../images/Emo32.gif
סתם רציתי לכתוב על אתמול כי היה כיף סוף סוף :] אז כמו שכתבתי, בבוקר עבדתי כעוזרת וטרינר (ואפילו יש תמונות) והיה ממש כיף ומגניב. בצהרים חזרתי לבית של החבר של אמא (הווטרינר קרוב אליו) ואכלתי סנדוויצ'ים והייתי קצת על המחשב, ואז החבר של אמא חזר והסיע אותי לתחנת אוטובוס. נסעתי חזרה הביתה וזה היה יותר קל ממה שחשבתי
[תמיד פחדתי מלנסוע באוטובוס מחוץ לעיר
]. הגעתי הביתה, התקלחתי, התלבשתי, ואז חברה שלי ואח שלה באו לקחת אותי והוא הסיע אותנו לקניון. קודם הלכנו לסופרפארם כי היינו צריכות לקנות שטויות, ואז הלכנו לזארה, ופאק. היינו שם לפחות שעתיים. זה היה פסיכי. אבל זאת חנות ענקית והביאו מלא סחורה חדשה וגם רצינו למדוד את כל השמלות היפות האלה שמבוגרות יכולות ללכת איתן אבל לנו אין לאן ללבוש אותן ;( מדדתי שמלה אחת כזאת אדומה עם נקודות לבנות והיא כזאת יפהההההה. אבל אוף. הממ החנות הייתה מלאה ובקושי היו תאים ריקים אז נכנסנו לתא ביחד ומדדנו מלא מלא שטויות והיה מצחיק :] ומדדתי [שוב] שמלת מחוך שחורה מדהימה. כ"כ רציתי אותה אבל לשלם 200 ש"ח על משהו שאין לי לאן ללבוש? אם רק הייתי גרה במחוז אורנג' :[ סתםסתם. בכל מקרה, הרכישות: -מכנס קצר פסים תכלת-לבן, מזארה. -חולצה קצרה בצבע כחול כהה עם פרינט של ורדים, מזארה. -עליונית [שרוולונית?], נו כזה ז'קט שקצר במותן, אבל עם שרוולים קצרים, בצבע אפור כהה ועם קצת תחרה, מזארה. -שמלה מהממתתתתת! שמלת כתפיות לבנה, די קצרה, עם כפתורים מקדימה לכל האורך, ולמטה יש כזה שכבות אז זה קצת מתנפח, מזארה. -נעלי מרי ג'יין כסופות עם סרט כסוף, מזארה. -נעלי מרי ג'יין פסים כחול-לבן עם סרט כסוף, מזארה. -טייץ 3/4 שחור קצת שקוף (כשמותחים), מטופשופ. -חגורה שנראית קצת כמו עניבה, כחולה עם פסים לבנים אדומים, מטופשופ. -תחתונים אדומים עם קופים, מטופשופ. -טייץ מתרחב קצת בצבע אפור כהה, מהיינס. -ומהסופר פארם גרבייםלאמעניין, לאק בצבע נחמד- מין ורוד אפרסק כזה, ומברשת קטנה כחולה שחברה שלי קיבלה מתנה ונתנה לי. אחרי כמה חנויות ישבנו לאכול במסעדה סינית-תאילנדית; עוף בדבש(!), אורז תאילנדי וצ'יפס סיני. יאמיייייי. יצאנו מהקניון ממש כשהכל נסגר ונסענו במונית לבית של חברה שלי. צבעתי לה את השיער והיא עשתה לי גבות, ואז ראינו טלוויזיה ואכלנו שטויות, והתחלנו לראות סרט שהיא אוהבת ורצתה שאני אראה, ואז באה עוד חברה שהזמנו מקודם וישבה לראות איתנו את הסרט כי גם היא אוהבת, ואז היא רצתה שנראה לה את מה שקנינו וכבר השתעממתי מהסרט אז הראנו לה הכל ואז סתם ראינו טלוויזיה ודיברנו ושטויות. בערך ב-3 החברה השניה הלכה הביתה, ואנחנו נרדמנו על הספות. ב-6 התעוררתי וחברה שלי עברה למיטה של ההורים שלה. לקחתי את כל הדברים והזמנתי מונית, הממ והנהג עיצבן אותי ברמות. הוא היה ממש מגעיל, ובכלל אני לא מבינה נהגי מוניות. למה להיות כאלה מגעילים?! בכל מקרה, הגעתי הביתה ב-6 וחצי [למה לקח כ"כ הרבה זמן
] וישר הלכתי לישון, ואמא התקשרה ב-11 והעירה אותי :[[[ שזה משהו כמו 8 שעות שינה אז כבר לא יכולתי להירדם. והיום היה נחמד בסה"כ, עשיתי עבודות בית וקבעתי תור לרופאה ולקוסמטיקאית ודיברתי עם חברות שלי על טורקיה וראיתי טלוויזיה. אם קראת שרשרי את צבע התחתונים שלך