בא לכם לבקר את מדונה באמסטרדם?

../images/Emo79.gifבא לכם לבקר את מדונה באמסטרדם?

תפוז
אנשים וחברת orange מביאים לכם את המשחק החם של הקיץ
הקימו להקה, החליטו איך היא תיראה והיכנסו לנעליים הגדולות של מנהלי הלהקות. כתבו שירים, צאו להופעות, הוציאו אלבומים, צברו מעריצים וכסף ועשו הכל כדי להגיע לראש הטבלה ולזכות בפרס המטריף של טיסה לאמסטרדם להופעה של מדונה עם שני חברים
לחצו כאן להרשמה למשחק. אז למה אתם ממתינים? מדונה מחכה לכם...!

גם לי לא וחוץ מזה המורה לקבלה שלי

אסר עלי לטוס לאמסטרדם השנה כי יש השפעה לא טובה מהמזלות בגלל התערבות מזל דגים במזל שור תוך הפרת האיזון לקשת תוך פגיעה קשה בדגים...אה בעצם זה היה המורה לאסטרולוגיה שלי, התבלבלתי. טוב, חוץ מזה בגלל שלא תרמתי השנה מספיק לשניהם וגם לא לסיינטולוגיה וגם לא לגורו בהודו זה שמעלילים עליו שהוא עושה מעשים מגונים (כאילו שהוא בעצם לא אלוהים - עלילת איומה) וגם לא הספקתי לעלות לקברי הצדיקים וגם לא לתרום לר' עובדיה וגם לא לר' אמנון... אז אני בסכנה שאיזו שיקסה תדיח אותי לחטא, רחמנא ליצלן ובגלל ששכחתי להניח תפילין וגם לנשק הרבה מזוזות וגם התקשיתי שלא לצחוק מר' אורי זוהר ירום הודו, המטוס בטח לא יהיה בטוח. כבר קרו דברים גרועים יותר בגלל שלא נישקו מזוזות. ר' אמנון יאשר לכם - הוא חכם גדול ומבין גדול, הרבה יותר מכל המדענים המפגרים האלה שמהם הוא בחוכמתו עושה צחוק. טוב סליחה, אני חייב לרוץ כי קבעתי תור אצל הערביה מיפו - היא תסדר לי את החיים, אה ובערב יש לי תור אצל אורן זריף הבלתי טבעי שמחשמל ומעיף אנשים לגובה 30 ס"מ (לא כל אחד - זה קורה לפעמים, בגלל החשמליות שבו). אז ביי, טפו, טפו.

למעלה