5

litaf1

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif 5 ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

תרשמו פה: 5 דברים שעשו/יעשו לכם את השבוע

litaf1

New member
../images/Emo78.gif ואל תייבשו! תגיבו!! ../images/Emo45.gif

* טיול שנתי שבוע שעבר היה ב-ס-ט * היום הייתי בת"א- קניתי בוחטה דברים * מחר שוב ת"א.. לא ממש יעשה לי את השבוע הזימון הזה אבל כל דבר שמצדיק לי חיסור מהבצפר- מבורך! * שיתבטל המבחן באנגלית ביום שלישי (אמן אמן אמן) * טוב. אני מודה. הקניות היום דיי עשו לי את השבוע
היה כיף!!

Djerry

New member
אם כבר מבחן באנגלית

איך אני אדע אם להביא מילון? זה כבד כזה, אני לא רוצה להביא סתם.

litaf1

New member
זה על G.. אז אני מניחה שצריך

צריך לרשום חיבור =/

Lyla Bellamy

New member
לא מייבשת

ביטול של שעתיים במתמטיקה !!!!!!! סוףס סוף מסיימים עם המחויבות אישית המזורגגת ! וזהו לא רואה משהו אופטימי השבוע ... סתם חרישות למבחנים (היסטוריה
)

oshriti123

New member
נראה לי שזאת פעם ראשונה שיש לי מה לכתוב כאן[:

1. מחר יש לחברה שלי יום הולדת ואני הולכת להיות אצלה כל היום ויהיה כיףD: 2. יש טיול שנתי של 4 ימים לשביעיסטים.. זאת אומרת שהרבה מורות יוצאות.. זאת אומרת שהרבה שעות מתבטלות ואני אתחיל ב-10 פעמיים D: 3. יהיה שקט מהשביעיסטים ^^" 4. מחר אבא שלי אמור ללכת לקבל את התעודת הערכה של המחצית.. ונראה לי שיהיה טוב D: 5. יום שלישי אני הולכת לקנות כל מיני צמידים שרציתי לקנות כבר הרבה זמן D: היי, וגם 6 כי אני חנפנית- כי חזרתי לפורום. שוב. נחמד לי D: ועדיין לא נגמלתי מהסמיילי הזהD: הוא חמוד מדיD:

lestatgirl

New member
מממ

ק פ ה י ל ל סתם לראות תחברים מספיק כדי לעשות לי כל שבוע. מי צריך משהו מיוחד?

Rock Bottom

New member
!!!

קניתי וויוטי! קניתי וויוטי! קניתי וויוטי! קניתי וויוטי! אה, ואם המרצה שלי מחר (ענבל גולדברגר מרדיו ת"א) לא תכעס עליי כשהיא תגלה שלא תירגלתי קרוס באולפן. קניתי וויוטי!!! YAY.

../images/Emo182.gif

-הייתי ביום חמישי בערב להקות, היה כיף
-אני כל כך הולכת לקנות איזה DVD שרציתי מלא זמן...לא שיש לי כסף אבל נסתדר
נראה לי זהו~~

למעלה