סיכומשבוע

adii1201

New member
../images/Emo78.gifסיכומשבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי:מפגשפורוםםםם
משהו מעצבן:המממ אנשים
משהו מצחיק:אוח השטויות שהיו במפגש
ודרורה שמסתבר שלא גרה באמת בירושלים
משהו טעים:סטייקקקקקקק
משהו חדש:צמיד
סרט טוב:מתה לראות את מלך האריות בתלת מימד
שיר טוב:אנסטסיה
זמר/להקה טובים: אנסטסיה
ספר טוב:לא
סדרה טובה:וואי אני לא זוכרת מה ראיתי השבוע
פרק שיצא לי לראות השבוע:כנ"ל
היום הכי הכי:יום חמישי כי סופ"ש
בילוי השבוע:מפגשפורום
ציטוט השבוע:מהמפגש
האדם שעשה לי את השבוע:כולםםם
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
כנ"ל
איך עבר עלי השבוע:חמוד
תכניות לשבוע הבא:לישון
סתם נו יש לי שבוע עמוס
תמונת השבוע:

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה

משהו כיפי: המפגש פורום. משהו מעצבן: מעבר דירה
אומנם יש לי חדר שגדול פי שנים מהחדר הקודם שלי אבל אני לא אוהבת את המיקום של הבית עצמו ונורא קשה למצוא ככה עבודה. משהו מצחיק: מתן נכנס להיריון. מתן עושה לי סיור מודרך במחלקת הקונדומים בסופר פארם ונותן לי תדרוך מלא על מה עומואים אוהבים ועם איזה קונדום החדירה חלקה יותר. בין לבין הוא מרח עליי חומר סיכה על בסיס שמן שנשאר לי על היד כל היום :S כמובן שחלק ממנו עבר לחולצות של עדי, דרורה וג'יימס
ולמכנסיים של מתן. אבל לא בדרך שהוא היה רוצה... משהו טעים: כל אוכל שדודה שלי מכינה. צריך משהו לא טעים ואז אני אוסיף את הנודלס ג'ינג'ר שלי
משהו חדש: אין לי עבודה משמע אין תקציב לדברים חדשים
סרט טוב: ראיתי את ספרינג ברייקדאון עם איימי פולר אהבותי ורייצ'ל דראץ'
היה משעשע. שיר טוב: Working On A Tan – Brad Paisley זמר/להקה טובים: חרשתי על השיר של בראד השבוע אז אני אלך עליו
ספר טוב: בגלל שהייתי מחוסרת מחשב השבוע זה נתן לי מלא זמן לקרוא את כל הספרים שהזמנתי בשנה האחרונה ולא טרחתי אפילו לפתוח אותם. סיימתי בשעה טובה ומוצלחת את גרין קארד של רם אורן (בפחות משעתיים!) והמשכתי לי עם שקרים שצ'לסי הנדלר סיפרה לי. אבל התייאשתי אחרי הפרק של בראד וולאק|חופר| סדרה טובה: פארקס אנד ריקריישן
ושידורים חוזרים של רוק 30
אה ראיתי גם פרק בסדרה הזו שעדי אמרה שיש שם מישהי שדומה לי. היא גם לא דומה לי וגם הסדרה לא מעניינת
פרק שיצא לי לראות השבוע: האמת שבאופן מפתיע נפלתי על כמה פרקים של דספרט ביס (ככה זה כשאין מחשב. רואים טלוויזיה
) כמה פרקים מהעונה הראשונה והיום ראיתי איזה פרק מהשניה שברי עוברת את הפוליגרף ו"מגלה" שהיא מאוהבת ברוקח המפחיד. היום הכי הכי: כיוון שלא עשיתי שום דבר השבוע חוץ מהמפגש פורום אני אלך על שלישי. כבר ציינתי שאני שונאת מעבר דירה ואת כל הבלאגן הנלווה?
בילוי השבוע: ^ ציטוט השבוע: היו כל מיני דברים מצחיקים במפגש. אני סנילית אז אני לא זוכרת כלום חוץ מהקטע שג'יימס עובר אחד אחד כדי לשאול איך הוא הוגה את השם משפחה של ברי וכל אחד משחק אותה אמריקאי ואומר וואן דה קמפ עם מבטא ניו יורקי פלצני חוץ מדרורה שעונה "הוג'"
אותי זה הרס
האיש שצעק על מתן באוטובוס שיפסיק לבעוט בו גם הרס אותי. וגם כל שאר האנשים שבהו בנו כאילו אנחנו שני אידיוטים כשהתחלנו לשמוע מוזיקה ולשיר בקולי קולות באוטובוס
ומשהו שלא קשור למפגש, בתוכנית של צ'לסי לייטלי היה את הקטע עם האופרות סבון שהיא אמרה שבתור ילדה היא לא הייתה רואה תוכניות לילדים כי היא לא חשבה שזה אמיתי. במקום זה היא הייתה רואה אופרות סבון ובטוחה שזה אמיתי ואז היא סיפרה שהיא הלכה לאמא שלה ואמרה לה "אני יודעת שאת אחותי. אני יודעת את זה!"
הו והיה טקסט אחרון של ג'יימס שאני יודעת שהוא שונא שאני מצטטת אותו אבל ממש לא אכפת לי: ג'יימס: אני כרגע במעבר. יש אישה שאני מבלה איתה את הלילה
אני: הופה;; לא לשכוח חומרי סיכה... ג'יימס: אספתי מהיד שלך כשלא שמת לב. אני מסודר... שובב;;
האדם שעשה לי את השבוע: גושי הקטנה
אני מתגעגעת אליה אבל היום יש את השבת חתן של אחי אז נפגשים עם כל המשפחה וגושי תהיה שם
פירגון ו- למישהו מהפורום: לכל אלה שהגיעו למפגש
לאביו אול, היה לי ממש כיף. למרות שניסתם להשתיק אותי וטענתם שהמיניות המוחצנת שלי מביכה אתכם|הא| ישבנו באותו שולחן עם מתן ועדי להזכירכם!!!#@ זוג הגייז שבדרך לאוטו לא הפסיקו לעשות אחד לשניה נעים בגב
עלק עומואים. עומואים מיי אסססססס!!!#$^% איך עבר עלי השבוע: היה שבוע לא קל. המון תסכולים אבל בע"ה שבוע הבא יהיה טוב
תכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה!!!! תמונת השבוע: נועה תישבי הכוסית!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
אוי היציאה של דרורה על הודג'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

