אנחנו מחפשים שיר לקליפ של סרט

אתי@

New member
../images/Emo79.gif אנחנו מחפשים שיר לקליפ של סרט ../images/Emo79.gif

הוידאו הקצר - למישהו יש רעיונות
(אולי ל"רק אייל"...???) סיגל (הצלמת) הציעה לנו את I belong to you של לני קרביץ. מכיון שאני מתה על לני קרביץ אז זאת יכולה להיות אופציה טובה, למרות שאולי זה קצת נדוש. בכל זאת רציתי עוד רעיונות. תודה אתי@

היי אתי

אז קודם ממש לא חסרים לנו בעולם שירים למשל דוגמא בעודי רושם לך שורות אלו אני שומע את nelly furtero -turn off the light שעכשיו הורדתי אותו מהאינטרנט ומחר אני אשתמש בו בעריכה. אני יודע לאיזה חלק בעריכה אני אשתמש בו כלומר למה שיראו בקליפ, קשה לי לייעץ לך משום שאני לא יודע מה העורך שלכם רוצה להראות בקליפ יכול להיות שהשיר יתאים ויכול להיות שלא זה ממש תלוי בעורך בכל מקרה יש רשימת שירים שצועדים במצעד של גלגל"צ והרשימה מופיעה בפנאי פלוס גם באינטרנט אולי תבחרו משם ותתנו לעורך שלכם רשימה של שירים שיבחר בעצמו זה יהיה הכי טוב כי הוא רואה את הצילומים לפניו ויכול להתאים את השיר שיתאים לו מתוך הרשימה שלכם. בהצלחה אייל...

אתי@

New member
לא הבנתי ../images/Emo9.gif מה זאת אומרת:

"מה שהעורך רוצה להראות בקליפ". הוא מראה מה שכולם מראים, לא??? קצת מההכנות, קצת מהצילומים שלפני החתונה, קצת מהחתונה. זה לא די סטנדרטי

זה אומר את מה שהתכוונתי לומר

אני אולי עלול לשבור פה איזה שהוא מיתוס טיפשי אבל זה לא מה שכולם עושים כל אחד והדרך שלו., יש כאלה שימצא חן בעינכם יותר ויש כאלה שלא. קצת קשה לי לחוות דעה על משהו שאני לא רואה מול העניים אבל תנסי ללכת לפי העצה שנתתי לך מקודם וזה יקדם אותך בקצת, כמובן שהאופציה הנוספת שקיימת היא שתסמכו על העורך שלקחתם ותפסיקו לדאוג לקטנות אתם הרי אחרי החתונה לא? מה שעלול לקראת זה : "כגודל הציפיה גודל האכזבה..." אז למה לכם לעשות את זה תתנו להם יד חופשית ותקבלו מוצר הרי בחנתם אותם לפני ובגלל זה סגרתם איתם לא??? בהצלחה אייל...

הי אתי@, אני קצת משועשעת ממה שסיגל

הציעה לך... ואני כבר מבקשת סליחה שאני מכניסה פה קצת באלאגן וכעסים (גם ממך וגם ממנהלת הפורום-
). השיר שסיגל הציעה לך, הוא שיר שאור ואלכס רצו לקליפ שלהם... וכשהם קיבלו את קלטת הוידאו הם לא שמעו את השיר הזה... אלא את פרפרים של אורי בנאי. אני לא יודעת אם זכור לך שבמפגש אור הפנתה את תשומת לבנו לכך שהיא היתה מאוד מאוכזבת שלא סיגל, ולא עורך הסרט הודיעו לה שהם לא מוצאים את השיר הרצוי והלבישו שיר שיוצא לרובנו מכל החורים האפשריים. מה שקצת תמוהה, זה שמישהו שאמור להיות מקצועי ולהבין בחשיבות מוסיקת הרקע- אין באפשרותו לאתר שיר כל כך מקובל. כנראה שאם היא הציעה לך אותו... הם הצליחו בסופו של דבר למצוא
בכל מקרה, אני מתנצלת אם אני קצת מוציאה לך את הרוח מהמפרשים. אני מבטיחה לתת לזה מחשבה. דרך אגב, כשאנחנו היינו בפגישה אצל הצלם שלנו הוא נתן לנו כל מיני דוגמאות לשירים ממש לא קונבנציונלים לקליפ כזה. למשל נעימה מהסרט הסנדק לחתונה שהיתה מאוד משפחתית והזכירה לכולם באוירה מן "פמיליה" שכזו.

אתי@

New member
אני לא יודעת מה היה הסיפור עם אור

ואלכס והשיר הזה. גם אני שמעתי את הסיפור הזה, אבל יש בו משהו מאוד לא הגיוני (בתנאי שמדובר בשיר הספציפי הזה!): כשאני הלכתי לראשונה לסיגל שגב (הרבה לפני שאור ואלכס התחתנו), אז היא הראתה לי וידאו עם השיר הזה. אז איך יכול להיות שלא היה להם את השיר??? מוזר... בכל אופן, יש לי את השיר בבית
ככה שלא צריכה להיות בעיה...

הילית*

New member
חייבת להגיב !!!

כשאנחנו סגרנו עם סיגל בתחילת יולי היא הראתה לנו קליפ עם השיר של לני קרביץ כך שמוזר לי הסיפור הזה. בכל מקרה נראה לי שבעריכה פשוטה אפשר היה להחליף את השיר... אתי, אל תטרידו את עצמכם במחשבות על השיר כבר מעכשיו. תנו לדברים לזרום. אנחנו הודענו לסיגל על השיר רק מס´ ימים לאחר החתונה. יש כ"כ הרבה דברים שקשורים לצד של "לפני החתונה" תתרכזו בהם !!!

רגע אתי@ אני מבולבל קצת...

אתם עדיין לפני החתונה??? אם כן אז למה אתם מתעסקים בעריכה ועוד עכשיו??? עדיין אין צילומים בכלל, ובלי צילומים איך אפשר בכלל לדעת איזה סוג מוסיקה????? שקטה ? קיצבית? אתנית? זה ממש תמוהה בעיני מצפה לתשובה ואולי בצא´ט אייל...

אתי@

New member
החתונה בשבוע הבא ואין לי מושג למה

סיגל שאלה על שיר לקליפ כבר עכשיו, אבל זה בטח לא ממש דחוף. סתם התחלנו לחשוב על זה וחשבנו שכאן נוכל לקבל עזרה... תודה על כל העצות
אתי@

tulit1

New member
שיר לקליפ

היי אתי@! אנחנו השתמשנו ב-What a feeling מפלאשדנס בתור שיר לקליפ. יצא מדהים (לדעתם של כל מי שראה את הסרט). בהצלחה ומזל טוב

למעלה