אמור לי-קליפ הינה לכם הקליפ של "אמור לי" שעלה לא מזמן ליו טיוב... תהנו! אמור לי-קורין אלאל
C clyps New member 1/12/06 #1 ../images/Emo79.gifאמור לי-קליפ הינה לכם הקליפ של "אמור לי" שעלה לא מזמן ליו טיוב... תהנו! אמור לי-קורין אלאל
../images/Emo79.gifאמור לי-קליפ הינה לכם הקליפ של "אמור לי" שעלה לא מזמן ליו טיוב... תהנו! אמור לי-קורין אלאל
C clyps New member 1/12/06 #2 אצלי בבית-קליפ ועכשיו, קליפ ל"אצלי בבית" של ארץ טרופית יפה (גדול! חחחח) . אצלי בבית-ארץ טרופית יפה
C clyps New member 1/12/06 #3 עזור לי-קליפ שכחתי לציין, שכל הקליפים שהעליתי (ואעלה) לכאן הם מתוך המופע "ארץ טרופית יפה" (למי יש את הדיסק? למי?!? ) ואתם בהחלט מוזמנים למצוא דרך הקישור הבא עוד מהמופע, ואני אומרת לכם זאת מפני שפשוט אין לי סבלנות להעלות את כל הקליפים עזור לי-ארץ טרופית יפה
עזור לי-קליפ שכחתי לציין, שכל הקליפים שהעליתי (ואעלה) לכאן הם מתוך המופע "ארץ טרופית יפה" (למי יש את הדיסק? למי?!? ) ואתם בהחלט מוזמנים למצוא דרך הקישור הבא עוד מהמופע, ואני אומרת לכם זאת מפני שפשוט אין לי סבלנות להעלות את כל הקליפים עזור לי-ארץ טרופית יפה
C clyps New member 2/12/06 #4 ובנוסף-כל היונים ../images/Emo13.gif החידוש היפייפה של קורין לשיר של יפה ירקוני כל היונים-קורין אלאל