ארקדי דוכין, מיקה קרני והכנסייה

../images/Emo79.gifארקדי דוכין, מיקה קרני והכנסייה

הרבה מוזיקה היום בתפוז אנשים...
ב 18:30 יתארח ארקדי דוכין בפורום החברים של נטאשה, וישוחח עם גולשים על השירים, על החברים ועל מי אוהב אותך יותר ממני
אתם מוזמנים
מאוחר יותר, ב 19:00 יתארחו חברי להקת כנסיית השכל בפורום המעריצים ויענו לשאלות גולשים, אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
ובשעה 20:00 - מיקה קרני מתארחת בפורום המעריצים, ותשוחח עם הגולשים על "מגדלור" על הלהיטים ועל בכלל.
עוד הפתעות ופעילויות בעמוד האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

שאלה חשובה

מישהו יודע מה האימייל של ערוץ 3??? זה שמופיע להם באתר.... ניסיתי לשלוח אימייל אבל זה לא עושה כלום........ מישהו יודע? תודה!!

sarit04

New member
שאלה חשובה...

אין לי מושג אם זה רלוונטי לפורום הזה ואם לא סורי... אבל זה מאוד חשוב לי לדעת אם יהיה שידור חוזר לספיישל פגישת מחזור של התוכנית בברלי הילס שהיתה בערוץ 3 לפני איזה חודשיים שלוש... ואם למישהו יש מושג איך אפשר לברר זה מאוד יעזור לי... תודה רבההההה

gilriv

New member
אי אר מעכשיו בערוץ10 עונה9 שלה

למי שיודע סידרות שהיו פעם בערוץ הדל אי אי ממחר {וכל שבת בשעה 18.05 כל הפרקים החדשים בערוץ10 { יחד עם בנות גילמור ועונות בקרוב

axnholic

New member
מיותר ../images/Emo26.gif

"קללות- לכל אחד בפורום יש זכות להביע דעה. אין לקלל אדם בשל דעתו. כמו כן, דעתו של אדם מוגבלת בקווים אדומים, ויש להשתמש בשפה נקיה. הודעה שאני אחשוב שכתובה בצורה לא ראויה תמחק." אם חשבת כי הודעה זו לא מקובלת עליך היית צריך לפנות אליי, ואני הייתי מחליט מה לעשות. לקללות אין מקום בפורום. הסיבה היחידה שאני משאיר את התגובה שלך היא כי אני יודע שזה נאמר בצחוק, ולא היית כוונה לפגיעה. אנא המנע מתגובות כאלו בעתיד.

למעלה