james p

New member
באמת היה מפגש פורום טוב

עדי אהבתי המסעדה שבחרת היא הייתה ממש נחמדה. ודילן דיי עם הציטוטים את הופכת אותי למשהו כמוך. שנינו יודעים שאני לא כזה. אני בן אדם מהוגן ומתוק א לה ואן דה קאמפ. ותתחילי לבטא את השם הזה כמו שצריך.

LeAnnDylan

Well-known member
הו ג'יימס

המסעדה שעדי בחרה הפסיקה להיות נחמדה ברגע המלצרית המטומטמת הזו הוציאה אותנו מכלינו בסוף הארוחה
הייתי על סף הוצאת בדידים כדי להסביר לה חשבון פשוט. אלוהים כמה דפ"רית אפשר להיות>< יש לך מזל שברחת מוקדם.

X יו יו S

New member
../images/Emo12.gifמה קרה לעבודה שלך?

עברת למקום רחוק יותר? חח "גושי" זה אחלה כינוי

Robin Sparkles

New member
חבל שלא יכולתי להגיע למפגש פורום../images/Emo4.gif

משהו כיפי:לא משהו מיוחד... משהו מעצבן:אנשים מאכזבים אותי. וגם קצינים! משהו מצחיק:חברה שלי משהו טעים:"המזנון" סנדויץ' חביתה של ארומה.בן אנד ג'ריס קרם עוגיות
וגם אוסובוקו! וצ'יפס עם קייג'ין משהו חדש: סרט טוב:הורדתי את הסרט מורה רעה אבל עוד לא יצא לי לראות שיר טוב:Hurts - All I Want For Christmas Is New Year's Day David Guetta Ft. Akon - Crank It Up David Guetta Ft. Nicki Minaj - Turn Me On Karl Wolf Ft. Three Six Mafia - Fuck Shit Up Karl Wolf Ft. Demarco - Number One Qwote Ft. Pitbull - Throw Your Hands Up
דנזה קודורו באנגלית זמר/להקה טובים: אני אפרגן לכל מי שכתוב למעלה.בעיקר להרטס
ספר טוב: סדרה טובה:פל"ל פרק שיצא לי לראות השבוע: היום הכי הכי:ראשון נראה לי.. בילוי השבוע:מסעדות! ציטוט השבוע: "לא לוחקים מילים ללב מאנשים שלא קרובים לשם" האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:יכול להיות יותר טוב,אבל סבבה בסה"כ... תכניות לשבוע הבא:ללכת לאכול ב-MESSA!!!!!!!! תמונת השבוע:

Itay Simons

New member
../images/Emo9.gif

משהו כיפי: היה אחלה סופ"ש ^^ משהו מעצבן: חם לי. מאוד. משהו טעים: קובה
סרט טוב: ראיתי משהו אתמול בyes אבל לא זוכר איך קראו לו
סדרה טובה: חי בלהלה לנד
, אחים ואחיות היום הכי הכי: שישי ^^ האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע: מהר
תכניות לשבוע הבא: מחר מימדיון ^^

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני לא מאמין שאני כותב את זה

(ואני אוסר לצטט אותי בעתיד) אבל חי בלה לה לנד פשוט סדרה א-ד-י-ר-ה!

טיי 1

New member
../images/Emo124.gif עדי !!! ../images/Emo124.gif לטאגליינז !!!

האמת מבין אותך יויו... זה היה לי עם האח הגדול... בראשון לא הבנתי איך אנשים יכולים לשבת לראות את זה... בשני כבר הורדתי את הסרגל למחשב לראות 24 שעות על המסך מה קורה בבית :)

moshavnikit

New member
בעייתית ההשוואה לאח הגדול

בלה בלה לנד לפחות יש אנשים עם כישרון (כדי לראות את זה יש מצב שיש צורך בטעם מסויים
) שבאו לעבוד. באח הגדול אלו אנשים חסרי כישרון שאנחנו צופים בזה שהם לא עושים כלום ואמורים להנות מזה (או מייצר המציצנות, whatever) ועוד בעונה השלישית בכלל הייתה הרגשה שאספו אנשים שהם המיץ של הזבל, באמא.

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחח

פרק אותי נשק אותי זרוק אותי לבריכה אין אלון פשוט מו- שלם

Itay Simons

New member
אלון הורג אותי כשהוא אומר את זה ../images/Emo6.gif

"אביהו קח אותי פה על הרצפה עכשיו!"

X יו יו S

New member
אני חולה על טיזינג שהוא עושה לאביהו

וגם אביהו הזה לא חסר לו
ואתי גם גנובה על כל הראש אני אוהבת את זהבה היא ממש מותק חבל שהיא לא מצליח כל כך וג'ולייטה מתגלת כממתק (לא שברור מה נסגר עם גילי) רק דודו מיותר אבל ההורים שלו מצחיקים

למעלה