../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

האם אתם אוהבים לאכול פיצה?
עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים?
אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ?
אלו תוספות לעולם לא תזמינו?
אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש?
האם אתם רעבים עכשיו?
האם בא לך פיצה?

../images/Emo78.gifעונה ../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo187.gif

האם אתם אוהבים לאכול פיצה? מאד אוהבים
עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? אוהבים מאד כשאנחנו מכינים
אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ?טונה,עגבניה,גבינה בולגרית,פיטריות והרבה חריף
אלו תוספות לעולם לא תזמינו? תירס
אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? אמממ לא עולה לי לראש
האם אתם רעבים עכשיו? מאד
האם בא לך פיצה? מאד מאד

אלינקה

New member
עונה

האם אתם אוהבים לאכול פיצה?כן עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? אוהבת מאוד אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ? גבינות עגבניה בצל פטריות זיתים אלו תוספות לעולם לא תזמינו? לא יודעת פרחו לי מהראש כל שאר האפשרויות אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? בשרים ודגים למניהם האם אתם רעבים עכשיו? לא האם בא לך פיצה? לא

dafgol

New member
../images/Emo78.gif

האם אתם אוהבים לאכול פיצה?
כן עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים?
אני אוהבת לאכול מידי פעם פיצה אבל יש מאכלים שאני אוהבת הרבה יותר, לא יכולה למקם או להשוות או לייחס. אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ?
זיתים,בצל,אננס,בייקון....כל מיני... אלו תוספות לעולם לא תזמינו?
לעולם בלי אנצ'ובי,או כל דבר שקשור לעולם ה
ים ופירות ים
אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש?
אין משהו כזה.... האם אתם רעבים עכשיו?
מממממממ לא ממש.... האם בא לך פיצה?
לא....אתמול בערב הכנו פיצה על פיתה

את מארגנת לנו מתכונים?

האם אתם אוהבים לאכול פיצה? מאוד עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? מאוד אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ? בולגרית, פטריות,זיתים שחורים, בצל מטוגן אלו תוספות לעולם לא תזמינו? אננס ופסטרמה אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? כל מה שרציתי העזתי כולל בטטה ותאנים יחד האם אתם רעבים עכשיו?לא האם בא לך פיצה? תמיד

צריך להיות לי איפה שהוא בין המתכונים שלי

מתכון מאוד טוב לפיצה ביתית. אם את רוצה אני אחפש אחר כך בתקווה למצוא את המתכון. אני לא בבית עכשו...

happy00

New member
אוהבת מאוד

התוספות שאני אוהבת - בצל, עגבניה, זיתים ירוקים. המתכון שלי לפיצה הוא: הטלפון של הפיצריה

הדRי

New member
שמעתי שיש כאן אוכל../images/Emo78.gif אז באתי../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים לאכול פיצה? לעיתים רחוקות...(וטוב שכך
) עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? לא הייתי מגדירה אהוב... אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ? זיתים ירוקים אלו תוספות לעולם לא תזמינו? טונה
אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? דנזל וושינגטון
האם אתם רעבים עכשיו? לא האם בא לך פיצה? כנ"ל
בתיאבון

אור224

New member
שמעתי בלגן אז באתי../images/Emo8.gif

תשובות: האם אתם אוהבים לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? אוהבת פיצה בעיקר בימי החורף הקרים. אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ? זיתים ו..........תירס. אלו תוספות לעולם לא תזמינו? לא אוהבת טונה על....... אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? לא עולה לי רעיון כרגע. האם אתם רעבים עכשיו? לא ממש רעבה כרגע. האם בא לך פיצה? אבל אשמח ל"ביס" מפיצה חמה.

עונה נה נה יערה תביאי עוד סקרי אוכל אוהבת

האם אתם אוהבים לאכול פיצה? מאוד עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? 10 אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ?פטריות זיתים תירס אלו תוספות לעולם לא תזמינו? עגבניות ואנשובי אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? אין האם אתם רעבים עכשיו? לא האם בא לך פיצה? תאמת לא כי אכלתי סלט עם קוטג'

פיצה../images/Emo78.gif

האם אתם אוהבים לאכול פיצה?..............כן. עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עליכם, יחסית למאכלים אחרים? ..............לא באופן מיוחד. אלו תוספות אתם אוהבים על הפיצה ?.................................פטריות. אלו תוספות לעולם לא תזמינו? ...........................................דגים ובשר. אלו תוספות הייתם רוצים לנסות, אבל אף פעם לא העזתם לבקש? .............לא יודעת..... האם אתם רעבים עכשיו?..............................לא. האם בא לך פיצה? .....................................לא.

למעלה