אם היית
|

../images/Emo79.gifאם היית../images/Emo35.gif|../images/Emo79.gif

לא זה לא שאלון על השיר של ריטה
זה דיי דומה לשאלון של ים
אז יאללה השתתפות מלאה
1.אם היית חלק ממשפחה היית חלק ממשפחת: א. משפחת בנאי- [יובל,מאיר, אהוד,בעז,אביתר,חיים וכו...] ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני] ג.משפחת תאקט
[סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...] ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה] 2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי ה. שיר בעיפרון- בית הבובות ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלעל/ אסף אמדורסקי 3.אם היית נקרא בשם אחר היית:
לבנים
א.יחזקאל- החלונות הגבוהים ב.גבריאל- עפרה חזה ג. דני-משינה ד.יורם- יהודה פוליקר/גידי גוב ה.איתי- קרן פלס ו.לאונרדו-עברי לידר ז.ג'וני-אריק ברמן 4. אם היית נקראת בשם אחר היית
לבנות
א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס ו.נועה של הים-יזהר אשדות ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל ב.פלרמו- עברי לידר ג.לונדון- חווה אלברשטיין ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שבן ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים
] 7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס ד.גלשן- דני סנדרסון טוב דיי

A t z a

New member
משתפת פעולה!../images/Emo80.gif

1.אם היית חלק ממשפחה היית חלק ממשפחת: א. משפחת בנאי- [יובל,מאיר, אהוד,בעז,אביתר,חיים וכו...]
ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני] ג.משפחת תאקט [סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...] ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה] 2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי ה. שיר בעיפרון- בית הבובות
נגיד ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלעל/ אסף אמדורסקי 3.אם היית נקרא בשם אחר היית: לבנים א.יחזקאל- החלונות הגבוהים ב.גבריאל- עפרה חזה ג. דני-משינה ד.יורם- יהודה פוליקר/גידי גוב ה.איתי- קרן פלס
שם של חתיך ו.לאונרדו-עברי לידר ז.ג'וני-אריק ברמן 4. אם היית נקראת בשם אחר הייתלבנות א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס ג'סי-ככה יקראו לכלבה שלי
!
ו.נועה של הים-יזהר אשדות ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל
ב.פלרמו- עברי לידר ג.לונדון- חווה אלברשטיין ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שבן ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים]
7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס ד.גלשן- דני סנדרסון

1.אם היית חלק ממשפחה היית חלק ממשפחת: א. משפחת בנאי- [יובל,מאיר, אהוד,בעז,אביתר,חיים וכו...]
2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי 4. אם היית נקראת בשם אחר הייתלבנות ד.סופי- גלעד שגב- שיר מושלם
אבל על מישהי שלא הייתי מתחלפת איתה..אז... ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל 6.אם היית בע"ח היית: ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן- כבשים
חייה מההההההממת 7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר רק כי עוד לא בחרתי בעברי
.

mekl

New member

מגניביישן. 1.אם היית חלק ממשפחה היית חלק ממשפחת: א. משפחת בנאי- [יובל,מאיר, אהוד,בעז,אביתר,חיים וכו...] אביתר ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני] פיכס אבל אולי בני?
ג.משפחת תאקט [סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...]נההה ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה]
2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי ה. שיר בעיפרון- בית הבובות ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלעל/ אסף אמדורסקי- שיר דרך, שלום חנוך 3.אם היית נקרא בשם אחר היית: לבנים א.יחזקאל- החלונות הגבוהים
ב.גבריאל- עפרה חזה ג. דני-משינה ד.יורם- יהודה פוליקר/גידי גוב ה.איתי- קרן פלס ו.לאונרדו-עברי לידר ז.ג'וני-אריק ברמן 4. אם היית נקראת בשם אחר הייתלבנות א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת
ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס ו.נועה של הים-יזהר אשדות ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל ב.פלרמו- עברי לידר ג.לונדון- חווה אלברשטיין
שיר
ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שב ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן
ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים] 7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס
ד.גלשן- דני סנדרסון

Tzassa

New member

ברור. ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני] ג.משפחת תאקט [סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...] ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה] 2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי
ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי ה. שיר בעיפרון- בית הבובות ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלעל/ אסף אמדורסקי 4. אם היית נקראת בשם אחר הייתלבנות א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס ו.נועה של הים-יזהר אשדות
ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל ב.פלרמו- עברי לידר ג.לונדון- חווה אלברשטיין
ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שבן ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים]
7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר
ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס ד.גלשן- דני סנדרסון

mekl

New member
אגב, צר לי להרוס תרצף-../images/Emo6.gif

קורין אלעל
עשית אותה חברת תעופה

A t z a

New member
גמאני אבל לא רציתי לייבש אותך../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

