אני לא תמונה שטוחה

../images/Emo79.gifאני לא תמונה שטוחה../images/Emo23.gif

זוכרות תפינה? אני אישית ממש התגעגעתי
אז למי שלא מכירה או לא זוכרת בפינה זו תרואיין מידי שבוע חברת פורום אחת ואתן חברות הפורום תוכלו לשאול מה שעולה בראשכם כמובן לא לשאול שאלות אישיות מידי או שיכולות לפגוע ולהעליב המראויינת יכולה לבחור גם שלא לענות על השאלה. כל מראויינת תבחר את המראויינת הבאה שתהיה אחריה ותשלח לי את שם המראויינת במסר.
אם יש למישהי שאלה בקשר לפינה שתשלח לי במסר.
והמרואיינת שלנו להשבוע היא: שני-Miny2 ועוד דבר ששכחתי לכתוב שבוע שעבר.. פרטים קטנים שעל המראויינת לענות:)
שם:
מסר לאומה:
תמונה: יאללה תפציצו!

Miny2

New member
עונה:)

שם: שני גיל: 18 וחצי מהיכן את בארצנו: במקור מב"ש ועכשיו בירושלים.. מסר לאומה: החיים יפים=) תמונה: היי שיר:) אממ נחשפתי למוזיקה של נועם במקרה.. הגעתי למיספייס שלו ושמעתי ואז שכחתי מזה לגמרי.. ואז נועה עשתה עליו את הסרט וגיליתי שזה נועם זה ששמעתי פעם ואז לקחתי לחברה שילי את הדיסק של ההופעה האקוסטית שלו ולא הפסקתי לשמוע.. אממ אני אוהבת לשמוע עוד את שניר ימין ,בטי,יהושוע לימוני [ככה קוראים לו,נכון?] אליסה מורנו,אוונסנס,אביב,עברי..

היי שני../images/Emo24.gif

קודם כל, מה שלומך איך הולך? איזו תכונה פנימית וחיצונית את אוהבת בעצמך? איזו תכונה פנימית וחיצונית את לא אוהבת בעצמך?

Miny2

New member
הילי!../images/Emo140.gif

ממ תכונה פנימית שאני אוהבת בעצמי שאני בן אדם שהוא די ספונטני [ אני חושבת
..] ותכונה חיצונית הכוונה למשהו חיצוני שאני אוהבת בעצמי? אממ אם הכוונה לזה אז אני אוהבת את השפתיים.. ותכונה פנימית שאני לא אוהבת בעצמי זה שלפעמים אני עושה צעדים בלי לחשוב על ההשפעות שלהם.. כאילו אני מתנהגת לפי אותו חשק שבאלי באותו רגע ולא חושבת על איך זה יכול לגרום לדברים בעתיד.. ומשהו חיצוני שאני לא אוהבת בעצמי זה שאני מתה לרזות איזה 10 קילו..אחח איזה שאיפה זאת..שאיפת חיי..
ושכחתי לרשום מקודם למיכל ולשיר אז זה למיכל שיר ולהילי..ובעצם לכולם חח..שבת שלום ומבורך!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח שני! את הכי לא ספונטנית..../images/Emo6.gif

Miny2

New member
היי! ../images/Emo24.gif

אממ החלום הכי גדול שילי זה להוציא דיסק.. שיהיה לי חומר מקורי,שאני אופיע,שאנשים יכירו אותי(ושאני אצליח לעשות את זה בזכות עצמי, ולא בזכות דרכי קיצור..אלא ממש לעשות את הדרך הארוכה..) ושבו זמנית שהחברה שסביבי גם תקבל את הדרך שילי

פלדלמן

New member
היייייי שנייי (במבטא הומאי משהו) חח

מהי הנקודה הכי גבוהה שאת זוכרת שהיית בה (מבחינת הישגים..לא גובה טופוגרפי
) ? מהי הנקודה הכי נמוכה שהיית בה? למה הגעת לזה? איך יצאת מזה? ומה תעשי להבא כדי לא לחזור לשם? לאב יוווו

Miny2

New member
שאלום ../images/Emo24.gif

אממ הנקודה הכי גבוהה..אני חושבת שזה היה לפני איזה 3 או 4 שנים.. בת דודה שילי רוקדת בלהקת מחול שייצגה את מחול בחו"ל [איילות בנגב..אם מישו' מכם מכיר:) ] והייתי אמורה לטוס איתם ולשיר שם(זה היה בין ריקוד לריקוד מעין "קטעי קישור" חח אבל זה עדיין היה מגניב ) וזה היה ממש ממש מגניב, וכ"כ שמחתי וזה היה בשבילי ממש הישג להגיע לדבר כזה.. אומנם הייתי אמורה לשיר סתם שירים ולא שירים מקוריים שילי אבל עדיין זה מגניב כזה להופיע בחו"ל לייצג את ישראל.. והנקודה הכי נמוכה אני חושבת שזה עכשיו..והגעתי אלייה כי בתקופה האחרונה הייתי יותר מידי מוזנחת..דאגתי לכל מי שמסביבי חוץ מעצמי.. רציתי לרצות אחרים וזה גרם לזה שפגעתי בעצמי..אחד הדברים שזה התבטא בו זה שמישהו שהייתי איתו בקשר גמר את הקשר(גם מסיבה נוספת אבל בעיקר כי לא מספיק דאגתי לקשר שילי איתו,דאגתי למה שמסביב..) מה שאני אעשה להבא בעזרת ה' זה פשוט לאזן בין הדברים.. שבוע מקסים!!

Miny2

New member
אה ושכחתי לציין משו' חשוב חח

בסוף לא טסתי איתם=/ זה היה ממש טיפשי מצידי אבל לא משנה, העיקר שהייתי אמורה לטוס איתם זה עדיין הישג מגניב(נראלי)!! לוב יו

פלדלמן

New member
:)

אוי, לא נעים שלא טסת בסוף....אבל בהחלט מגניב שהיית צריכה!! בקשר לנק' הנמוכה.....אל תעשי זאת שוב!!! אני לא בעד!!!!!11
זה בהחלט לא בריא (מניסיון)

המחצללת

New member
היייי בטח שאני מכירה את "איילות הנגב"!!!

אחותי רקדה שם כל חייה, ואפילו הדריכה סטודנטים יחד עם מוטי אלקיס המנהל :) פאק, איזה עולם קטנטן!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמממ...

שני, אני מכירה אותך יותר מידי..חח נראה לי שאני כבר יודעת עלייך הכל..
אז, מה קורה?

Miny2

New member
כריס ../images/Emo24.gif

ברוך ה' הכל מעולה! מה איתך? אחח כואב לי הראש.. ממ היום ת"א נכון?
talk with me love u!

המחצללת

New member
היי שני :)

האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? --- איזה סדרה את הכי אוהבת? --- מה הספר המועדף עלייך? --- איזה דמות מצויירת את הכי אוהבת? :) ערב קסום שיהיה :)

Miny2

New member
היי ../images/Emo24.gif

אממ לגבי האהבה ממבט ראשון אני עדיין לא סגורה על דעה
הסדרה שאני הכי אוהבת זה תיכון הלבבות השבורים[שכבר אין=(] הספר המועדף עליי זה המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ודמות מצוירת נראלי מיקי מאוס גארפילד ופו הדוב! שבת שלום ומבורך מותק!

למעלה