צום קל!

Rose131

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifצום קל!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=15406&msgid=14592267&archive=1 וול, חשבתי לעשות לזה שדרוג קל: [אמאשלכם גרועה בצייר@#R%!] מי צם? למה הוא צם? ומי לא צם? למה הוא לא צם? [אם יש לכם חשק לפרסם צום קל תבדקו שלא שמו כבר באותו הפורום, ובכל מקרה חשוב מאוד שתקפידו לשרשר את זה לשרשורי אוף ואם אין אחד אל תפתחו על דעת עצמכם אלא שלחו מסר למנהל ותבקשו ממנו] ובכל מקרה, צום קל!

Rose131

New member
שיו@#%!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה צירוף מקרים@#%1 גם אני!!!1

זה בסדר, מרשים לגילאי 11-12!

M a a y a n K

New member
וואו...

את פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש עם יכולותיך בצייר!
ועוד לא החלטתי אם אני צמה או לא, גם ככה אני רואה TV ועושה את כל מה שאסור (חשמל, תשבצים ואולי אם באאאאאמת יהיה לי משעמם אז סודוקו...) אז נראה... Any Way... צום קל!

elknetld2kil

New member
אני צם השנה בפעם הראשונה

אבל רק בגלל שמישהו אמר לי שאני לא מסוגל ואני רוצה להוכיח לו (ויותר חשוב - לעצמי) שאני דווקא כן יכול. נראה איך אני אסתדר בלי מים, אוכל וחשמל במשך 24 שעות (ואני עוד אמור לעבוד כל הלילה בשמירה. שיט, די שכחתי מזה...)

m i c k e y 15

New member
אני צמה...אין לי כוח אבל אוףףף

אוכל
קיצר....לצום אנשים לצום..XDD אח שלי כזה: "מיכל אני גם צם השנה...ואני והחברים הולכים לנסוע על האופניים" XDDDD לנסוע זה לא לצום...חחחחח דפוקק הוא בן 13 ד"א XD

lestatgirl

New member
לא צמה

למה? כי אני מראשון:p אנחנו לא צמים אנחנו הולכים לפרח

צמה.. וזה לא כל כך נורא../images/Emo223.gif

לא חסר לי דברים לעשות [שרובם בעיקר עינויים אז זה מתאים ליום כיפור]: ללמוד למבחן בהיסטוריה, לבוחן בכימיה.. ואם ממש ימאס לי מהסיכומים האלה אז יש ספר או שאני אתחיל לקרוא ספר לבוק ריפורט אה וכמובן להשלים שעות שינה ונועה הכישורים שלך בצייר אכן מדהימים

orw93

New member
צמה ../images/Emo205.gif

אבל מדליקה חשמל וזה
אבל הלילה לא ישנתי כמעט כדי שאני אהיה מחר עייפה ואני אשלים שעות שינה. זה יעבור הרבה יותר קל אני מקווה.

SainTonix

New member
לא צם

לא מאמין בזה, וגם אם אני ארצה זה קצת בעייתי לפספס כמה ארוחות כשאתה בתת משקל P=

../images/Emo3.gif צמה

וכבר עשיתי תכנונים איך לעבור את זה חחח אז שיהיה לכולםםםםם צום קל ומועיל!!

HagarStar

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כבר הודעתי לידיד שלי שאני הולכת לאכול צ'יזבורגר עם ביקיני מול בית כנסת :) סתם, לא צמה כי אנלא מאמינה באלוהים ואישית אני חושבת שזה שטויות, בלי להעליב אף אחד, כן?

HagarStar

New member
בסוף לא הגעתי לבית כנסת בכלל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סתם ישבנו בגינה בבבלי

HagarStar

New member
בגינה?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ממש ליד הגשר, לא איפה שהמתקני עץ סתם ישבנו שם עם איזה אחד ג'ינג'י גיי שמצאנו על העץ והוא נורא אהב את השיער שלי

למעלה