amitshilo

New member
משתפת פעולה! ../images/Emo110.gif

אם כבר שברו את הרצף
אם הם יקבלו אותי... ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני] ג.משפחת תאקט [סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...] ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה] 2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי
ה. שיר בעיפרון- בית הבובות ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלאל/ אסף אמדורסקי 3.אם היית נקרא בשם אחר היית: (לבנים) א.יחזקאל- החלונות הגבוהים ב.גבריאל- עפרה חזה ג. דני-משינה ד.יורם- יהודה פוליקר/גידי גוב ה.איתי- קרן פלס ו.לאונרדו-עברי לידר ז.ג'וני-אריק ברמן 4. אם היית נקראת בשם אחר היית (לבנות) א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס
תמיד רציתי להיות אמריקאית
ו.נועה של הים-יזהר אשדות ז.שירה-מירי מסיקה 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל ב.פלרמו- עברי לידר
ג.לונדון- חווה אלברשטיין ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שבן ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן
אני לא באמת יודעת, סתם מתאים לי להיות זאת שנתקעת ולא זזה
ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים] 7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר
ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס ד.גלשן- דני סנדרסון

A m 0 s

New member
אהממ....

ב. משפחת אמדורסקי-[אסף,מיכל, בני]
ג.משפחת תאקט [סאבלימינל, הצל, שי 360, סיוון וכו...]
ד.משפחת פיק-צביקה,שרונה ,דניאלה]
איזה אפשרויות דפוקות
2.אם היית שיר היית: א. שיר הרוח על המים -[דרך ארוכה] גלי עטרי ב.שיר פרידה-שלמה ארצי ג.שיר נבואי קוסמי עליז- יוני רכטר/כוורת ד.אחרי הכל את שיר-שלמה ארצי ה. שיר בעיפרון- בית הבובות ו.שיר געגועים-קובי אפללו ז.שיר לשירה- מירי מסיקה/קורין אלעל/ אסף אמדורסקי
על הכל!! 3.אם היית נקרא בשם אחר היית: לבנים א.יחזקאל- החלונות הגבוהים ב.גבריאל- עפרה חזה ג. דני-משינה ד.יורם- יהודה פוליקר/גידי גוב ה.איתי- קרן פלס ו.לאונרדו-עברי לידר ז.ג'וני-אריק ברמן
גם על הכל.. 4. אם היית נקראת בשם אחר הייתלבנות א.אילנה-אביב גפן ב.רוני- דני סנדרסון/כוורת ג.קראת לי אסתר- אתי אנקרי ד.סופי- גלעד שגב ה. ג'סיקה- אתניקס ו.נועה של הים-יזהר אשדות ז.שירה-מירי מסיקה לו הייתי בחורה... 5.אם היית מקום היית: א.על גגות תל אביב- אלונה דניאל אולי ב.פלרמו- עברי לידר ג.לונדון- חווה אלברשטיין ואולי גם... ד.ירושלים של זהב- נעמי שמר 6.אם היית בע"ח היית: א.גור חתולים-שלומי שבן ב.הכבש ה-16 - יהונתן גפן ג.ציפור מדבר- אתניקס ד.פרפרים- בטי או אורי בנאי [2 שירים שונים] אולי כלבלבון? 7.אם היית חפץ היית: א.הכוס הכחולה- עברי לידר שיר מדליק לאללה!! ב. עוד ארון אחד- היהודים ג.מסך הטלויזיה שלי- רמי פורטיס ד.גלשן- דני סנדרסון טוב דיי חרא שאלון - ערב קסום...

A t z a

New member
מפתאום אנטי?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

עמוס מאוד חיובי ופתוח לאפשרויות חדשות. הוא אוהב גם דנה ברגר,גם סיוון שביט,גם דנה ברגר וגם דנה ברגר
!

A m 0 s

New member
למה למה אתן תמיד מגעילות אליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז הנה לכן רשימה של מי שאני ממש אוהב ונמצא לרוב אצלי בפלייליסט: דנה ברגר בלאגן (ז"ל) סיון שביט טל גורדון איגי וקסמן ורד קלפטר מיקה קרני שרון חזיז ירמי קפלן קורין אלאל יהודית רביץ רונה קינן מטרופולין רונית שחר המכשפות ענבל פרלמוטר איתי פרל הבנות נחמה טאטו רבייעית מסנר אלונה דניאל בציר טוב אתי אנקרי החלונות הגבוהים אוליביה ניוטון ג'ון ביורק ניק דרייק סוזן וגה ויש עוד כמה אני פשוט לא זוכר.. בכלל בזמן האחרון אפילו אני מופתע מהפתיחות שלי לדברים חדשים.. ואני בכלל לא אנטיפת

A t z a

New member
מה קרה לאן נעלם חוש ההומור שלך../images/Emo6.gif?!../images/Emo80.gif

סתם מסתלבטים קצת,מה קרה
... להבא,שים בבולד גם את איגי
תודה.

A m 0 s

New member
תאמיני לי שחוש הומורי לא נעלם ולו לרגע וש..

במשך כל כתיבת התגובה חייכתי... בכלל החיים בסה"כ
יפים
..

A t z a

New member
יואו הרגתם אותי עם ה"משתפת פעולה!"../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ובייחוד שכולכם הוספתם את הפרה המהממת שלי
לקח לי שנה לראות את זה מרוב שזה נראה לי טבעי

למעלה