אני לא תמונה שטוחה..

../images/Emo79.gifאני לא תמונה שטוחה..../images/Emo23.gif

זוכרות תפינה? אני אישית ממש התגעגעתי
אז למי שלא מכירה או לא זוכרת בפינה זו תרואיין מידי שבוע חברת פורום אחת ואתן חברות הפורום תוכלו לשאול מה שעולה בראשכם כמובן לא לשאול שאלות אישיות מידי או שיכולות לפגוע ולהעליב המראויינת יכולה לבחור גם שלא לענות על השאלה.
כל מראויינת תבחר את המראויינת הבאה שתהיה אחריה ותשלח לי את שם המראויינת במסר.
אם יש למישהי שאלה בקשר לפינה שתשלח לי במסר.
והמרואיינת שלנו להשבוע היא -ספיר-המחצללת ועוד דבר ששכחתי לכתוב שבוע שעבר.. פרטים קטנים שעל המראויינת לענות:)
שם: גיל: מהיכן את בארצנו: מסר לאומה: תמונה: יאללה תפציצו!

YuL a

New member
היי ספיר D:

רציתי לשאול אותך מה המצב, וכמה אתם בקבוצה? את מדריכה? ספרי קצת על קן ט'. :) חוץ ממתן [ואתי?] לא יצא לי להכיר ולשמוע על הקן. ואם את רוצה לשתף בחוויה משמעותית וחשובה שחווית בתנועה:) 3>

המחצללת

New member
שלום שלום ../images/Emo3.gif

כרגע, אני חולה... אז לא ממש להיט, אבל בעיקרון פסיידר :) אני בקבוצת שלע"ע (שוקולד לבן עם עוגיות) אנחנו 11, יש עוד קבוצה שבהתליכי התאחדות איתנו והן שלושה... אני מדריכה ז'.. אספר על קן ט', הבית השני והמהמם שלי... מתן, כפרעליו! מי זאת אתי?.. אין לי אתי בקן. :O קן ט', קם לפני 3-4 שנים, אני דור המייסדים בקן. איך הוא קם? כשהייתי בכיתה ז', באו למקיף 3 שלושה חיילים בפרק משימה, חשבתי בהתחלה שהם עושים איזשהו פרוייקט של בצפר, אז הגעתי לפעולות, ורק אחרי הרבה זמן גיליתי שאני בכלל בתנועת הנוער העובד והלומד.. ומשם הכל היסטוריה. זמן רב היינו עוברים פעולה בבצפר, כי לא היה לנו מבנה, והתחלפו אצלנו הרבה מדריכים.. כיום יש לנו מבנה, וקבוצות בכל שכבות הגיל, יש לנו מועדון למידה לחניכים אתיופים... שנה שעברה יצא לנו גרעין ראשון מהקן לקמנר, ויצאה מהקן משלחת לפולין.. אנחנו הקן הכי מדהים בעולם, ומי שלא בקן ט' הוא ג'וק! :p חוויה משמעותית.. נראלי סמינר מובילים, אחד הסמינרים האדירים והחזקים ביותר שעברתי, שבוע שלם עם הקבוצה, דבר שאי אפשר לתאר... ואפשר להוסיף גם את סמינר יוצרים כחול אדום.. 3> צום קל ומועיל שיהיה!

היי ספיר../images/Emo9.gif

מה קורה בובה? מה החלום הכי גדול שלך? 3 דברים שאת אוהבת לעשות? 5 דברים שלא היית מסתדרת בחיים בלעדיהם?

המחצללת

New member
היי הילי :)

אני בעיקרון חולה, אבל עוד מעט מתחיל הצום אז אין כל כך זמן.. החלום הכי גדול שלי הוא להמשיך בתחום המשחק.. 3 דברים שאני אוהבת לעשות - לשחק, לצלם, לערוך 5 דברים שלא הייתי מסתדרת בחיים בלעדיהם- פלאפון, מוזיקה, מחשב, חברים ומצלמה. 3> 3>

שלי פאר

New member
אני .

שואלת .. איך זה להיות בפינה הזאת . כי גם אני נורא רוצה ( כי אתם בכלל לא מכירים אותי ואם אתם רואים אותי אז אתם נורא חושבים שאני סנובית או מתנשאת . ואני ... כן ! )

המחצללת

New member
עונה...

