איזה שיר יאיר לכם את חנוכה?

• פותח הנושא Li G
  • פורסם בתאריך

Li G

New member
../images/Emo79.gif איזה שיר יאיר לכם את חנוכה?

שלום
שמי לי ואני חלק מצוות הנהלת הפורומים. השנה, חנוכה מביא איתו לא רק חנוכיות וסופגניות, אלא גם שיתוף פעולה מוזיקלי ומרגש עם רשת ג' - הבית של המוזיקה הישראלית ביום שלישי ה 15 בדצמבר בין השעות 15:00-17:00 נערוך בשיתוף התכנית 'ציפורי שיר' ברשת ג' מצעד שירים שכולם בסימן חנוכה, נרות ואור. את השירים יציעו וידרגו אתם, גולשי תפוז
. אז זה הזמן להכנס לפורום חמישים פלוס ולבחור את השירים שיאירו לכם את החג באור יקרות ובצלילים נהדרים. "כשאור דולק בחלונך", "נר לי דקיק", "נר על החלון"... איזה מהשירים האלה תשמעו ברדיו תוך כדי טיגון לביבות? פשוט הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=136220560 שיהיה לכולנו חג שמח

glitter8

New member
כן

יש שיר שדיויד הקליט באנגלית בשם light up the world הוא היה פעם ביו טיוב ונעלם משם..שיר ממש יפה... אבל אם בעברית עסקינן..אז לא מוצאת משהו ספציפי כרגע..אבל "יהיה טוב" מתאים להכל, לא?

handlessman

New member
חחח...

בואו נעשה אסוציאציות: חנוכה = נרות = אש = רשפי אש! חנוכה = יוונים = אנטיוכוס = סכנה = סתיו מסוכן!! הנה יש מלא...

glitter8

New member
../images/Emo6.gif

חנוכה=נרות=אור=בוקר=בוקר טוב בא! יאלה, חברים הצטרפו למשחקון שלנו וככה נשעשע את עצמנו עד פברואר

חח אהבתי..

חנוכה -> חנוכיה -> נרות -> נרות ללא השגחה -> נשרף הבית -> כשלא היה לי בית

glitter8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קדימה, חבר'ה, הוציאו לחופשי את חוש ההומור שלכם...

יאללה

חנוכה -> לביבה ->תפו"א->קליפות->בוטנים->במבה->שוש-> שוש המתאבדת חנוכה->סופגניה->השמנת יתר->דיכאון קליני כתוצאה מהשמנת יתר->שוש המתאבדת חנוכה->נרות->נרות נשמה->מוות->מוות כתוצאה ממנת יתר->החיים הם חומר טוב (תודו שלא ראיתם את הטוויסט הזה מגיע !) משהו אופטימי לסיום - חנוכה->דצמבר->סילבסטר->גלויית שנה טובה משוש המתאבדת ניסיתי. באמת שניסיתי ! הכל ברוח החג

handlessman

New member
קיבלת...

חנוכה = חנוכיה = נרות = נרות ללא השגחה = נשרף הבית = מתחת לשמיים חנוכה = מופעים = כל עם ישראל והאקסית שלו = חניונים מלאים = פארקינג קומפלטו אפשר גם ממש להתפרע... חנוכה = חגים = ל"ג בעומר = מדורות = עשן ופיח = ארובות = חיפה

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

ואללה העלתם ת'רף...עכשיו אני צריכה לחשוב על משהו...רגע..עוד כמה שניות...

glitter8

New member
ואלה צודק..

חנוכה=חנוכיה=נרות=רומנטיקה=נשיקה=נשיקה גנובה חנוכה=חג=פסח=אפיקומן=לגנוב=נשיקה גנובה

glitter8

New member
נו טוב..

אז לא יצא לי מצחיק.. אז מה תעשו?? תרגמו אותי באבנים?? תשברו לי גיטרה על הראש? תשירו לי את כל הבתים של "יהיה טוב" עד סוף השיר? תוציאו עוד דיסק של מצדה???? יאללה..עכשיו תורכם, עומרי ואוהד, השעשועון הזה הוא שלכם! (וכולם כמובן מוזמנים להצטרף..)

handlessman

New member
דווקא יצא לך נחמד..

(משפט נשי במיוחד) חנוכה = סופגניות = קלוריות = לעשות הליכה בשביל להוריד אותן = אני הולך חנוכה = סופגניות = קלוריות = צריך להוריד אותן = לא יכול להוריד ממך את העיניים

למעלה