרה שהיא הלכה לאמא שלה ואמרה לה "אני יודעת שאת אחותי. אני יודעת את זה!"
הו והיה טקסט אחרון של ג'יימס שאני יודעת שהוא שונא שאני מצטטת אותו אבל ממש לא אכפת לי: ג'יימס: אני כרגע במעבר. יש אישה שאני מבלה איתה את הלילה
אני: הופה;; לא לשכוח חומרי סיכה... ג'יימס: אספתי מהיד שלך כשלא שמת לב. אני מסודר... שובב;;
האדם שעשה לי את השבוע: גושי הקטנה
אני מתגעגעת אליה אבל היום יש את השבת חתן של אחי אז נפגשים עם כל המשפחה וגושי תהיה שם
פירגון ו- למישהו מהפורום: לכל אלה שהגיעו למפגש
לאביו אול, היה לי ממש כיף. למרות שניסתם להשתיק אותי וטענתם שהמיניות המוחצנת שלי מביכה אתכם|הא| ישבנו באותו שולחן עם מתן ועדי להזכירכם!!!#@ זוג הגייז שבדרך לאוטו לא הפסיקו לעשות אחד לשניה נעים בגב
עלק עומואים. עומואים מיי אסססססס!!!#$^%
איך עבר עלי השבוע: היה שבוע לא קל. המון תסכולים אבל בע"ה שבוע הבא יהיה טוב
תכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה!!!!
תמונת השבוע: נועה תישבי הכוסית!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0