אני לא תמונה שטוחה...

../images/Emo79.gifאני לא תמונה שטוחה...../images/Emo23.gif

זוכרות תפינה? אני אישית ממש התגעגעתי
אז למי שלא מכירה או לא זוכרת בפינה זו תרואיין מידי שבוע חברת פורום אחת ואתן חברות הפורום תוכלו לשאול מה שעולה בראשכם כמובן לא לשאול שאלות אישיות מידי או שיכולות לפגוע ולהעליב המראויינת יכולה לבחור גם שלא לענות על השאלה. כל מראויינת תבחר את המראויינת הבאה שתהיה אחריה ותשלח לי את שם המראויינת במסר.
אם יש למישהי שאלה בקשר לפינה שתשלח לי במסר.
והמרואיינת שלנו להשבוע היא: דנה- מאוהבת בשירים שלה. יאללה תפציצו!

היי דנה

קודם כל מה נשמע? איך הימים הראשונים בבציפר? כיף לך את בבציפר אממ איך את מכירה את המוסיקה של נועם? כמה זמן כבר שומעת אותו?? איזה עוד אומנים את שומעת??

שיר ../images/Emo24.gif

קודם כל, אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב
אצלי הכל טוב הימים הראשונים של בית ספר די בסדר יחסית אבל זה בטח יחמיר בהמשך... הכרתי את המוסיקה של נועם מהסרט שצילמנו עליו בנובמבר בתיאטרון "תמונע" וממש אהבתי. אני שמועת אותו מאז הצילומים... שזה כמעט שנה... אני שומעת כל מיני אומנים, זה לפי תקופות, כפיר אפשטיין, בטי, נעמה וסולדד שזו זמרת ארגנטינאית ממש טובה.....

פלדלמן

New member
נראה לי ששיר יותר צודקת...לא הפסדתי ../images/Emo8.gif

אני פשוט נורא שונאת ספרדית...אז עדיף כך... בניגוד לכך, קנו לי היום לשיחרור דיסק של יגאלללל בשןןןן (כפרעליייייווווו חח)

אה... אם את לא אוהבת ספרדית באמת לא הפסדת...

אני מדברת ומבינה ספרדית = אני אשכרה מבינה את המילים אז זה ממש כיף

היי דנה:)

מה היית לוקחת איתך לאי בודד? [דבר אחד!!!] אם עכשיו את מקבלת תלושים ל3 דיסקים שאת רוצה [גם כאלה שכבר לא מוציאים. גם כאלה שאמורים לצאת בקרוב] איזה תבקשי?:)

היי

מה הייתי לוקחת איתי לאי בודד
קשה.... בטח את אחותי הקטנה... אין עליה.... ככה לפחות לא יהיה לי משעמם.... הייתי מבקשת את הדיסק של נועם (נכון לא הייתם עולים על זה לבד
), את הדיסק הבא של איתי פרל (כשיצא), ודיסק של סולדד..., אבל אחד מהממש ישנים......

היי דנה../images/Emo13.gif

מה שלומך? האם יש בן אדם או מקרה שאת יכולה להעיד עליו שהוא הפך אותך לבן אדם שאת היום? ארוע מכונן כזה? שיהיה לך שבוע נפלא

הילי ../images/Emo13.gif

אה..... יש מישהי שהפכה אותי למי שאני היום..... כיתה ח' הייתה בשבילה שנה ממש נוראית.., מהרבה בחינות.. ואז בכיתה ט' הייתה לי מחנכת מדהימה שלימדה אותי כל כך הרבה דברים חשובים שעשו אותי למי שאי היום..., היא בעצם הייתה הראשונה שהאמינה בי וראתה למה אני מסוגלת...

למעלה