נחמד מאוד להיות בפינה הזאת.. ואם את כל כך רוצה אני לא מבינה מה הבעיה? שלחי מסר למיכלי, ונראלי שתהיי.. צום קל ומועיל בכל מקרה :)

המחצללת

New member
מיכלי.. איזה כייף להיות בפינה הזו ../images/Emo3.gif

והנה הפרטים הקטנטנים: שם: ספיר אלון גיל: 16 וחצי מהיכן את בארצנו: באר שבע מסר לאומה: העיקר הבריאות (זה לא כייף להיות חולים.) מסר לאומה 2: אל תאהב את מי שתשיג, תשיג את מי שאתה אוהב. מסר לאומה 3:אל תאמין ביחידי סגולה, תאמין בסגולתו של היחיד :) תמונה: ->

sivanm82

New member
בלוניזם ...:)

איך זה לא להיות תמונה שטוחה? עד כמה זה כיף לעבוד בגלגל הענק(הקטן) בביג? מה ה-TOP 5 שירים שלך(בכללי): (כן אני יודעת שזה קשה) תרגישי טוב
:}

המחצללת

New member
בלוניזם אהובתי... :)

איך זה לא להיות תמונה שטוחה? זה מגניב נראלי..חח.. עד כמה זה כיף לעבוד בגלגל הענק(הקטן) בביג? אחלה עבודה, למרות שלפעמים קשה ומתסכל, בכללי אני נהנית, הכי מצחיק השיחות שלנו בפלא' כשאני בעבודה...חחח... מה ה-TOP 5 שירים שלך(בכללי): (כן אני יודעת שזה קשה) איזה שאלה.. י'קרצייה. 1. קבעתי עם האושר/אלימות/מלאך של אביב.. מצטערת שלוש שירים נכנסו לשורה הזו.. 2. לעוף/אם הייתי/ 3. עונות-אביב גפן 4.כולם אומרים-שלומי שבן 5. חרב דמוקלס- נעם רותם תרגישי טוב :} תודה כפרע!!

ספירררר P:

מה קורה? מה חדש? מה נשמע? את באה אליי אחרי הבארבי? [שיט! סתם!] קיצור.. ספרי לי איזה הופעה שהיית איתי זכורה לך במיוחד?! וזהו

המחצללת

New member
כפרושית שלי.

מה קורה? ברוך ה' מה חדש? פחות חולה מה נשמע? תודה לאל :) את באה אליי אחרי הבארבי? [שיט! סתם!] באה ועוד איך באה.... הכנת לי כבר ת'חדר?! :p קיצור.. ספרי לי איזה הופעה שהיית איתי זכורה לך במיוחד?! וזהו חחח...אני עונה על זה אחרי השאלון הופעות.. טוב, לא נורא. אויי אני יודעת. ערב הזוי במיוחד. (הפעם לא הבולדוג) ההופעה של רוני ודנאי בקפה בילאיק שהיא אירחה את נועם... זכור לי כל כך הערב ההזוי, המצחיק והמשעשע שלנו.... הכל התחיל מזה שנפגשנו במרכזית, ופאקינג פחדתי מאותו מטריד מהפעם הקודמת... ואז אני אחרי יום הזוי בים ובבריכה עם בגד ים סטרפלס ונעליי קרוקס נסענו לקפה ביאליק, וכשראינו שעדיין ריק, הלכנו לרולדין, ולאכול פיצה.. ואחרי זה חזרנו לביאליק..חח ... ובסופו של דבר נכנסנו אחרי שתפספנו להם שולחן בחוץ.. ואז הספקנו לשמוע את הקאבר המהמם של רוני לשיר של בריטני....חח ואז נועם התארח בשני שירים, והופ פתאום הלכנו..חחח... שזה ייצא בפוקס לגמרי כדי להספיק לאוטובוס חזרה הביתה, ואז הנהג אמר שהאוטובוס לא עוצר בראשון ובסוף הוא כן עצר, והדוסי שחפר כל הנסיעה.... בקיצור, ערב משעשע במיוחד. :) איזה חוויה זו היתה אהה?... :)

בלוניזם../images/Emo65.gif

עד כמה את שמחה שעלית איתי במונית חזרה לשיר
?? ועכשיו באמת... אם היו מאיימים על חייך ומצידים אקדח לראשך.. והיו אומרים לך... יש באפשרותך לוותר על דיסק 1 של אביב גפן .כאשר תתני לנו אותו אנחנו נוריד את האקדח ונלך... אל איזה דיסק תוותרי?

למעלה