איטס שבועות תאכלו גבינות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifאיטס שבועות תאכלו גבינות../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- מדגגישוומטטיקק

LeAnnDylan

Well-known member
כמובן שאני אתחיל

שיר חרישה של קרי- לא הייתי אומרת חרישה אבל שמעתי בעבודה את You Won't Find This איזה שלוש פעמים אז זאת מיני חרישה
שיר חרישה לא של קרי- Stay - Sugarland
|סקס|
See Me Through - Rascal Flatts Nothing That You Are - Mandy Moore 2 Become 1 - Jewel (הגרסה של 0304
) Underneath Your Clothes - Carolynne Good Man! I Feel Like A Woman - Carolynne Good Hank Done It That Way - Miranda Lambert & Jack Ingram
אלבום ישן שעשה קאמבק- I Wanna Be With You - Mandy Moore וגם Blue של ליאני
למרות שחן ניסתה למנוע אותו ממני
אלבום חדש שגילתם- Wild Hope - Mandy Moore Rascal Flatts - Rascal Flatts Jewel - Perfectly Clear
ציטוט השבוע שלכם- Look I'm in the picture, Look I'm in the picture, Look I'm in the picture OMG! The picture is alive the picture is alive the picture is alive
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לב- רם אורן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Riding In Cars With Boys ואני מניחה שזה מתבקש לציין גם את סקס והעיר הגדולה אז הנה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. מאוד.
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת גבינה שהברבור שלי הכינה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משוכנעת אבל בהיעדר ראיות אחרות אני אטען שכן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני והברבור מדברות. היא נחושה בדעתה לעשות דיאטה כאסח כי היא משוכנעת שהיא שמנה (היא על סף אנורקסיות) בנתיים היא שוטפת כלים ומחזיקה סכין ואז הוא נפל וכמעט הוריד לה את היד אז היא כזה: ברבור: "וואי כמעט ירדה לי היד X_X" אני: "עזבי אותך שטויות.. מה את צריכה יד? יש לך עוד אחת. חוץ מזה תחשבי על הצד החיובי. אם כורתים לך יד זה במקום מינוס 10 קילו והרי לך סוף לטענות שאת צריכה דיאטה :):" מיותר לציין שאחרי אמירה כזאת התחילו להתעופף לעברי שלל כלי מטבח XD
איש השבוע שלכם בפורום- חן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ג'ניפר
מסר לאומה- Look I'm In The Picture!!
תמונת השבוע שלכם- D:::
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
תעזבי אותה ../images/Emo46.gif

לך יש את גברת שיניים עקומות|הא|

symptoms

New member
אני אני

שיר חרישה של קרי-הגרסה האקוסטית של you won't find this וגרסת הרמיקס של wheel of the world (תוך סיכון חיי אגב)
שיר חרישה לא של קרי-נממ, לא נראה לי שהיה משהו מיוחד |חושב|
אלבום ישן שעשה קאמבק-הישן של אלאניס, הייתי זקוקה לחוויה מתקנת
אלבום חדש שגילתם-אחרי ששמעתי את החדש של אלאניס.
ציטוט השבוע שלכם- חן: "אני רעבה, אני צריכה דיאט קולה"
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-וואי, מה קראתי? קראתי את הראיון של קרי בקוסמו, זה נחשב?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סקס אנד דה סיטי? למרות שהיו שם רק אנשים מכוערים, פעם הבאה צריך לעשות סרט בלי אלכסיות ועם אנשים יפים.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם
משהו טוב שאכלתם השבוע-נממ, פסטה עם פטריות
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-יאפ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חן: את סבתא. אני: אם אני סבתא אז מה קרי? חן:קרי עם חצי רגל בקבר. (אחרי שניה וחצי) חן: אה, רגע, לא הרגל. חן: עם חצי אף בקבר
וגם: דילן:למה קרי לא מתפשטת בראיונות שלה? אני: למה שהיא תעשה את זה? דילן: כדאי שהראיונות שלה יהיו מעניינים? אני: הם מעניינים בכל מקרה, ונתעלם מעניין הא' המיותרת בכדי. (קצת אחרי זה) אני: עוד לא ראיתי את כל הוידאוים, אבל בטח ראיתי אותם מתישהוא. דילן: ונתעלם מעניין הא' המיותרת במתישהו
איש השבוע שלכם בפורום-חן ודילן כפרות
למרות שהן לא האמינו לי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-אני יודעת מי לא איש השבוע שלי, מאט החצוף.
מסר לאומה-יום אחד אני אהיה בCMA FEST.
תמונת השבוע שלכם-אמרתי לכם שזו תהיה התמונה שלי הרבה זמן
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-9? היה כיף רעות

חח הרמיקס של קרי../images/Emo6.gif

ויו כבר הספקתי לשכוח את כל הסיפור הזה שאת סבתא וקרי עם חצי אף בקבר
בואנה אני לא זוכרת כלום

../images/Emo60.gif../images/Emo13.gif

שיר חרישה של קרי-Get Out Of This Town שיר חרישה לא של קרי-"מוניות" של דנה לפידות אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-"אם אין אני לי מי לי" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-הכתבה שיאיר לפיד רשם על אביו..מידיעות אחרונות! פשוט מרגש. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סקס והעיר הגדולה וחברים מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםם
משהו טוב שאכלתם השבוע-מממ הרבה דברים חח הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-נראה לי משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-סתם איזה משו שקיבלתי במייל
איש השבוע שלכם בפורום-חן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-אמא ואבא מסר לאומה-תהיו בריאים... תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7 וחצי

MeItOsH

New member
../images/Emo172.gifהפי שבועות../images/Emo171.gif

שיר חרישה של קרי-Praying for time שיר חרישה לא של קרי-close your eyes,with a little bit of luck - Kelly Clarkson Morningside - Sara Bareilles אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-דיברנו בשיעור היסטוריה על קטע של בורסקאות..אז מישהי שאלה "מה אז בעצם ככה מכינים את הנעליים שלי?" ואז המורה ענתה לה "לא.יש נעל אחת גדולה שממנה יוצאות הרבה הרבה נעליים קטנות." ואז חברה שלי אומרת "וכשנעל ימין פוגשת את נעל שמאל והן אוהבות מאוד,פתאום נולדת נעל חדשה" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-חזרתי לקרוא את משחק השעות של דיוויד באלדאצ'י בפעם השנייה סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם..אבל סופ"ש קר בירושלים. משהו טוב שאכלתם השבוע-ניוקי תפו"א עם רוטב עגבניות שאמא שלי הכינה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אכן כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-ממ לא עולה לי כלום..
איש השבוע שלכם בפורום-כולכן..:] איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-בירושלים תמיד קר. תמונת השבוע שלכם-אין לי תמונות על המחשב כי העברתי הכל לדיסק און קי כי המחשב על סף קריסה..ככה שאין לי כוח להכניס ת'דיסק און קי.תתמודדו. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 9

למעלה